• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet günlüğüm

Mayıs sonuna kadar hedefim 56 kg a düşmek :) inşallah başaracağım..
Umarım verirsin istediğin kiloyu :dua:
Cuma günü diyetisyene gidicem ama hala 65te sayıyorum. Bi de regl bugun son günüm bunun da etkisi var bence :KK12:

Umarım verirsin istediğin kiloyu :dua:
Cuma günü diyetisyene gidicem ama hala 65te sayıyorum. Bi de regl bugun son günüm bunun da etkisi var bence :KK12:

Benim diyetisyenimin dediğine göre ilk 15 gün hızlı kilo veriliyor , ödem vs atılıyormuş.
ikinci 15 gün kilo verme duruyormuş ve 1 kg verilmesi hedefleniyormuş .
üçüncü 15 gün kilo verme tekrar hızlanıyormuş.

ben tam anlamıyla diyete başlayalı neredeyse 31 gün oldu. bu hafta tekrar hızlandı kilo vermem bugün sabah tartıda 59.4 kg geldim. Dün 59.5 idi. 100 g gitmiş:KK53:

Hmm benim de tam 2. 15gunum. Ilk gidisim de 2.5kg vermemi hedeflemişti. Bu sefer sorduğumda birşey söylememişti belki de bundan dolayıdır. Çünkü tam anlattığın gibi oldu.
Sen de cok güzel kilo veriyosun maşallah diyeyim devami gelsin:KK76:

Hmm benim de tam 2. 15gunum. Ilk gidisim de 2.5kg vermemi hedeflemişti. Bu sefer sorduğumda birşey söylememişti belki de bundan dolayıdır. Çünkü tam anlattığın gibi oldu.
Sen de cok güzel kilo veriyosun maşallah diyeyim devami gelsin:KK76:

teşekkür ederim canımm hadi bakalım yaza bikini bakmaya başlarız artıkkk:KK68:

Ben bugün sabah terazide 59,2 yi gördüm :21::halay:Yarın diyetisyen kontrolüm var bakalım kaç kg yağ yakmışım :)))

oohh mis yani tebrik ederim. Benim randevum 13:00 da .. hemen yazarım dönünce..

şimdi geldim diyetisyenden . 58,4 kg çıktım.
Gittim diyetisyene bugün tartimin yanlış olduğunu farkettim. 64.1 çıktım 2kilo vermişim 2si de yağdan :halay:

Sen de gidecektin ne yaptın canım

şimdi döndüm diyetisyenden . 58,4 kg çıktım . evdeki tartılarımız tam sağlıklı ölçmüyor canım , dyt deki vücuttaki şişkinlikleri de düşüyormuş.

Ben yeni dijital bi tartı almıştım o yanlis ölçüyor bugun net kanıtlamis oldum açıkçası. Ne varsa eski tipte var o tam olctu.

Tebrik ederim canım cok güzel oldu bugün. Ben sabah bisey yemeden gidiyorum. Sen nası gidiyosun yani 13de gittigine göre biseyler yiyosundur

Ben yeni dijital bi tartı almıştım o yanlis ölçüyor bugun net kanıtlamis oldum açıkçası. Ne varsa eski tipte var o tam olctu.

Tebrik ederim canım cok güzel oldu bugün. Ben sabah bisey yemeden gidiyorum. Sen nası gidiyosun yani 13de gittigine göre biseyler yiyosundur

Canım ben öğle yemeğini yedikten sonra gidiyorum .
Benim tartıda kafayı yedi sanırım :) yeni bir tartıya ihtiyacım var benim de.

Canım ben öğle yemeğini yedikten sonra gidiyorum .
Benim tartıda kafayı yedi sanırım :) yeni bir tartıya ihtiyacım var benim de.

Hmm hani genelde aç karnına tartılınır ya o yüzden sordum canım. Ben de hala dijital güzel bi tartı arıyorum.
63 çıktım tartıda bugün tartıldım :KK76:

Back
X