Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım verirsin istediğin kiloyuMayıs sonuna kadar hedefim 56 kg a düşmek :) inşallah başaracağım..

Umarım verirsin istediğin kiloyu
Cuma günü diyetisyene gidicem ama hala 65te sayıyorum. Bi de regl bugun son günüm bunun da etkisi var bence![]()
Hmm benim de tam 2. 15gunum. Ilk gidisim de 2.5kg vermemi hedeflemişti. Bu sefer sorduğumda birşey söylememişti belki de bundan dolayıdır. Çünkü tam anlattığın gibi oldu.
Sen de cok güzel kilo veriyosun maşallah diyeyim devami gelsin![]()
Tebrikleeeeer :)evvvetttt bugün regl 4. günü ve yarın biter .. sabah tartıldım 59,5 kg çıktım :)))) harikayım ben ya![]()
Yaaa ben hala yerimde sayıyorum benim de yarın kontrolüm var hadi bakalım canım tebrik ederim seniBen bugün sabah terazide 59,2 yi gördümYarın diyetisyen kontrolüm var bakalım kaç kg yağ yakmışım :)))
Yaaa ben hala yerimde sayıyorum benim de yarın kontrolüm var hadi bakalım canım tebrik ederim seni![]()
Gittim diyetisyene bugün tartimin yanlış olduğunu farkettim. 64.1 çıktım 2kilo vermişim 2si de yağdanteşekkür ederim canım sonuçları paylaşalım burda:)

Gittim diyetisyene bugün tartimin yanlış olduğunu farkettim. 64.1 çıktım 2kilo vermişim 2si de yağdan
Sen de gidecektin ne yaptın canım
oohh mis yani tebrik ederim. Benim randevum 13:00 da .. hemen yazarım dönünce..
Gittim diyetisyene bugün tartimin yanlış olduğunu farkettim. 64.1 çıktım 2kilo vermişim 2si de yağdan
Sen de gidecektin ne yaptın canım
Ben yeni dijital bi tartı almıştım o yanlis ölçüyor bugun net kanıtlamis oldum açıkçası. Ne varsa eski tipte var o tam olctu.
Tebrik ederim canım cok güzel oldu bugün. Ben sabah bisey yemeden gidiyorum. Sen nası gidiyosun yani 13de gittigine göre biseyler yiyosundur
Canım ben öğle yemeğini yedikten sonra gidiyorum .
Benim tartıda kafayı yedi sanırım :) yeni bir tartıya ihtiyacım var benim de.
Hmm hani genelde aç karnına tartılınır ya o yüzden sordum canım. Ben de hala dijital güzel bi tartı arıyorum.
63 çıktım tartıda bugün tartıldım![]()