Yemek sürekli yemek yapıyorum
hayırdır eve misafirliğe ordu mu geliyoYemek sürekli yemek yapıyorum
Kurtar beniii
Çocuklara yapıyorum üç öğün yemek. Millet öğlen uyanıp o saatte kahvaltı eder, benimkiler o saatte öğle yemeği istiyorhayırdır eve misafirliğe ordu mu geliyo
napcan o kadar yemeği kız israf piiiiiii
Çocuklara yapıyorum üç öğün yemek. Millet öğlen uyanıp o saatte kahvaltı eder, benimkiler o saatte öğle yemeği istiyor
Okullar tatil olmasın
Hı çok komikaaa yaz mesaisi de miii
unuttum bak ben onu
yap tabi kız yesin yavrucaklar
ne istifası kız emekliliğe şurda ne kaldıHı çok komik
Gelde sen yap teyzeleri değil misin. İstifa ediyorum ben
Çocuklara yapıyorum üç öğün yemek. Millet öğlen uyanıp o saatte kahvaltı eder, benimkiler o saatte öğle yemeği istiyor
Okullar tatil olmasın
ne istifası kız emekliliğe şurda ne kaldı
hippo bunalımda,eserikli yemekle boğuşuyo ben de öyle bakınıyomÇok sessizsiniz
hippo bunalımda,eserikli yemekle boğuşuyo ben de öyle bakınıyom
sen napıyon
oo bahçe çardak kameriye oooh missPostanede işim vardı hallettim geldim bahçede oturuyorum kızlar oynasınlar eve çıkacağım yemek yapacağım.
hangisi biziz diyet yapan mı yoksa ibraam bey mi
parmağımın ucuyla 87 kilo geldim ama olur mu yaaBen direk çay getirenbu yükü artık tek başıma taşıyamıyorum anlıyomusun
parmağımın ucuyla 87 kilo geldim ama olur mu yaa
izliyom kız kaçırır mıyım :) naimeye ben de bayılıyom .hele o bahadırla karı koca birbirlerine saydırıyolar ya hep ona hastayımİzliyomusun sen programı o kadına hastayım bende hiç izlemesem özellikle onunkileri açıyorum.
Aynen yaaa. Meyve kuruyemiş falan veriyorum aralardaAynen bizde öyleyiz boyuna yemek hazırlıyorum olaki yemek yetişmesin yapamiyim falan hiç durmuyolar aranıyolar sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?