Diyet Obası...

Devam ediyorum ama yarın detoksa başlayacam 3 gunluk bi detoks yapmaya karar verdim hem motivasyon açısından hemde 3hafta olacak aynı kilodayim gitmesi açısından
İdeal kiloda olduğun için vücut kasıyo büyük ihtimalle detokstan sonra da dikkat et ama yoksa geri gelir hop diye

Merhabalar hala bos yeriniz war mi katilabilirmiyim
Hoşgeldin beste
geçmiş olsun canım.gebelik şekeri kötü ya.arkadaşımda vardı meyveyi bile yasaklamıştı doktor.unlu şeyler yemesi yasaktı.sen gün içinde nasıl besleniyosun mesela.

Iyi gunler kizlar merhabalar suan beslenme seklim gizli kimseye caktrimiyorum :) eger dile getirirsem ew halkina cewreye weremeyince ilk haftada butun enerjimi emiyorlar.
Nasil beslendigime gelince, sabah bir dilim ekmegim yanina kahwaltilik zaten sabahlari cok yiyemiyorum....oglenleri ise yemek getirmege calisiyorum getiremedigim zamanlarda corba ci kapamadisa corba weya tost falan yiyorum.aksamlari diyeti bozcak hic bisi yapmamaya calisiyorum cogunlukla gece ara olarak erik cilek kiraz gibi hafif meywelerden birinden bi awuc yeyp geceyi kapatiyorum.....suan siki bir diyet programi olana gore daha esnek bir gidisatim war ama ornek weriyim bir gunumu bundan 1 hafta oncesini anlayin demek istedigimi....sabah 3 krep nutellali yeyip oglen patates ekmek 4 de tost aksam tika basa ye gecede kisir tatli illa esim cayin yanina bisi ister onlarida yerdim....suan ki ogunler benim icin en sinirda biraz daha alissam da ekmegi de kessem insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…