Nego kız donmuş muzu rondodan geçirince manyak dondurma oluyomuşAynen yaaa. Meyve kuruyemiş falan veriyorum aralarda
Baak sen deneyeyimNego kız donmuş muzu rondodan geçirince manyak dondurma oluyomuş
Valla çok beğendim bi ara tvde gördüydüm kakao bal da katıyolardı. Ben sadece muzla yaptım macun gibi yaptım. bence bala gerek yok kendi şekeri yetiyoBaak sen deneyeyim
Canın sıkıldı heraldeBdv ye takılayım bari
Çok duruldum artık Bonus kimsenin mesajını okumuyorum, konu sahibine yazıp çıkıyorum ekşın beklemeTakip edeyim
Evet napıyım top oynuyoruz üç kişiCanın sıkıldı heralde
Çok duruldum artık Bonus kimsenin mesajını okumuyorum, konu sahibine yazıp çıkıyorum ekşın bekleme
Evet napıyım top oynuyoruz üç kişi
Selam hoş geldinKızlar selamm
Hoş buldum nasıl gidiyorSelam hoş geldin
İyi canım sende nasıl durumlarHoş buldum nasıl gidiyor
Devam ediyorum ama yarın detoksa başlayacam 3 gunluk bi detoks yapmaya karar verdim hem motivasyon açısından hemde 3hafta olacak aynı kilodayim gitmesi açısındanİyi canım sende nasıl durumlarbildirim gelmedi o yüzden görmedim mesajını
İdeal kiloda olduğun için vücut kasıyo büyük ihtimalleDevam ediyorum ama yarın detoksa başlayacam 3 gunluk bi detoks yapmaya karar verdim hem motivasyon açısından hemde 3hafta olacak aynı kilodayim gitmesi açısından
Detoks sonrası hafif beslenme gerekiyormuş evet..İdeal kiloda olduğun için vücut kasıyo büyük ihtimalledetokstan sonra da dikkat et ama yoksa geri gelir hop diye
Evet vücuda tuz girmeyince aldığın tuzu tutuyo hemenDetoks sonrası hafif beslenme gerekiyormuş evet..
Merhabalar hala bos yeriniz war mikatilabilirmiyim
Hoşgeldin beste
geçmiş olsun canım.gebelik şekeri kötü ya.arkadaşımda vardı meyveyi bile yasaklamıştı doktor.unlu şeyler yemesi yasaktı.sen gün içinde nasıl besleniyosun mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?