Diyet Obası...

Sabah 1 tost
Ara turk kahwesi
Oglen corba
Ara etiform elma
Aksam barbunya karpuz

Cok duzensiz ve eksik pazartesiye kadar zorlanicam menulerde yazliga gidiyoruz yarin dugun war pazartesi cok daha duzenli olcak 3 gun biraz hos gorun beni.
anam hiç sebze yeşillik yok için kuruyacak

Squat banada yassak dizlerim ağrıyor bu yaşta kilo yüzünden yavaştan yapıyorum derste de bazende hiç yapmıyorum.

Plank olur ama onuda zaten çok zor yapıyorum düşüyorum sürekli. Kilo verdikçe inş plankta kolaylaşır yükü taşımak zor.

yaa sende de mi dizler sıkıntılı.ben dizleri hafif kırdığımda ağrı oluyo bi de merdiven çıkarken gırç gırç sesler çıkıyo .ben de yapamıyorum squat falan.

Evet canım değişmiş hali. 60 dk yuruyus var
Ohhh spor da var
Günayyydınnn çiçeğim
Günaydın
squat hariç yapabilirim
Tamam o kalsın
valla kaptan sensin gibi görünüyo
hippo tırt çıktı baksana
Bencede devirdim hippoyu. Konuyu da üstüme geçireyim
Tamam sguat yapma ama plank aynen 5 sn ye bile olsa yavaş yavaş yaparsın
o üstteki tablo plankmış ya laa
plank da yapamıyom ben güm diye yere yığılıyom
Yapılacak plank

o üstteki tablo plankmış ya laa
plank da yapamıyom ben güm diye yere yığılıyom

Hoca 30 sn süre tutuyo ben 10 demeden düşüyorum düşen kalksın diyo bütün yaptığın hareketlerden daha faydalı diyo ağır olduğum için zor yapıyorum bileklerim kendimi taşımıyor.

Dizim spora başlamadan önce biraz ağrıyodu sporla 2 haftada cayır cayır yandı sonuç kireçleme başlamış dedi dr 34 yaşındayım deyincede güldü.

Ablamında dizi problemli dr demiş squat bizim hiç sevmediğimiz bir hareket hiç bi şekilde yapma diye.

Ben onu kestim bide lunge kestim dizimin ağrısı kesildi. Lunge zıkkım gibi bişey onlar yaparken ben başka şeyler yapıyorum.

bana çiçeğim didi
kızz duramıyom plank 2 saniye sonra güümmm diye bi ses

bence de yani o duruş insanın doğasında yok bi kere.eklemleri zorlamaktan başka bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…