Diyet Obası...

Menün gayet güzel canım.
Sende mi sık sık ban yiyorsun eski ben

Ay harika manzara yazlık mı burası

Erkek yattım kuzum yorgundum

Menü şöyle doyurucu gelmedi gözüme. Ara öğünler nerde birde?
Ewet yazlik kumla ben normalde gemlikte oturuyorum hafta sonlari buraya kaciyoruz

Bizde de ayni sorun war 6bucukta kalkiyor bizim cadi da yani uyumasi icin neler denedim bilemezsiniz

O
Ewet yazlik kumla ben normalde gemlikte oturuyorum hafta sonlari buraya kaciyoruz

Bizde de ayni sorun war 6bucukta kalkiyor bizim cadi da yani uyumasi icin neler denedim bilemezsiniz
Oh ne güzel bol keyifler. Uyumaz ne yaparsan yap, biyolojik saati öyle onların değişmez
Offf walla nazara geldi hayallerim bu gun dugun war dun gece kiz ishal oldu hemen nisasta muz ne buldusam yukledim insallah durur
Oyyy geçmiş olsun. Haşlanmış patates yedir

O

Oh ne güzel bol keyifler. Uyumaz ne yaparsan yap, biyolojik saati öyle onların değişmez
Offf walla nazara geldi hayallerim bu gun dugun war dun gece kiz ishal oldu hemen nisasta muz ne buldusam yukledim insallah durur
Oyyy geçmiş olsun. Haşlanmış patates yedir

Ad: beyaz lotus
Güncel kilo: 54.8
Boy: 1 61
Hedef kilo: 49
Bize kendini anlat: pazar günü istemeye gelecekler ve ben kemerime sigamiyorum zayiflayim dedikçe daha çok yiyorum bir haftadi göbeğim patlamak üzere lutfen yardim edin :'( beni alın beni alın aranıza zayıflamak tan çok su göbekten kurtulmak istiyorum ama zayiflayinca kuculuyor napayım :'( başka kemer bulamadım mecburum :'( almaya vaktimde yok gezmeye ise gidiyorum şu anda daha bir sürü isim var :'(.

Sabah zayiflicam diye yine bir sürü şey yedim karnım aşırı şişti :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…