Ad: beyaz lotus
Güncel kilo: 54.8
Boy: 1 61
Hedef kilo: 49
Bize kendini anlat: pazar günü istemeye gelecekler ve ben kemerime sigamiyorum zayiflayim dedikçe daha çok yiyorum bir haftadi göbeğim patlamak üzere lutfen yardim edin :'( beni alın beni alın aranıza zayıflamak tan çok su göbekten kurtulmak istiyorum ama zayiflayinca kuculuyor napayım :'( başka kemer bulamadım mecburum :'( almaya vaktimde yok gezmeye ise gidiyorum şu anda daha bir sürü isim var :'(.
Sabah zayiflicam diye yine bir sürü şey yedim karnım aşırı şişti :'(
Haftaya geliyor lar bu göbek gitmeli :'( teşekkür ederimAllah başka dert vermesin diyim önce :) hayırlı olsun güzel telaşlarınız varmış.
İstemeye yarınmı geliyolar?
hoşgeldin :)Haftaya geliyor lar bu göbek gitmeli :'( teşekkür ederim
Oncelikle hayirli olsun allah baska dert wermesin....Ad: beyaz lotus
Güncel kilo: 54.8
Boy: 1 61
Hedef kilo: 49
Bize kendini anlat: pazar günü istemeye gelecekler ve ben kemerime sigamiyorum zayiflayim dedikçe daha çok yiyorum bir haftadi göbeğim patlamak üzere lutfen yardim edin :'( beni alın beni alın aranıza zayıflamak tan çok su göbekten kurtulmak istiyorum ama zayiflayinca kuculuyor napayım :'( başka kemer bulamadım mecburum :'( almaya vaktimde yok gezmeye ise gidiyorum şu anda daha bir sürü isim var :'(.
Sabah zayiflicam diye yine bir sürü şey yedim karnım aşırı şişti :'(
Haftaya geliyor lar bu göbek gitmeli :'( teşekkür ederim
Dukan diyeti nasil sok kg mu werdiyorBeyaz lotus bildiğim en hızlı etkili ve sağlıksız diyet isveç diyetidir tavsiye etmem karnın doymaz.
En etkili ve daha sağlıklı olanda dukan diyetidir. İlk başlangıçtaki atak evresi sana pazara kadar istediğini verir.
Atakta kabızlık olabilir 3 günden sonra onun içinde tarçınlı süt yada dukan birası denen sodalı yeşil çay yapılabilir.
Bir seçenekte karatay diyetidir.
Bir başka seçenekte detoks gibi olan hurma yoğurt diyeti. 5-7 gün yapılıyor da 7 çok uzun.
Yutubda bununla ilgili çok video var.
Yada kabak detoksu yapılabilir son 3 gün için.
Dukan diyeti nasil sok kg mu werdiyor
Bir inceliyim bakim tesekkur ederimYok şok gibi değil atak denilen ilk 5 gün şok gibi etki verebilir ama dukan diyet gibi değilde bir çeşit sağlıklı beslenme şekli gibi.
Karbonhidratsız protein ağırlıklı beslenme.
Baştan saf protein tüketiliyor sonradan aralıklarla sebzede ekleniyor.
Ha karatay varken dukanın lafı olmuyor tabi :)
Sitede karatay ve dukan başlıkları da var.
Dukanın protein günlerini 2 günlük yaptığımda çok güzel etki görüyorum bende.
Birde şekillenme etkisi yapsın diye karın egzersizleri yapabilirsin
keşke fikir de versen
Çok teşekkür ederim kuzum ya geçen haftada bir şeyler yapmaya çalıştım ama nefsime hakim olamadım...
Beyaz lotus bildiğim en hızlı etkili ve sağlıksız diyet isveç diyetidir tavsiye etmem karnın doymaz.
En etkili ve daha sağlıklı olanda dukan diyetidir. İlk başlangıçtaki atak evresi sana pazara kadar istediğini verir.
Atakta kabızlık olabilir 3 günden sonra onun içinde tarçınlı süt yada dukan birası denen sodalı yeşil çay yapılabilir.
Bir seçenekte karatay diyetidir.
Bir başka seçenekte detoks gibi olan hurma yoğurt diyeti. 5-7 gün yapılıyor da 7 çok uzun.
Yutubda bununla ilgili çok video var.
Yada kabak detoksu yapılabilir son 3 gün için.
Yaa sorma öyle özlemişim ki azcık şımarttım hemen tepeme çıktı geri vites yaptımkavuştunuz hadi bakalım
yarın mı gidiyoYaa sorma öyle özlemişim ki azcık şımarttım hemen tepeme çıktı geri vites yaptım
güzel menü olmuş beğendim benBaşlangıçta 12.gün
11.06.2019 - 12/40
Cumartesi
Sabah 9:30
2 tane soğanlı yumurta
1 kk süzme peynir
10 tane kiraz
4 tane kayısı
1 parmak krem peynirli ekmek
Akşam 16:00-17:00 arası
1 kepçe tarhana
1 tabak semizotu
6-7 tane köfte
Avucum kadar bi fırın pattis
Ayran+soda
19 da çay içerken kk kadar kağıt helva
Su 1.750 ml içmişim daha bu saate kadareninde sonunda o 3 litreyi içicem.
50 dk yürüyüş
güzel menü olmuş beğendim ben
spor salonunu sordum bugün arkadaşa,oğlunun gittiği bir iki salon varmış biri 150tl diğeri 180 tl
kendi başımın çaresine bakcam gibi görünüyo gene evde spora kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?