nasıl alcan peki bulabilicen mi
Bende anam da unuttum dün. Tam büyük oğlanı orda bıraktım bugün küçük uyurken alt yazılı filmler izlerim derken
Uzak göremiyorum yazıları okuyamıyorum 1 dereceHele plana bak :)) sen ne için takıyodun?
İyi olmuş oğlanı bırakman duruyomu orda?
Parmağım mosmor. Çok kötü zedelenmiş, iç kanama yapmış, eklem yetti zorlanmış falan filan. Nazar değdi çok gezdiğim için bence
10 güne anca geçer ağrısı dedi dr
hastaneyle kanka mı oldun lenOnlar çıkarken getirirler ben çocuklar var diye geldim erkenden.
Sen neydiyon kuzu eyimisin? Ulan o gün dr a gidemedin sopalıksın ha aklıma geldi yine
Çok çarparım da bu sefer çok feci ağrıdı aha gitti parmak dedim, hakkat de gitmiş.Oha ya bu nasıl çarpmaktırgeçmiş olsun tekrar
oyy oy çok geçmiş olsun kuzumParmağım mosmor. Çok kötü zedelenmiş, iç kanama yapmış, eklem yeri zorlanmış falan filan. Nazar değdi çok gezdiğim için bence
hastaneyle kanka mı oldun len
yok kuzum aslında iyi oldu gitmediğim.çünkü adetim bitmeden gidince doktorlar genelde şey diyo,kanama 10 güne kadar normal 10u geçerse öyle gel bakalım diyolar hep.bugün baya az başladı.sanırım yarına sadece lekelenme falan kalır.temiz temiz gitmiş olurum.yani gidip eli boş dönme ihtimalim çok yüksekti
oyy oy çok geçmiş olsun kuzum
nasıl bi hışımla yürüyoduysan artıkbarnağın anasını ağlatmışın
Kahvaltı edip oğlanı babayla hastaneye postalayıp gelirim.
Sizin dediğiniz doktora baktım az akşam, kendisi çook mantıklı geldi bana sevdim
Elimde de demlik vardı birde,ilk kez sofraya demlik getirdim, normalde getirmem çocuklar yanar Allah korusun diye, yerde taraf küçük sıpama takıldım küt, neyse ki demlik dökülmedi üstüne. Koltuk yetmiyor mu size hep yerdesiniz diye de az dellendimoyy oy çok geçmiş olsun kuzum
nasıl bi hışımla yürüyoduysan artıkbarnağın anasını ağlatmışın
yok kız ihmal eder myim.kuku bu bişeye benzemezİyi bari aman ihmal etme.
o ayakla bi de fırça kaymış herkeseElimde de demlik vardı birde,ilk kez sofraya demlik getirdim, normalde getirmem çocuklar yanar Allah korusun diye, yerde taraf küçük sıpama takıldım küt, neyse ki demlik dökülmedi üstüne. Koltuk yetmiyor mu size hep yerdesiniz diye de az dellendim
bana da mantıklı geldi.deneyelim bence de.napim arttık sabahları kahvaltı için erken kalkıcam mecburKahvaltı edip oğlanı babayla hastaneye postalayıp gelirim.
Sizin dediğiniz doktora baktım az akşam, kendisi çook mantıklı geldi bana sevdim
Parmağım mosmor. Çok kötü zedelenmiş, iç kanama yapmış, eklem yeri zorlanmış falan filan. Nazar değdi çok gezdiğim için bence
günaydınGunaydin kader ortaklarim bugun nasilsinizzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?