Diyet Obası...

Hele plana bak :)) sen ne için takıyodun?

İyi olmuş oğlanı bırakman duruyomu orda?
Uzak göremiyorum yazıları okuyamıyorum 1 derece
İlk kez kalacak, ablamlar orda ya kuzenler falan çok istedi bakalım.
Canlarından bezme sırası onlarda

Onlar çıkarken getirirler ben çocuklar var diye geldim erkenden.
Sen neydiyon kuzu eyimisin? Ulan o gün dr a gidemedin sopalıksın ha aklıma geldi yine
hastaneyle kanka mı oldun len
yok kuzum aslında iyi oldu gitmediğim.çünkü adetim bitmeden gidince doktorlar genelde şey diyo,kanama 10 güne kadar normal 10u geçerse öyle gel bakalım diyolar hep.bugün baya az başladı.sanırım yarına sadece lekelenme falan kalır.temiz temiz gitmiş olurum.yani gidip eli boş dönme ihtimalim çok yüksekti

Parmağım mosmor. Çok kötü zedelenmiş, iç kanama yapmış, eklem yeri zorlanmış falan filan. Nazar değdi çok gezdiğim için bence

10 güne anca geçer ağrısı dedi dr
oyy oy çok geçmiş olsun kuzum
nasıl bi hışımla yürüyoduysan artık barnağın anasını ağlatmışın

İyi bari aman ihmal etme.

Kahvaltı edip oğlanı babayla hastaneye postalayıp gelirim.
Sizin dediğiniz doktora baktım az akşam, kendisi çook mantıklı geldi bana sevdim

Kahvaltı edip oğlanı babayla hastaneye postalayıp gelirim.
Sizin dediğiniz doktora baktım az akşam, kendisi çook mantıklı geldi bana sevdim

Maliye dr un videolarını gönderdim sana atsın diycemde telefonu ölmüş allah rahmet eylesin

oyy oy çok geçmiş olsun kuzum
nasıl bi hışımla yürüyoduysan artık barnağın anasını ağlatmışın
Elimde de demlik vardı birde,ilk kez sofraya demlik getirdim, normalde getirmem çocuklar yanar Allah korusun diye, yerde taraf küçük sıpama takıldım küt, neyse ki demlik dökülmedi üstüne. Koltuk yetmiyor mu size hep yerdesiniz diye de az dellendim

o ayakla bi de fırça kaymış herkese

Parmağım mosmor. Çok kötü zedelenmiş, iç kanama yapmış, eklem yeri zorlanmış falan filan. Nazar değdi çok gezdiğim için bence

10 güne anca geçer ağrısı dedi dr

Benim de sehpa dusmustu bas parmagima koptu sanki oyle bir agriydi tekrar gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…