Diyet Obası...

21 günle başlamayı tavsiye ediyo meyvesiz unsuz. Ama ne kadar yapılabilirse o kadar olur 1 hafta 15 gün yeterki uğraşılsın.

Ekmeksiz unsuz işte çok zorluyor beni. Özellikle kahvaltıyı ekmek olmadan yapmak işkence gibi.
Denemekten zarar gelmez yinede :)

Nego sen az az ekmek ye nolucak harfiyen uyulmuyo zaten hemen.

Çocuklara pilav koyuyodum bi an dayanamıycak gibi oldum 1 kaşık aldım napıyorum ya dedim şişicem dolaptan taze nane aldım hemen çiğniyorum

Sevilen şeylerden kurtulmak mümkün değil.

Benimde canim cok sikildi bugun kilomla dalga gectiler falan o yuzden dedim kimseye dile getrimeden diyet yapicam die hala kendimi cok kotu hissediyorum

Benimde canim cok sikildi bugun kilomla dalga gectiler falan o yuzden dedim kimseye dile getrimeden diyet yapicam die hala kendimi cok kotu hissediyorum

Allah bildiği gibi yapsın ya ne hak ne basitlik dalga geçmek hele yakın biriyse daha fena bozmak lazım onları

Sabah sandewich tam bugday ekmekli
Ara armut
Oglen tonbalikli salata ezo geli corba 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara actiwa etiform
Aksam
Ezo gelin corba salata bezelye
Ara kawun

2 litre su 1turk kahwe 1 nesacfe sade tabiki

Menulerim nasil kizlar sizce iyi mi ekmegi cikartmaktan daha korkuyorum tansiyonum hep dusuk seker de war ya etkiler diye yollarda ayilip bayilmayayim....cuma gunu is saatim degiscek detoks caylari sulari ve mekik yaninda da dumbelle baslicam

Ewet yakinlarim o daha cok can sikiyor yarin inadina beyaz badi giyicem bundan 2 ay sonraki fatki gorunce utanicaklar acayip girs yaptim cok gucume gitti.. Bonus

Üç kuruşluk diyorum ben onlara allaha şükür etrafımda hiç yok.

Kaçtın sen 72 miydi?

Ben napiyim peki normal bir insan kilosuna inmek için çok uğraşmam gerekicek

Üç kuruşluk diyorum ben onlara allaha şükür etrafımda hiç yok.

Kaçtın sen 72 miydi?

Ben napiyim peki normal bir insan kilosuna inmek için çok uğraşmam gerekicek

73 canim yani bi gobegim war aslina bakarsan oyle obez gibi gorunmuyorum siskoyum ewet aama dalga geccek kadar degil yani

73 canim yani bi gobegim war aslina bakarsan oyle obez gibi gorunmuyorum siskoyum ewet aama dalga geccek kadar degil yani

Beste şişko değilsin sadece biraz kilolusun.

Şişman benim 100 kiloyu görmüş adama 73 te şişkoyum dersen sana dalar öncesinde de seni kakaoya falan bular en azından sevimli görünürsün

Öğlen
Menemen , 1 dilim karpuz, yarım muz, 1 adet şeftali, 21 adet çiğ badem, 2 dilim beyaz peynir, 1 bardak tarçınlı süt, 3 adet kuru incir

Akşam
2 büyük büyük dilim
1 porsiyon ıspanaklı yumurta
1 kase yoğurt

Gece 23 te bir fincan şekersiz türk kahvesi

Günaydın. Yaz günü aile, eş, dost, piknik gezme diyet çok zor cidden ama kendim ettim kendim buldum en azından sporu bırakmasam bu kadar olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…