Yok canım mantığı karatay gibi ekmek şeker meyve konusunda. Ve atıştırma konusunda.
Sadece yemekler daha esnek. Sulu köftede ki pirinç bulgur, pırasada ıspanakta pirinç bulgur, yemeklerin içindeki patates serbest.
Bunlar yaramaz çocuk diyo az olursa kontrol edilir çok olursa edilemez.
Genel mantığı iki öğünde ama 3.öğünü var.
En önemli öğün öğle yemeği. Sonrasında ikindi kahvaltısı yada yoğurt var.
İlerleyen zamanlarda amaç sadece ayranla geçmek akşamı.
Akşamları açlıktan değil alışkanlıktan yeriz diyor.
Gerçekten acıkana kadar beklenilcek.
Probiyotik kullanmak şart kendide satıyo birazda teşvik tabi.
Doyulucak kadar yenicek ilk zamanlar şişme bile olur normal diyo çünkü vucut diyetlerle hep eksik kalmış önce eksikliğini tamamlıycak şişse bile sonra küçülücek diyo.
Örnek kahvaltı tipik karatay kahvaltısı. Çerez her öğün yenebilir.
21 günle başlamayı tavsiye ediyo meyvesiz unsuz. Ama ne kadar yapılabilirse o kadar olur 1 hafta 15 gün yeterki uğraşılsın.
Benimde canim cok sikildi bugun kilomla dalga gectiler falan o yuzden dedim kimseye dile getrimeden diyet yapicam die hala kendimi cok kotu hissediyorum
olur olur başlayalım kuzum.en azından akşamı uygulasak başlangıç olarak o bile olur.sebze yemeği yoğurt mis@Evdeki deli yarın başlayalım mı ne dersin en azından yemek saatlerine uyalım
Ewet yakinlarim o daha cok can sikiyor yarin inadina beyaz badi giyicem bundan 2 ay sonraki fatki gorunce utanicaklar acayip girs yaptim cok gucume gitti..Bonus
olur olur başlayalım kuzum.en azından akşamı uygulasak başlangıç olarak o bile olur.sebze yemeği yoğurt mis
yarın türksele gidip sorcam taksitli kampanya var mı diye.internette var diyo sayfasında 1100 liraya çok matah değil ama olsun işimi görsün yeterTel işi noldu kuzu?
Üç kuruşluk diyorum ben onlara allaha şükür etrafımda hiç yok.
Kaçtın sen 72 miydi?
Ben napiyim peki normal bir insan kilosuna inmek için çok uğraşmam gerekicek
Tarifene ek alabilirsin 24 ay tahautluyarın türksele gidip sorcam taksitli kampanya var mı diye.internette var diyo sayfasında 1100 liraya çok matah değil ama olsun işimi görsün yeter
24 çok uzun ya şişerim ben ödeyene kadarTarifene ek alabilirsin 24 ay tahautlu
73 canim yani bi gobegim war aslina bakarsan oyle obez gibi gorunmuyorum siskoyum ewet aama dalga geccek kadar degil yani
24 çok uzun ya şişerim ben ödeyene kadar12 falan varsa bakarım
başka türlü alamam kuzum.mecburum.yoksa anca 2 3 ay sonra alabilirim.habire bi masraf çıkıyoFaturaya ek çok pahalıya geliyo telefonlar
Tamam başlıyoruz bugün, arada ki açlık süresinide yaparız, hiç yoktan iyidir.olur olur başlayalım kuzum.en azından akşamı uygulasak başlangıç olarak o bile olur.sebze yemeği yoğurt mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?