Diyet Obası...

günaydın
hoşaf gibi uyandım ben
hava da çok sıcak
Al benden de okadar ayaklarimi sure sure geldim ise bi kahwe ictim ama hala ayilamadim bide isyerinde klima bozuk allahim sana geliyorum ya benim menulerim cok galiba ya benhic zorlanmiyorum midsm kuculmus heralde cok toku oluyorum

Ben anladim ki canim sikildikca yemek yiomusum ofistede canimiz sikildi hadi ne yiyelim oluyoruz hemenwee onumde yenenleri soylemiyorumbile
çevre büyük etken ya.çalışırken biz de öyleydik.bi de markette çalışıyodum ben.kızlar çikolata yiyelim mi bisküvi alalım şunu yiyelim kuru kuru gitmez gazoz alalım ooo

çevre büyük etken ya.çalışırken biz de öyleydik.bi de markette çalışıyodum ben.kızlar çikolata yiyelim mi bisküvi alalım şunu yiyelim kuru kuru gitmez gazoz alalım ooo

Hos benim kalabaliga ihtiyacim yok ewde de olsam kafamdan hic hayirli seyler gecmez hafta sonu ilk imtihanim olacak bakalim

Evdeki hayırsızlardan biride benim
Ya bunun onune nasil geccez bilmiyorum ewde cips dondurma boldur bizim kizla esim falan cok sewer ben zaten bayilirim cekmeceye kuru dut kayisi leblebi etiform grisin doldurdum insallah ise yararlar krizlerde...

Yaa uf ev işi yapayım az temizlik yapayım dedim parmağım şişti
İp de atlayamıycam

Bonus dediğin doktorun diyetin ayrıntılarını sen yazarsın artık bize
Mesela ekmek serbest mi onda? Örnek menü var mı?

Bonus dediğin doktorun diyetin ayrıntılarını sen yazarsın artık bize
Mesela ekmek serbest mi onda? Örnek menü var mı?

Yok canım mantığı karatay gibi ekmek şeker meyve konusunda. Ve atıştırma konusunda.

Sadece yemekler daha esnek. Sulu köftede ki pirinç bulgur, pırasada ıspanakta pirinç bulgur, yemeklerin içindeki patates serbest.

Bunlar yaramaz çocuk diyo az olursa kontrol edilir çok olursa edilemez.

Genel mantığı iki öğünde ama 3.öğünü var.

En önemli öğün öğle yemeği. Sonrasında ikindi kahvaltısı yada yoğurt var.
İlerleyen zamanlarda amaç sadece ayranla geçmek akşamı.

Akşamları açlıktan değil alışkanlıktan yeriz diyor.

Gerçekten acıkana kadar beklenilcek.

Probiyotik kullanmak şart kendide satıyo birazda teşvik tabi.

Doyulucak kadar yenicek ilk zamanlar şişme bile olur normal diyo çünkü vucut diyetlerle hep eksik kalmış önce eksikliğini tamamlıycak şişse bile sonra küçülücek diyo.

Örnek kahvaltı tipik karatay kahvaltısı. Çerez her öğün yenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…