Al benden de okadar ayaklarimi sure sure geldim ise bi kahwe ictim ama hala ayilamadimgünaydın
hoşaf gibi uyandım ben
hava da çok sıcak
Ayıp ettino ayakla bi de fırça kaymış herkese
E artık erken kalkacaksın meeecbuurbana da mantıklı geldi.deneyelim bence de.napim arttık sabahları kahvaltı için erken kalkıcam mecbur
Sağol canımBenim de sehpa dusmustu bas parmagima koptu sanki oyle bir agriydi tekrar gecmis olsun
delüAyıp ettin
E artık erken kalkacaksın meeecbuur
Sağol canım
çevre büyük etken ya.çalışırken biz de öyleydik.bi de markette çalışıyodum ben.kızlar çikolata yiyelim mi bisküvi alalım şunu yiyelim kuru kuru gitmez gazoz alalım oooBen anladim ki canim sikildikca yemek yiomusum ofistede canimiz sikildi hadi ne yiyelim oluyoruz hemenwee onumde yenenleri soylemiyorumbile
çevre büyük etken ya.çalışırken biz de öyleydik.bi de markette çalışıyodum ben.kızlar çikolata yiyelim mi bisküvi alalım şunu yiyelim kuru kuru gitmez gazoz alalım ooo
Hos benim kalabaliga ihtiyacim yok ewde de olsam kafamdan hic hayirli seyler gecmez hafta sonu ilk imtihanim olacak bakalim
Ya bunun onune nasil geccez bilmiyorum ewde cips dondurma boldur bizim kizla esim falan cok sewer ben zaten bayilirim cekmeceye kuru dut kayisi leblebi etiform grisin doldurdum insallah ise yararlar krizlerde...Evdeki hayırsızlardan biride benim
Yan gel yat bacimYaa uf ev işi yapayım az temizlik yapayım dedim parmağım şişti
İp de atlayamıycam
Hiç sevmem ev öyleyken durmayı. Dur bakalım yavaş yavaş yapıcam artıkYan gel yat bacim
Hiç sevmem ev öyleyken durmayı. Dur bakalım yavaş yavaş yapıcam artık
Aynen yaptım rahatladımIcin icini yer demi
Bonus dediğin doktorun diyetin ayrıntılarını sen yazarsın artık bize
Mesela ekmek serbest mi onda? Örnek menü var mı?
Bonus sever misin bu tarz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?