Diyet Obası...

Ya bir kaşık pilav da yenir, işte bizim yanlışımız bu her şeyi kısmak, evet öyle çok kolay kilo verilir ama sonuç? Aynı hızla da alınıyor. Ben bu sefer her şeyden yiyicem kararında, aç kalma süresine dikkat ederek.
Benimde canim cok sikildi bugun kilomla dalga gectiler falan o yuzden dedim kimseye dile getrimeden diyet yapicam die hala kendimi cok kotu hissediyorum
Onlar hadsiz terbiyesiz ve evet canım diyet yaptığını asla dile getirme, herkes yorum yapmayı hak görüyor o zaman. Sıkma canını 65 olunca gayet iyi olursun, şimdi de obez değilsin zaten
Canım akşam bezelye olmasa da olur ya da ezo gelin çorba, yani akşam iki karbonhidrat fazla.
Ekmek de sıkıntı yok akşam yeme sadece o kadar, miktarı iyi

9
Beste şişko değilsin sadece biraz kilolusun.

Şişman benim 100 kiloyu görmüş adama 73 te şişkoyum dersen sana dalar öncesinde de seni kakaoya falan bular en azından sevimli görünürsün

Tesekkur ederim guldurdun beni walla allahta seni guldursun
Kahwalti etmiyormusun
Günaydın. Yaz günü aile, eş, dost, piknik gezme diyet çok zor cidden ama kendim ettim kendim buldum en azından sporu bırakmasam bu kadar olmazdı.

Olsun modunu dusurmek yok ekmektir pilawdir yemeden kasmadan toplum icinde de eglenebilirsin kendini biraz kisitlasan yeter...piknikte borek corek yiolarsa sen salata meywe ye mesela
Giniydinnnn

Perşembe olmuş hala sabit olabilirim kafam bozuk olabilir yinede modumu düşürmiyim.
Aynen bole bak eseriklinegocum modu bozmak yok hele su anki psikom la kacamak lafi duymak istemiyorummmmmm

Karnım aç olmuyor sabahları öğlen yiyorum bende

hellööö
makus talihim yine kıçımdan ayrılmıyo her zamanki gibi.hastaneye gittim kayıt yaptırdım.dedim gidip tahlilleri alayım doktora göstermek için.bi baktım en önemli tahlil gelmemiş.artık gelmez dedi görevli.yeniden tahlil yazdı.o da bugün yarın çıkmazmış,anca salı çarşamba dedi.doktor da o tahlil olmadan bişey yapamam dedi.boş yere 15 lira kayıt parası ve 7 lira dolmuş parası verdimvelhasılıkelam Allah kimseyi devlet hastanesine mecbur etmesin

Gecmis olsun ne rahatsizligin war di

Aaa ne sinir bozucu bir durum ya

Ya hu nerdesiniz kizlarrrr nerelere kayboldunuz motiwasyon yerlerde nerde bu topigin sahibi...

Sabah sandewic
Ara armut
Oglen semizotu salata
Ara actiwa yogurt misir patlagi
Aksam corba semizotu
Ara turk kahwesi sade soda
2 lt su

Öğlen
Yarım muz , bir şeftali, cevizli sucuk (5 parmak kalınlıkta yedim ), 1 adet haşlanmış patates ,1 adet , 7 zeytin, 3 hurma, 2 dilim peynir, 3 adet çok küçük biber dolması
( Maşallah dünyayı yemişim :))

Akşam : 10 adet kayısı
İki lokma et yemeği
6 lokma patates püresi

Gece 22 de 1 adet şekersiz türk kahvesi

Tempo kizlar :) fit olalım ömür boyu dün tartıda 53.5 kiloyu gördüm ..buraya geldiğimde 55.8 göbek patlicak gibiydi birde 50 kiloyu görsem kuş gibi hafif hissederim kendimi ..pazar günü bir geçsin nisanimdan sonra spora baslarim gelinlik te belim ince olur inşallah

Bu ogunleri boyle kafana gore mi ayarliyosun yok bi listemi buldun lotuscum oglende oturup bikeredemi yiyorsun hepsini

Benim ilk hedefim 60 eger cok bikmamis olursam da 55 allahim sen duy sesimiii

Benim ilk hedefim 60 eger cok bikmamis olursam da 55 allahim sen duy sesimiii
Saglikli beslendikce zaten alışıyor Sun yeterki kacamaklar yapsak dahi burayı bırakmamak en kötü kilomuzu koruruz kontrollü olmak lazım çünkü etrafta çok kötü besinler var salarsak kendimizi hem sağlık gider hemde mutluluk

Bu ogunleri boyle kafana gore mi ayarliyosun yok bi listemi buldun lotuscum oglende oturup bikeredemi yiyorsun hepsini

bir seferde yiyorum valla
Şöyle yapıyorum aslında insülin direnci diye bir şey Varya ..yemek yedikten sonra acikincaya kadar veya canım çok isteyince ye kadar sabrediyorum bir şey yemiyorum ki yaglarim yakilsin ....daha sonra canımın istediği seyleri o vakte kadar yemediklerimi gözümde doymasi sonradan saldirmayim diye yiyorum ödül gibi ( ekmek hariç onu yememeye calsiiyorum bana dokunuyor)

Aksamida mutlaka bir şey yemek için yiyorum akşam yemeği yemeyen ihtiyarlar mis diyorlar
Kahveyi arkadaşlarla içiyoruz mecbur

Bir liste bulmadım ..ama önceden okuduğum şeylerle ilgili vücuduma iyi geleni yapmaya çalışıyorum karnım doyuyor açlık hissetmiyorum ama gozumude doyurmaya calsiiyorum işte ise yarıyor şimdilik kilom azalıyor :)

Gunayddiiinnnnn
Dun ofistekiler diyeti bozdu soz werdiler bugun yine bozdular suan su boregi kiymali borek yiolar resmen imtihandayim bozmadim bozmucam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…