Ya bir kaşık pilav da yenir, işte bizim yanlışımız bu her şeyi kısmak, evet öyle çok kolay kilo verilir ama sonuç? Aynı hızla da alınıyor. Ben bu sefer her şeyden yiyicem kararında, aç kalma süresine dikkat ederek.Nego sen az az ekmek ye nolucak harfiyen uyulmuyo zaten hemen.
Çocuklara pilav koyuyodum bi an dayanamıycak gibi oldum 1 kaşık aldım napıyorum ya dedim şişicem dolaptan taze nane aldım hemen çiğniyorum
Sevilen şeylerden kurtulmak mümkün değil.
Onlar hadsiz terbiyesiz ve evet canım diyet yaptığını asla dile getirme, herkes yorum yapmayı hak görüyor o zaman. Sıkma canını 65 olunca gayet iyi olursun, şimdi de obez değilsin zatenBenimde canim cok sikildi bugun kilomla dalga gectiler falan o yuzden dedim kimseye dile getrimeden diyet yapicam die hala kendimi cok kotu hissediyorum
Canım akşam bezelye olmasa da olur ya da ezo gelin çorba, yani akşam iki karbonhidrat fazla.Sabah sandewich tam bugday ekmekli
Ara armut
Oglen tonbalikli salata ezo geli corba 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara actiwa etiform
Aksam
Ezo gelin corba salata bezelye
Ara kawun
2 litre su 1turk kahwe 1 nesacfe sade tabiki
Menulerim nasil kizlar sizce iyi mi ekmegi cikartmaktan daha korkuyorum tansiyonum hep dusuk seker de war ya etkiler diye yollarda ayilip bayilmayayim....cuma gunu is saatim degiscek detoks caylari sulari ve mekik yaninda da dumbelle baslicam
Beste şişko değilsin sadece biraz kilolusun.
Şişman benim 100 kiloyu görmüş adama 73 te şişkoyum dersen sana dalar öncesinde de seni kakaoya falan bular en azından sevimli görünürsün
Kahwalti etmiyormusunÖğlen
Menemen , 1 dilim karpuz, yarım muz, 1 adet şeftali, 21 adet çiğ badem, 2 dilim beyaz peynir, 1 bardak tarçınlı süt, 3 adet kuru incir
Akşam
2 büyük büyük dilim
1 porsiyon ıspanaklı yumurta
1 kase yoğurt
Gece 23 te bir fincan şekersiz türk kahvesi
Günaydın. Yaz günü aile, eş, dost, piknik gezme diyet çok zor cidden ama kendim ettim kendim buldum en azından sporu bırakmasam bu kadar olmazdı.
Aynen bole bak eseriklinegocum modu bozmak yok hele su anki psikom laGiniydinnnn
Perşembe olmuş hala sabit olabilirim kafam bozuk olabilir yinede modumu düşürmiyim.
Ya ben kac gundur cok pis yiyorum o yuzden hic yazamadim menu
9
Tesekkur ederim guldurdun beni walla allahta seni guldursun
Kahwalti etmiyormusun
Olsun modunu dusurmek yok ekmektir pilawdir yemeden kasmadan toplum icinde de eglenebilirsin kendini biraz kisitlasan yeter...piknikte borek corek yiolarsa sen salata meywe ye mesela
Aynen bole bak eseriklinegocum modu bozmak yok hele su anki psikom lakacamak lafi duymak istemiyorummmmmm
Gecmis olsun ne rahatsizligin war dihellööö
makus talihim yine kıçımdan ayrılmıyo her zamanki gibi.hastaneye gittim kayıt yaptırdım.dedim gidip tahlilleri alayım doktora göstermek için.bi baktım en önemli tahlil gelmemiş.artık gelmez dedi görevli.yeniden tahlil yazdı.o da bugün yarın çıkmazmış,anca salı çarşamba dedi.doktor da o tahlil olmadan bişey yapamam dedi.boş yere 15 lira kayıt parası ve 7 lira dolmuş parası verdimvelhasılıkelam Allah kimseyi devlet hastanesine mecbur etmesin
Aaa ne sinir bozucu bir durum yahellööö
makus talihim yine kıçımdan ayrılmıyo her zamanki gibi.hastaneye gittim kayıt yaptırdım.dedim gidip tahlilleri alayım doktora göstermek için.bi baktım en önemli tahlil gelmemiş.artık gelmez dedi görevli.yeniden tahlil yazdı.o da bugün yarın çıkmazmış,anca salı çarşamba dedi.doktor da o tahlil olmadan bişey yapamam dedi.boş yere 15 lira kayıt parası ve 7 lira dolmuş parası verdimvelhasılıkelam Allah kimseyi devlet hastanesine mecbur etmesin
Öğlen
Yarım muz , bir şeftali, cevizli sucuk (5 parmak kalınlıkta yedim ), 1 adet haşlanmış patates ,1 adet, 7 zeytin, 3 hurma, 2 dilim peynir, 3 adet çok küçük biber dolması
( Maşallah dünyayı yemişim :))
Akşam : 10 adet kayısı
İki lokma et yemeği
6 lokma patates püresi
Gece 22 de 1 adet şekersiz türk kahvesi
Benim ilk hedefim 60 eger cok bikmamis olursam da 55 allahim sen duy sesimiiiTempo kizlar :) fit olalım ömür boyu dün tartıda 53.5 kiloyu gördüm ..buraya geldiğimde 55.8 göbek patlicak gibiydi birde 50 kiloyu görsem kuş gibi hafif hissederim kendimi ..pazar günü bir geçsin nisanimdan sonra spora baslarim gelinlik te belim ince olur inşallah
Saglikli beslendikce zaten alışıyor Sun yeterki kacamaklar yapsak dahi burayı bırakmamak en kötü kilomuzu koruruz kontrollü olmak lazım çünkü etrafta çok kötü besinler var salarsak kendimizi hem sağlık gider hemde mutlulukBenim ilk hedefim 60 eger cok bikmamis olursam da 55 allahim sen duy sesimiii
Bu ogunleri boyle kafana gore mi ayarliyosun yok bi listemi buldun lotuscum oglende oturup bikeredemi yiyorsun hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?