Hoşgeldine geldim.zayıflamaya mı geldin
Misafir olarak diyet obası diyorumKızlar yapabilirsek konunun ismini değiştiricem bi kaç önerim var bi bakın hele
Kırmızı olanlar beğendiklerim.isimlerde değişiklik de yapabiliriz
- Zayıflama Kampı..
- Haydi Kızlar Diyete..
- Tartının Sultanları..
- Diyet Obası..
- Bi Zayıflayıp Geliyorum..
- Diyetteyim Şekerim..
- Diyetine Sağlık..
Zaten seni takip ederek geldim buraya.Sen zaten gitmedin buralardasın diye şeyettim daha doğrusu şeyetmedim.deynepnaz bende bonus ulan
ah zor olmazmı bonusum hemde cok zor.annem yanımda Allah’tan.yardımcı oluyor o olmasaydı napardım bilmiyorum.sağol kuşumCocoChanelmademoiselle kolay gelsin kuzu bebekle zor olur biraz taşınmak.
Birazı kibarlığımdan didim
Napim kuzum ya Doğumdan sonra bebeğime kavuştuğum için cok mutluyum ama maalesef Doğumdan kaynaklı makatta çatlak ve bğırsak fıtığı oluştu.normal Doğumun dezavantajlarını yaşıyorum.avantajını maalesef göremedim.keske sezeryan olsaydım dedim.çatlak çok ileri boyuttaydı Ankara’ya gittim ameliyat oldum 2 ay önce.ağrıdan acıdan yavrumu doya doya sevmek nasip olmadıCanım bende yeni geldim siteye ondan
İyilik sağlık canım kilo aldım son dönem yine, az kilo vereyim dedim geldim
Sen neler yaptın, nasıl gidiyor bebekli hayat
Biz diyette değiliz Bonus, sağlıklı besleniyoruz ❤
Geldim deynep
Tabiii ki hoş geldin ☺
Herkesi boş veriyoruz kendimiz için kilo veriyoruz
Kabak yemeği bir tabak olsa daha güzel olurdu, çok kısma miktarları ☺
iyi etmişsin ayağına sağlıkHoşgeldine geldim.
Zayıflama değil de göbek erise iyiydi
Ara ara ce e yaparım size
Misafir olarak diyet obası diyorum
Zaten seni takip ederek geldim buraya.Sen zaten gitmedin buralardasın diye şeyettim daha doğrusu şeyetmedim.
günaydınGünaydın kizlarrr
Ayyy çok üzüldüm canım ya ne zor şeyler yaşamışsın öyleah zor olmazmı bonusum hemde cok zor.annem yanımda Allah’tan.yardımcı oluyor o olmasaydı napardım bilmiyorum.sağol kuşum
Napim kuzum ya Doğumdan sonra bebeğime kavuştuğum için cok mutluyum ama maalesef Doğumdan kaynaklı makatta çatlak ve bğırsak fıtığı oluştu.normal Doğumun dezavantajlarını yaşıyorum.avantajını maalesef göremedim.keske sezeryan olsaydım dedim.çatlak çok ileri boyuttaydı Ankara’ya gittim ameliyat oldum 2 ay önce.ağrıdan acıdan yavrumu doya doya sevmek nasip olmadıhala iyileşmeye çalışıyorum daha tam iyileşme olmadı.hayırlısı
Daha yataktayım kuzum, kalkamıyorum. Her yerim şişmiş resmen
uykusuz mu kaldın naptın kuzuDaha yataktayım kuzum, kalkamıyorum. Her yerim şişmiş resmen
2 ye geliyordu uyuyabildim, kalkıyım bir kahvaltı hazırlıyım benuykusuz mu kaldın naptın kuzu
he yap kahvaltını2 ye geliyordu uyuyabildim, kalkıyım bir kahvaltı hazırlıyım ben
Ay peynirsiz kahvaltı mıpeynirim bittiydi dün ,almayı unuttum
Vuuuuuilk bildirimi ben yapayım
geçen hafta:96,8
Güncel :94,6
Fark:-2,200 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?