oo çok güzel vermişsin@Evdeki deli
Bildirim yapayım
Listeye girmeden çıkmayayım
Pazartesi baslamistim 91.2 ydim sanir isem
Bugun 89
Fark -2.2
Ben cok zor kilo veriyorumoo çok güzel vermişsin
eşit vermişiz senle
tanışalım tabikiBen cok zor kilo veriyorum
Cok şaşırdım 4 günde canım
Cok dikkat ettim onun ekmegini yedim heralde
Dun aksam yemegimi 4 te yedim mesela sonra yemedim
Asıl sen guzel kilo vermissin
Diyet devam surecinde o kiloyu vermek her babayiğidin harci değil
Ya bide ben sayfalarin bi kismini okumaya calistim ama tam kimdir kim degildir anlayamadim
Tanisalim mi
Ya harikasın bu isi çözmüşsün demektanışalım tabiki
ben mali.8 yıllık evliyim.şu ara işsizim.bir iki ay içinde iş aramaya başlicam yine.evel sene 106ydım ,çok çabaladım 9 ayda 64 kiloya düştüm.bazı aksilikler kötü günlerim oldu oldu geri kilo aldım malesef.şimdi gene vermeye çalışıyorum
Tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin@Evdeki deli
Bildirim yapayım
Listeye girmeden çıkmayayım
Pazartesi baslamistim 91.2 ydim sanir isem
Bugun 89
Fark -2.2
ben de bugün hoşaf modundayım kafam kalkmıyoNapıyorsunuz gençler. Biri bana enerji versin, akşama kadar uyusam anca kendime gelirim heralde
inşallahYa harikasın bu isi çözmüşsün demek
Verdikten sonra korumakta nasib olsun ins
Ben 80 i gördüm mü
Kafayi yerdim hemen onlemimi alip zayiflardim
Simdi ne olduysa bi rahatlama geldi
90 lara çıktım
Aynı ya, hiç sevmem bu modu. İçim temizlik yap koştur diyor, vücudum saçmalama halim yok diyorben de bugün hoşaf modundayım kafam kalkmıyo
ben balkonu yıkadım şimdi.evi de silicem.sonra kuzen gelcek yeni tuttuğu evini temizlicezAynı ya, hiç sevmem bu modu. İçim temizlik yap koştur diyor, vücudum saçmalama halim yok diyor
Tisikkir idirimTebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin
Neyyy ay yeni ev temizlemekben balkonu yıkadım şimdi.evi de silicem.sonra kuzen gelcek yeni tuttuğu evini temizlicez
hee eşyalı ev bi de.önceki kiracılar öğrenciymiş.evi tutmaya gittiğimizde koltuğun arasından çorap çıktıydıNeyyy ay yeni ev temizlemek
Günlük işleri yaptım da çamaşırı assam birde süper olacak
Eşyalı mı ayyyy çoook kolay gelsinhee eşyalı ev bi de.önceki kiracılar öğrenciymiş.evi tutmaya gittiğimizde koltuğun arasından çorap çıktıydı
hee valla ama ev güzel geniş.benim gözüm parıldadı geniş evi görünceEşyalı mı ayyyy çoook kolay gelsin
Ayy inşaallah ne güzel olurhee valla ama ev güzel geniş.benim gözüm parıldadı geniş evi görünce
herif dedi biz de yeni ev bakıcaz kendimize söz dedi
allah ferah evlerde kendi evimizde oturmayı nasip etsin inşallah efomAyy inşaallah ne güzel olur ❤
Ayyy çok üzüldüm canım ya ne zor şeyler yaşamışsın öyle
Cok sağolun Canlar,rabbim dermansız dert vermesin bu günlerimize de şükür.napalım çekeceğimiz varmışCocoChanelmademoiselle çok geçmiş olsun kuzum çok zor olmuş senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?