Ben de yemek yedim şimdi.doymadım daKahve yaptım
Ne tokum ne açım iki gündür ekmek yiyorum bi de mecburen canım tatlı çekiyoOtlandım bende.
Alıntı yazan yere tıkla hangilerini alıntılcaksan.altta mesaj yazma yerinde alıntıları getir yeri var ona tıklarsan mesajlar gelir önüne kuzuKizlar canlarim bu coklu alinti nasil yapiliyor
Beceremedim
El atabilecek olan var mi?
Bende o gunleri yasiyorum suan canim emme önüme ne gelse ben mi büyüğüm sen mi diyorum yemiyorumNe tokum ne açım iki gündür ekmek yiyorum bi de mecburen canım tatlı çekiyo
Valla yaptimmm kuzummmmAlıntı yazan yere tıkla hangilerini alıntılcaksan.altta mesaj yazma yerinde alıntıları getir yeri var ona tıklarsan mesajlar gelir önüne kuzu
Ben bu ara mecburiyetten yiyorum ekmeği.daha maaşı vermediler.evde de malzeme yok.olanla idare etmeye çalışıyorumBende o gunleri yasiyorum suan canim emme önüme ne gelse ben mi büyüğüm sen mi diyorum yemiyorum
Allahimmm aminn hep böyle olalim
Valla yaptimmm kuzummmm
Cok mikemmel anlatmışsın
Tiskür ederem
Geçmiş olsun canım.sıcaklardan da olur dikkatli olmak lazım.Kizlaaar kizlarrr gelem mi yanagizdan öpem mi
Gecmisi okuyamadim full disardaydim
Arabadayim 2 dk menumu yazayim
Sonra gecmisi de okurum
Sabah 2 dilim k.ekmegi
Peynir domates biber
Az omlet
Patlamis misir bikac yudum meyve suyu
Aksam 4 kofte salata 1 bardak ayran
Kizlar luna parktta fena oldum midem bulandi fenalastim
Cocuklarla sinemaya girdim oturabilmek icin onlarin mısırından otlandım biraz
Tuzluydu ya midemi bastırdı biraz
Yoksa oraciga serilecektim
Butun acitasyonlarimi da yaptığıma göre
Gidebilirim
Pide abartilmadiysa mikemmel menu8.30
1 yumurta
Peynir
Domates
Öğlen 15.00
Biberli domates kavurması
Pide
Bi dilim karpuz
Akşam 20.00
Bi tabak türlü
2 litre su
30 dk yüzme
Özel sektöründe sıkıntısı isteBen bu ara mecburiyetten yiyorum ekmeği.daha maaşı vermediler.evde de malzeme yok.olanla idare etmeye çalışıyorum
Rica ederim canım
Aynen kafalarına göre ödüyolar.parayı bankada ne kadar işletirsek kar diyolar iştePide abartilmadiysa mikemmel menu
Özel sektöründe sıkıntısı iste
Yarin verirler ins
Bide maas gunu gelmeden maasi bitirenler varbizde o kısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?