bende fazla değilEvdeki Malim tabloda 1 satır fazla duruyodu onu sildim de
Kilo Takip Tablosu (21.7.19) Başlangıç Kilo 1.Hafta 2.Hafta 3.Hafta 4.Hafta Aylık Fark Eseriklinego 72 73 - Evdeki deli 96.1 96.8 94.6 Statusahibi 91.2 - 89 Bonus 102.5 102.5 104.8 Hippocan 75.5 74 75.8
kız yoksaMutlu pazarlar
Yoğun geçiyo günler zor geliyorum bazen.
Çok yorgunum taş taşıyorum sanki.
Haftaiçi regl olmam lazım ama kesin olmam lazım yani. En minik ihtimalde bile boğuluyorum.
bende fazla değil
düzenleme yapınca oluyo sadece o da ekleme çıkarma yapınca .nasıl sildin ben beceremiyom da
höö heeePc de sütun ekle sütun sil çıkıyoda telde çıkmıyo yukarda resim eklediğimiz gülücükleri koyduğumuz yerde ayar işareti var oraya tıklayınca eski usul tablonun kodlu hali çıkıyo ordan fazla olan kodu silmece[TR] [/TR] arasındakileri
ne dedik beAğzını hayıra k..... bayıra aç demişler
yanıyüüür alav alav yanıyüüür
sıcaklık 37 derece,hissedilen 42ymiş
valla hava durumu uygulaması öyle diyiOhaaasen daha serin hisset bence ne o öyle herkesle aynı his
valla hava durumu uygulaması öyle diyisu içmeye bardak alıyorum elime ateş gibi.yatağa uzanıyorum ateş gibi.duvarlar yanıyo ule
akşamları dışarısı güzel oluyo esiyo serin ama evin içi hamam sauna halt etmiş,bizim üstümüz dam,bi de dört taraftan güneş alıyo batana kadar.O bölgeye klima şart ya gece nasıl oluyo bari gece farketse
saçlar da benziyo ha
bunu okuyan öldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?