Diyet Pisti

meraba kızlar 2 hafta içinde gözle görülür bi kilo vermem gerek
boy:169
kilo:69
hedef:57
çok fazlam var ve 2 haftada en az 5 kilo vermeliyim öneriniz var mı?

çok fazlan yok tatlım ya ama 2 hafta içinde 5 kilo verebilirsin eğer çok iradeliysen 5 günde 5 kiloyu yap derim cidden farkediyorsun :) ben şu an yapıyorum ve bir haftada en az 2.5 gidiyo :)

banada öneri lazım 2 haftada nasıl verilir 5 kilo

hmm anlıyorum seni inan banada 50lere inemezsin diyolar ama göstercem onlara ben önce bi 60lara iniyim de ben sinsi halletcem yani sen şıp diye göstercen inş onlara :)

aynen görsünler günlerini

evet kızlar başlıyorum şuandan itibaren benle de kilolu şakası yapıyolar ve zoruma gidiyo artık düzgün bi fiziğim olsun isityorum birbirimize destek verelim kızlar yapamıyacağımız şey yok bence :)

evet kızlar başlıyorum şuandan itibaren benle de kilolu şakası yapıyolar ve zoruma gidiyo artık düzgün bi fiziğim olsun isityorum birbirimize destek verelim kızlar yapamıyacağımız şey yok bence :)

heeeh gl bacım doğru diyon

cuma günü tartı günü ise cuma 62 lili rakamları görmek istiyorum bunun için uğraşıcam

75 kalori ama bence masum ...masum deyilmi yoksa

hayır canım masum değil... Hazır ürünler diyette tavsıye edilmez

yag oranalrı tuz oranları vs vs yuzunden evden getırdıgın çorba daha iyidir veya dediğim gibi

salata ton balıgı tavuk vss ekleyebılırsen cok cok basarılı bi öğün olur :)

5 günde 5 kilo diyetinde biri verdiğimi hemen geri aldım hiç denemeyin yazmış ne yapacağımı şaşırdım doğrusu

inşallah olursun canım.ya şu 5 günde 5 kilo doğru uygulasam günlük 1 - 1.30 saatte spor yapsam olur mu?

5 günde 5 kilo diyetinde biri verdiğimi hemen geri aldım hiç denemeyin yazmış ne yapacağımı şaşırdım doğrusu

canım ben en zaman yapsam veriyorumbu diyeti ayrıca eskisi gibi çok yersen tabiiki alırsın serbest günlerde kalori sayımıyla istediklerimi yiyorum böylece aşırıya kaçmıyorum bence uygula istemezsen başka bir şey yaparsın :)

canım o şekilde şok diyetler yapma zaten 1 ay sonra fazlasıyla geri alırsın saat 18:00 a kadar yemek işini bitir ekmeği kes tabi bunların hepsi irade meselesi ve her gün düzenli spor yap ve 5 kilo işini 2 haftaya değilde 1 aya yay tavsiyem budur.

vücuttaki su gidiyomuş sonra bir gün içinde geri geliyomuş birçok kişi geri aldım hemde hemen demiş sende verdim diyosun çok kararsız kaldım

vücuttaki su gidiyomuş sonra bir gün içinde geri geliyomuş birçok kişi geri aldım hemde hemen demiş sende verdim diyosun çok kararsız kaldım

canım sen hızlıca vermek istiyorum dediğin için söyledim ben bana kalırsa yavaş ve sağlıklı vermen daha iyi ama sen bilirsin tabi :)

belki kızlar farklı şeyler söyler çok bilgim yok bu konuda ben çok az diyet yaptım bir dukan meyveyi çok sevdiğimden yapamadım onu fazla bir de 5günde 5 kilo diyeti onuda tam uymayarak yapıyorum zaten....

ama ben su değil yağ kaybettim benim tartım yağ su hepsini ölçüyor ve ne zaman kilo alsam bu diyeti yaparım bu benim için geçerli belki bir başkası başka bir diyetle daha iyi veriyordur bilemem...ama dene derim..

Son düzenleme:

saol canım bende deneyim o zaman bu diyeti günlük 3 litre su içsem su kaybı olmaz belki

yalnız canım şey ya ben günlük activia yiyorum bağırsaklarımda problem oluyo diyeti uygulayabilir miyim buna rağmen

aynı siteden yapıyoruz sanırsam bulgur pilavı yazmışsın yha 0.2 diye 2 kaşığamı eşit oluyor o

çok saol canım hemen gitsin istiyorum kilolar etrafımdakiler 56 olmazsın diyor göstereceğim onlara 56 nasıl olunurmuş

bakma sen onlara herkez bişey de vıdı vıdı olursun bal gibi olursun yorum kaptırma kız , diyet yaptığınıda söyleme bizim insanımız maalesef hemen çomak sokar:)

verirsinde o yağ kaybı olmaz su ve kas olur buda hem sağlıksız hemde geri alırsın 5 derken 10 kiloyla uğraşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…