- Konu Sahibi Miskin_Sid
-
meraba kızlar 2 hafta içinde gözle görülür bi kilo vermem gerek
boy:169
kilo:69
hedef:57
çok fazlam var ve 2 haftada en az 5 kilo vermeliyim öneriniz var mı?
hmm anlıyorum seni inan banada 50lere inemezsin diyolar ama göstercem onlara ben önce bi 60lara iniyim de ben sinsi halletcem yani sen şıp diye göstercen inş onlara :)
banada öneri lazım 2 haftada nasıl verilir 5 kilo
aynen görsünler günlerini
evet kızlar başlıyorum şuandan itibaren benle de kilolu şakası yapıyolar ve zoruma gidiyo artık düzgün bi fiziğim olsun isityorum birbirimize destek verelim kızlar yapamıyacağımız şey yok bence :)
heeeh gl bacım doğru diyon
cuma günü tartı günü ise cuma 62 lili rakamları görmek istiyorum bunun için uğraşıcam
inşallah olursun canım.ya şu 5 günde 5 kilo doğru uygulasam günlük 1 - 1.30 saatte spor yapsam olur mu?
inşallah olursun canım.ya şu 5 günde 5 kilo doğru uygulasam günlük 1 - 1.30 saatte spor yapsam olur mu?
75 kalori ama bence masum ...masum deyilmi yoksa
5 günde 5 kilo diyetinde biri verdiğimi hemen geri aldım hiç denemeyin yazmış ne yapacağımı şaşırdım doğrusu
5 günde 5 kilo diyetinde biri verdiğimi hemen geri aldım hiç denemeyin yazmış ne yapacağımı şaşırdım doğrusu
canım ben en zaman yapsam veriyorumbu diyeti ayrıca eskisi gibi çok yersen tabiiki alırsın serbest günlerde kalori sayımıyla istediklerimi yiyorum böylece aşırıya kaçmıyorum bence uygula istemezsen başka bir şey yaparsın :)
vücuttaki su gidiyomuş sonra bir gün içinde geri geliyomuş birçok kişi geri aldım hemde hemen demiş sende verdim diyosun çok kararsız kaldım
canım sen hızlıca vermek istiyorum dediğin için söyledim ben bana kalırsa yavaş ve sağlıklı vermen daha iyi ama sen bilirsin tabi :)
belki kızlar farklı şeyler söyler çok bilgim yok bu konuda ben çok az diyet yaptım bir dukan meyveyi çok sevdiğimden yapamadım onu fazla bir de 5günde 5 kilo diyeti onuda tam uymayarak yapıyorum zaten....
ama ben su değil yağ kaybettim benim tartım yağ su hepsini ölçüyor ve ne zaman kilo alsam bu diyeti yaparım bu benim için geçerli belki bir başkası başka bir diyetle daha iyi veriyordur bilemem...ama dene derim..
menüm
2012-03-21 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
akşam
[1] Bulgur Pilavı 0.2 PORSİYON 58.2
[2] Tavuklu Patates Yemeği 1 PORSİYON 250
ara
[3] Portakal 0.5 ADET 25
[4] CEVİZ 1 adet 27
[5] sek light süt 200 ml 1 adet 63.4
[6] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
sabah
[7] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[8] Mercimek Un Çorbası 0.5 PORSİYON 92
[9] Ekmek 1 DİLİM 65
[10] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[11] Sütaş Tereyağı 10 GRAM 74
Toplam : 828.6 kal.
çok saol canım hemen gitsin istiyorum kilolar etrafımdakiler 56 olmazsın diyorgöstereceğim onlara 56 nasıl olunurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?