- Konu Sahibi Miskin_Sid
-
yalnız canım şey ya ben günlük activia yiyorum bağırsaklarımda problem oluyo diyeti uygulayabilir miyim buna rağmen
yalnız canım şey ya ben günlük activia yiyorum bağırsaklarımda problem oluyo diyeti uygulayabilir miyim buna rağmen
verirsinde o yağ kaybı olmaz su ve kas olur buda hem sağlıksız hemde geri alırsın 5 derken 10 kiloyla uğraşırsın
bir şey olmaz activiadan canım bence su içmeyi ihmal etme tamam :)
evet öyle ama 1 saat yürüyorum arada koşuyorumda yarım saat falanda bacak hareketi yapıyorum bacaklarımda kas oluyo baya
tamam canım yarın başlıyorum o zaman ben inşallah veririm
aynı siteden yapıyoruz sanırsambulgur pilavı yazmışsın yha 0.2 diye 2 kaşığamı eşit oluyor o
bakma sen onlara herkez bişey de vıdı vıdı olursun bal gibi olursun yorum kaptırma kız , diyet yaptığınıda söyleme bizim insanımız maalesef hemen çomak sokar:)
kolay gelsin canım bir şey sormak istersen sorabilirsin her zaman bana :)
kas mmı kas iyidir bebeğim yha aklıma lara croft geldi ondanmı olcan bu sporla olursun valla
çok sağolun yani aranıza aldığınız için... bu forum niye böyle anlamıyorum isteyene cevap atıyorsunuz isteyene atmıyorsunuz kendimi hep dışlanmış hissediyorum ya.. çok sağolun cidden herkese destek oluyorsunuz
kaç kilo vermek istiyosun canım ben yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum birlikte başlayalım istersen
slm kızlar benide alın aranıza 3 haftada 5 kilo verdim spor tarihim ise berbat
tamam canım hoş geldin kilonu hedef kilonu boyunu yazarmısın
Aşk olsun kuzum yha ne dışlanması olurmu öyle şey
yanlız kızlar 5 günde 5 kilo diyosnuz ama acilerden toplamayalım sizi bir düşünün
tatlım 2 hafta sonra gezim var ve bu göbek ve kalçayla gidemem yazın 61 dim şimdi kıyafetlerim bile olmuyo
cnm çizelgemdede görebilirsin boy 1.65 kilo 72 hedef 55 :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?