Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Portakal,tarcin ve elmali detoks suyum ve ceviz suyum hazir simdi uyku zamani,leptin hormonu salgilansin,

Iyi gecelerrr

Gunaydinnnn

Gune yagmurla gozlerimi actim,yagmuru cok severim ama yuruyus yapamayacagum icin uzgunum,normalde haftasonlari sabah esimle dag yuruyusune cikardik,umarim hava acar biz de ogleden sonra cikariz.

Günaydın bugün cok geç uyandm. Gece filme dalmısım Kahvaltım klasik 1 tane haslanmış yumurta peynir zeytin(5-6) bol yesillik 2 dilim kepekli ekmek tabi yemeden once 2 bardak su icmeyi unutmuyorum

Günaydın bugün cok geç uyandm. Gece filme dalmısım Kahvaltım klasik 1 tane haslanmış yumurta peynir zeytin(5-6) bol yesillik 2 dilim kepekli ekmek tabi yemeden once 2 bardak su icmeyi unutmuyorum
Gunaydin canim haftasonu bende gec uyuyorum ama aliskanlik oldugu icin haftasonuda erken uyaniyorum.

Haftasonu icin cok guzel bir kahvalti kepek ekmegi yerine tam bugdag ekmegi de deneyebilirsin daha tok tutuyor.

Ben de kahvaltida

3 kasik cokelek(icine uc ceviz,roka,corek otu ve kirmizi pulbiber koydum),6 zeytin,2 haslanmis yumurta ve yesil cay.(kahvaltida ekmek yiyemiyorum)

Kahvaltidan once de bir kasik corek otu yagi ,ceviz suyu ve bir bardak detoks suyu.

Aksama menumude belirledim balik yapicam firinda yaninda bol salata.

Ben de yeni kahvalti yaptim evi toplayayim esimle dag yuruyusune cikariz hava bulutlu ama,yagmur yagarsa ben dw 3 mil leslie yapicam

Canim suan guncel kilon kac ben sayfayi duzenleyeyim kac kilo verdigimiz,hedef kilolarimiz belli olsun benim cuma gunku kilom 67.5 baslangic kilom 68.4 du.

Ben yuruyuse cikiyorum
Daga cikicaz simdi cigerlerim azicik bayram etsin

Evetttt 70 dk doga yuruyusum tamam ve suan okadar hafif hissediyorumkiazicik yagmura yakalanip islandik ama yine de cok guzeldi

Bugun diyetimin 4. Gunundeyim suana kadar cok sukur hic bir skinti yasamadim ve zorlanmadim ama yediklerimi daha da azaltip spora agirlik verip bu hafta en az 1 kilo vereyim diyirum cunku yaza bir sey kalmadi.Ve vermem gereken 12 kilo var

Sifir kacamakla ancak bu isi halledebilirim,hamur isine,tatliya duskunlugum yok zaten ama malesef karbonun her turlusunu cok seviyorim ozellikle,icli kofte,makarna,kisir,cigkofte,pilav daha uzar gider bu liste bunlari cok seviyorum

Kendime sadece cuma gunleri odul vereyim diyorum o da hedefime ulasirsam,bunlardan istedigimi yapip yerim diger gunler yine sifir kacamak.

Bu hafta bir beslenme plani olusturdum kendime, sabah klasik kahvalti,ogle sadece corba aksam da bir gun sebze bir gun pro seklinde devam edeyim ve tabiki hergun 45 dk tempolu yuruyus,2.5 litre su,yesil cay bakalim sonuc ne olacak heyecanla bekliyorum

Simdi dusa gireyim,sonra temizlik ve yemek musait oldukca girer yazarim

Aksam yemegimide yedim,

5 tane kucuk cinekop bol salata ve bir dilum tb ekmegi.

Aslinda ekmek yememem lazimdi ama kucuklugumden beri baligi ekmeksiz yiyemiyorum alismam lazim aslinda

Bugun ara ogun yapmadim cunku kendimi ac hissetmedim,aksam da cay icerim meyve de belki bir tane elma yerim ya da hic yemem.

Ceviz suyum ve portakal,elma,naneli bir litrelik suyumda hazir yarina.detosk suyumu her ogun oncesi 2 bardak seklinde icmeyi dusunuyorum ceviz suyumuda sabah uyandigimda icerim.

Gunaydin sevgili gunluk,her zamanki gibi erken uyandim simdi guzel ama hafif bir kahvalti,ardindan pazar temizligi,sonra yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…