Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Aksam yemegimi de yedim,dort kasik etli yesil fasulye yemegi ve bir bardak ayran.

Cok sukur bugunde sorunsuz gecti bakalim yarin tartilmayi dusunuyorum iki gunde ne kadar fark olacak

Gunaydinlar

Her zamanki gibi erkenden uyandim,bugun cok heyecanliyim bakalim 2 gunde kac gr gidivermis

Bundan sonra kendime haftalik hedefler koymayi dusunuyorum,hedefin altinda kalirsam ceza,hedefe ulasirsam veya ustune cikarsam odul vermeyi dusunuyorum.

Haftaya belki karatay deneyebilirim,aslinda en saglikli beslenme sekli oldugunu dusunuyorum, sadece iki ogun olmasi beni korkutuyor,cunku ben sabah en gec sekizde kahvalti yapiyorum ve aksama kadar dayanmam zor oluyor.

Yine de haftaya kendime gore karatay uzerinde degisiklikler yaparak uygulayayim bakalim sonuc ne olacak.

Haftasonu kacamaklarindan kendimi korumak icin de gun icinde plan yapayim diyorum,cunku emeklerim bosa gitsin istemiyorum.

Aslinda benden yana bir skimti olmuyor ama esim haftasonu cosuyor resmen,yok bana gozleme yap,yok etli pide yaptiralim,cigkofte yapayim sana ayy daha neler neler benim sabrimi irademi deniuor resmen,eee ben de bos dururmuyum mideye gomiyorim resmen

Bakalim gun icinde hafatsonu kahvalti ve aksam yemekleri menulerimi belirleyeyim buraya da yazarimm

Okuldan geldim hemencecik tartildim -900 vermisim iki gunde

Bugunki kilom 67.5 ve haftaya hedefim
66,haydi hodri meydan gidecek o kilolar okadar

Abowww bos kalmis buralar anam gelemedim de lahmacumlari gomdum bugun

Simdi spor zamani izledigim dizi cikmadan ben 3 mil leslie yapayim ve ceza olarak 500 ip atlama

Yarin icin de detoks suyumu yatmadan hazirlayayim yarim portakal,cubuk tarcin,elma dan hazirladigim suyu gun boyu ozellikle yemeklerden once icmeyi dusunuyorum.

Bu arada cubuk tarcini her gun kullanmanizi onermem cunku regl gecikmesine sebep olabilir aklinizda bulunsun.

bende size katilabilirim Agustosta dugunum olacak 66 kiloydum en son eczanede tartildim tartim bozuldu ama ölçtüm kendimi dün;
Göğüs:93 cm
Bel:76 cm
Alt karın:94 cm
Üst bacak:58cm
Alt bacak:34 cm
Bu sabah diyete basladm regliym ama benim rengli dnemimde metabolizmam hızlı calisiyor. 2-3 litre su ictim hic zorlanmadm kendime bir diyet listesi hazirladm ona göre yapiyorum ins sonuc alirim. Evde tek diyet yapan ben degilim annemde diyette ilk gun rahat gcti

Hosgeldin tabiki katilabilirsin

Allah hayirli etsin evlilik telasi guzeldir,aslinda diyet yapmasan bile kosturmacayla verirsin zaten

Kilolarimiz yakin ben de suan 67.5 kiloyum. boyun kac o da onemli.Eger alma imkanin varsa oncelikle bir tarti alsan cok iyi olur cunku motivasyon amacli haftada bir tartilmak gerekiyor her defasinda eczaneye gitmek zor olur hem kiyafetlerle de dogru sonuc vermez.

Vakit buldukca menulerini yazarsin karsilikli yorumlasiriz spor ve su miktarini da yazarsan daha iyi olur,cuma kilo bildirmi yapariz.Haftalik hedef belirleriz detoks suyu,hizli kilo verme formulleri ve saglikli beslenme konusunda fikir alisverisi yapariz insallah

İnş cnm evet en iyisi tarti almak 164 boyum rengli oldugumdan spor yapamiyorum agrim cok oluyor. Düğüne kadar evdegm dügünden sonra calismayi dusunuyorum. mayista gelinlik denemeye gidecegm o zamana kadar kac kilo verirsem kâr benim için dügün sehir disinda olacak git gel diyet bozmam ins.

Mayisa daha cok var bence 5-6 kilo verirsin hem de hic zorlanmadan,boyunda iyi hedefin kac kiloya dusmek,bu arada regl donemimde eger cok sancin olmuyorsa ikinci ucuncu gunu spor yaparsan normalden cok daha guzel kilo verirsin cunku o donemde vucut cok guzel odem atiyor.

Bi de ceviz suyu denedin mi sabahlari kahvaltidan once icmek cok faydali.Aksamdan iki ceviz icini bir bardak suya koyuyorsun sabah iciyirsun kahvaltidan once, ben icine bir kuru kayisida atiyorum,gobek bolgesindeki yaglari eritiyor.

Bu arada hangi sehirdesin,uzaga mi gelin gidiyorsun.

Ceviz suyunu denemedim faydasini okumustum. O zaman ben yarın leslie 3 mil yapaym yemek yemeden once 2 bardak ılık su iciyorum gercekten faydalı hemen iştahım kesiliyor. Şuan istanbuldayım Ankaraya gelin gidecegim inş.

Ceviz suyunu denemedim faydasini okumustum. O zaman ben yarın leslie 3 mil yapaym yemek yemeden once 2 bardak ılık su iciyorum gercekten faydalı hemen iştahım kesiliyor. Şuan istanbuldayım Ankaraya gelin gidecegim inş.
Ilik su da cok faydali icine cok az limon da skabilirsin, sirke kullananlar da var ama mide problemi olanlarda skinti olabilir o nedenle ben cesaret edemiyorum sirkeye.

Cok da uzaga gelin gitmiyorsun,guzel surecler tadini cikar kilo verme isini de stres yapma daha vakit cok kendini kasmadan verirsin bence,istedigin gelinligi de giyersin insallah.

Bence de boyuna gore 55 tam ideal, benim boyumda 1.60 ben de 52 olsam tam olacak ama simdilik kendime 57 hedefini koydum hazirana kadar.

Bu arada kendimi tanitayim 30 yasinda 2.5 yillik evliyim,ogretmenim Elazig'in bir ilcesinde gorev yapiyorum bebek istedigim icin benim de acilen zayiflamam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…