Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Tebrik ederim canim bence gayet iyi gitmis

Uçurtma avcısını ben de okumustum cok güzeldi. Filmini de izledim ama kitap filmden cok daha guzeldi.

Kızlar günaydın ya. Bugün 5 buçuk gibi yattım. Uyuyamadım. 8 de kalktım tekrar. Bugün de davet var. Nasıl ayakta duracam bilmiyorum. Uyumam lazım tekrar ama. Ben dun garip bişey yaşadım ya hic yasayan var mı aranızda. Dun aksama dogru belim felaket ağrıdı. Ve gece 3 gibiydi sanırım, afedersiniz lavaboda pecetede kan geldi koyuydu, sabah da bir iki damla geldi. Adetime 10 11 gün var. Böyle biseyi yasayan var mı. Yumurtlama kanaması diyorlar bebek olabilir diyolar araştırıyorum geceden beri. Cok heycan yaptım ben ya. Acaba bebiş mi geliyor.
Yumurtlama kanaması diyenler cok, ama ben ovulasyon testi yaptım az önce silik cıktı.

Gunaydin canim hayir olsun ya gurupca erkenciyiz,uykumuz kacti tarti heyecani midir nedir:)

Valla tatlim benim basima hic gelmedi yerlesme kanamasi da olabilir,yumurtlama da,zaten yumurtlama olinca ovu testi siluklesir canim,ama biz guzel olani dusunelim insallah bebistir:)

Gunaydin kizlar. 64.9u gorurum insallah derken 64.5 ciktim 4 gunde eksi 2 gormeyi hic ummamistim cok mutlu oldum.

Gecen hafta: 67.1di sanirim
Bu hafta: 64.5

Dogru goruyorum 64.5 di mi :)) tartidaki yansimami gorunce bi gulme geldi :))

Eklentiler

• IMG_6908.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 34
Canım psikolojik olarak sıkıntıların varsa da olabilir ama öyle sıkıntıların yoksa bana da bebek gibi geldi

Kızlar hepinizi tebrik ederim çok güzel vermişsiniz
Ben 65.2 olmuşum -100 sadece
Bunu bekliyordum aslında zamanında ben bu kiloda çok durdum o yüzden gitmeside biraz zor olucak ama sabredersem önümüzdeki hafta 63 ü bile görebilirim

Kahvaltım
Dün Mısır haşlamıştım o hakkımı kahvaltıya sakladım
1 haşlanmış mısır,1 haşlanmış yumurta,1 yaş kayısı,3 kuru kayısı,7 tane ceviz,7 tane çeri domates,3 tane siyah zeytin,az salatalık,az peynir

Gunaydin kizlar. 64.9u gorurum insallah derken 64.5 ciktim 4 gunde eksi 2 gormeyi hic ummamistim cok mutlu oldum.

Tebrik ederim canım
Bu iş sabır işi bak geçen hafta artıydın bu hafta hem onlardan kurtuldun hemde düşmediğin kiloya düştün

Tek kelimeyle harika bir sonuc tebrik ediyorum

Buna da sukur canim eksisin en azindan tebrik ederim.

Kizlar bu hafta sanirim az da olsa eksiye dussem sukredecem cunku regl haftam hem de cuma gunu guneydogu turu dusunuyoruz(urfa,antep,mardin) cumadan cikacagimiz icin benim bu hafta tarti gunum ya cuma ya da pazartesi olur.

Haftasonu iki tabaga yakin makarna yemistim(gecen pazar)sali ballida olsa irmik tatlisi yenistim ama sukur hic gormedigim eksiyi gordum sukur,onceki hafta cok daha dikkat etmistim ama verememistim.

Hiç yazasım yok,başaranları tebrik ediyorum arkadaşlar...
Maşallah ikişer üçer vermişsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…