Kocaman bir masallah sana:)bnece kilo verdikce psikolojin cok daha iyi olacakGEcen hafta 90.2
Bu haftaaaa 87.7
Fark 2.5
Kizlar 8leri gordummm yaaaa cok cok cok mutluyum moral oldu banacok şükür ❤ darisi 7lere iNŞALLAH
masal3487 masalim
Tebrik ederim canim bence gayet iyi gitmisAnaaam oku oku bitiremedim. Ne çok konuşmussunuz. kızlar gerçekten çok iyi bir. Ekip olduk.
Kızlar günaydın bu arada dün kızımla evde yalnızdim. O yüzden giremedim. Bugün de pek giremem herald. Kilo bildirimi yapayım . 79.6 az gitmiş ama yinede çok mutlu oldum. Haftaya inşallah 78 leri görürüm.
Uçurtma avcısını ben de okumustum cok güzeldi. Filmini de izledim ama kitap filmden cok daha guzeldi.Ucurtma avcisini biliyorum ama okumadim,filmini de yapmis adamlar o da cok guzelmis.
Benim icin fark etmiyor,yeterki kitap beni sarsin mesela en son murat mentesin bir kitabi vardi beni hic sarmadi biraktim.
Bu aralar mucizelerle alakali kitaplar okuyorum (kucuk mucizeler dukkani,mucize,)guzel hos kitaplar ben de tavsiye ederim.
Gunaydin canim hayir olsun ya gurupca erkenciyiz,uykumuz kacti tarti heyecani midir nedir:)Kızlar günaydın ya. Bugün 5 buçuk gibi yattım. Uyuyamadım. 8 de kalktım tekrar. Bugün de davet var. Nasıl ayakta duracam bilmiyorum. Uyumam lazım tekrar ama. Ben dun garip bişey yaşadım ya hic yasayan var mı aranızda. Dun aksama dogru belim felaket ağrıdı. Ve gece 3 gibiydi sanırım, afedersiniz lavaboda pecetede kan geldi koyuydu, sabah da bir iki damla geldi. Adetime 10 11 gün var. Böyle biseyi yasayan var mı. Yumurtlama kanaması diyorlar bebek olabilir diyolar araştırıyorum geceden beri. Cok heycan yaptım ben ya. Acaba bebiş mi geliyor.
Yumurtlama kanaması diyenler cok, ama ben ovulasyon testi yaptım az önce silik cıktı.
Kizlar gecen hafta 66.7
Bu hafta:65.4
Fark:1.3
Kizlar dun 65.2 dimne oldu anlamadim
Canım psikolojik olarak sıkıntıların varsa da olabilir ama öyle sıkıntıların yoksa bana da bebek gibi geldiKızlar günaydın ya. Bugün 5 buçuk gibi yattım. Uyuyamadım. 8 de kalktım tekrar. Bugün de davet var. Nasıl ayakta duracam bilmiyorum. Uyumam lazım tekrar ama. Ben dun garip bişey yaşadım ya hic yasayan var mı aranızda. Dun aksama dogru belim felaket ağrıdı. Ve gece 3 gibiydi sanırım, afedersiniz lavaboda pecetede kan geldi koyuydu, sabah da bir iki damla geldi. Adetime 10 11 gün var. Böyle biseyi yasayan var mı. Yumurtlama kanaması diyorlar bebek olabilir diyolar araştırıyorum geceden beri. Cok heycan yaptım ben ya. Acaba bebiş mi geliyor.
Yumurtlama kanaması diyenler cok, ama ben ovulasyon testi yaptım az önce silik cıktı.
Tebrik ederim canımGunaydin kizlar. 64.9u gorurum insallah derken 64.5 ciktim4 gunde eksi 2 gormeyi hic ummamistim cok mutlu oldum.
Gecen hafta: 67.1di sanirim
Bu hafta: 64.5
Dogru goruyorum 64.5 di mi :)) tartidaki yansimami gorunce bi gulme geldi :))
Tek kelimeyle harika bir sonuc tebrik ediyorumGunaydin kizlar. 64.9u gorurum insallah derken 64.5 ciktim4 gunde eksi 2 gormeyi hic ummamistim cok mutlu oldum.
Gecen hafta: 67.1di sanirim
Bu hafta: 64.5
Dogru goruyorum 64.5 di mi :)) tartidaki yansimami gorunce bi gulme geldi :))
Buna da sukur canim eksisin en azindan tebrik ederim.Kızlar hepinizi tebrik ederim çok güzel vermişsiniz
Ben 65.2 olmuşum -100 sadece
Bunu bekliyordum aslında zamanında ben bu kiloda çok durdum o yüzden gitmeside biraz zor olucak ama sabredersem önümüzdeki hafta 63 ü bile görebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?