Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Allah ailemizin eksikliğini göstermesin. Burdaki kızlar da cok hoslar. :);Kızlar hepinize ben cok ısındım. Guzel Enerjinizi ben burdan hissediyorum. Bağımlılık yaptı bende KK, bu topik. :)

Canim ona bakarsan tum ilaclarin yan etkileri var,hepsi bir yeri tamir ederken baska bir yere zarar verebilir.

Ben de bir donem kullandim antidepresan hic uyusmus hissetmiyordim aksine enerjim tavandi kendimi inanilmaz iyi hissediyordum.
Antidepresan kullanıp da enerjik hisseden cok duymadım cevremde kullananlar var ama. Ne guzel sen uyuşukluk hissetmemissin. Psikolojik de olabilir belki uyuşukluk. Bilemedimm ki. Rabbim yar ve yardımcı olsun.

Son düzenleme:
Gunaydin kuzular sadece 2 saat uyayabildim vah halime ALLAHIM herkese benimle birlikte sifa versin INŞALLAH halimize bin şükür RABBIM hepimizi korusun ELHAMDÜLİLLAH❤

masal3487 gerilim aksiyon korku ve pskolojik duygusal seviyorum...sadece askli konulari sevmem... mesala duygusal kitaplardan ucurtma avcısı ve kizim olmadan asla bu kitaplari okurken hungur hungur aglamistim okumanizi öneririm❤ gerilim alanindada tess greetsen tercihim canim❤

Allah ailemizin eksikliğini göstermesin. Burdaki kızlar da cok hoslar. :);Kızlar hepinize ben cok ısındım. Guzel Enerjinizi ben burdan hissediyorum. Bağımlılık yaptı bende KK, bu topik. :)
AMiN canim benim ❤ kesinlikle iyiki varsınız...❤ guzel grup olduk ya biz

Gunaydin kuzular sadece 2 saat uyayabildim vah halime ALLAHIM herkese benimle birlikte sifa versin INŞALLAH halimize bin şükür RABBIM hepimizi korusun ELHAMDÜLİLLAH❤
Gunaydin tatlim,kiyamam ya bu sabah tarti heyecani midir nedir ben de bes bucukta uyandim bir daha uykum gelmedi muhtemelen gun icinde cok uyusuk olurum ve bas agrisi cekerim.

Gercekten cok kotu uykusuzluk,insanin her seyini etkiloyor malesef.

Ucurtma avcisini biliyorum ama okumadim,filmini de yapmis adamlar o da cok guzelmis.
Benim icin fark etmiyor,yeterki kitap beni sarsin mesela en son murat mentesin bir kitabi vardi beni hic sarmadi biraktim.
Bu aralar mucizelerle alakali kitaplar okuyorum (kucuk mucizeler dukkani,mucize,)guzel hos kitaplar ben de tavsiye ederim.

Antidepresan kullanıp da enerjik hisseden cok duymadım cevremde kullananlar var ama. Ne guzel sen uyuşukluk hissetmemissin. Psikolojik de olabilir belki uyuşukluk. Bilemedimm ki. Rabbim yar ve yardımcı olsun.
Valla bana cok faydasi oldu,diyorumya enerjik ve cok pozitiftim,benimki belkide dozaji cok yuksek olmadigi icin uyusturmadi bilmiyorum,ama bitki caylari fayda etmemisti.

Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin.

Ama benim kaçamağım yok ki...
Aksine akşam yemeklerini genellikle çok hafif geçirdim ve 6 da falan bitirdim yeme işini. Moralim bozuk...
Canım bence istikrarlı bir şekilde kendi diyetine uy. takip edemedim ama sporunu hala çok fazla mi yapıyorşun. Yapmıyor isen bunun etkisi olmuştur. senenin başında gittiğim doktor demişti. 6 da sonra birşey yememek çözüm değil vücudu çok aç bıraktığınız için yediği her beşini yag olarak depokuyo diye. o yüzden saat 10 da tarçınli süt vermişti. Uyku düzeni de çok önemli 8 saat uyumak gerekiyor. yani bunlar bende etki etmişti.

Anaaam oku oku bitiremedim. Ne çok konuşmussunuz. kızlar gerçekten çok iyi bir. Ekip olduk.
Kızlar günaydın bu arada dün kızımla evde yalnızdim. O yüzden giremedim. Bugün de pek giremem herald. Kilo bildirimi yapayım . 79.6 az gitmiş ama yinede çok mutlu oldum. Haftaya inşallah 78 leri görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…