- 3 Kasım 2016
- 514
- 763
- 103
- 35
Allah ailemizin eksikliğini göstermesin. Burdaki kızlar da cok hoslar. :);Kızlar hepinize ben cok ısındım. Guzel Enerjinizi ben burdan hissediyorum. Bağımlılık yaptı bende KK, bu topik. :)Kizlar ALLAH hepimizden razi olsun❤ INŞALLAH hersey cok guzel hepimiz icin once saglik sonra hersey geliyor ALLAHA sigindim kuzular hayirlisyla ailemin destegiyle sizin gibi kıymetli dostlarımın desteğiyle atlaticam INŞALLAH cok cok cok sagolun❤
Aynen oyle. Yemedim vallah :)) sarı mercimek çorbası bi kase, 2 dilim k.ekmek, bi tabak salata :) şiştim yani bunlarla bile. Midem mi küçüldü acabaYarina canim pizzani yersin artik:)
Antidepresan kullanıp da enerjik hisseden cok duymadım cevremde kullananlar var ama. Ne guzel sen uyuşukluk hissetmemissin. Psikolojik de olabilir belki uyuşukluk. Bilemedimm ki. Rabbim yar ve yardımcı olsun.Canim ona bakarsan tum ilaclarin yan etkileri var,hepsi bir yeri tamir ederken baska bir yere zarar verebilir.
Ben de bir donem kullandim antidepresan hic uyusmus hissetmiyordim aksine enerjim tavandi kendimi inanilmaz iyi hissediyordum.
Sabah ben de fazla cıkıyorum. Ben gece 3 4 defa kalkıp su iciyorum ama :)Kiz o kadar erken tartilma bekle azicik,sabah biraz fazla cikabilirsin.
AMiN canim benim ❤ kesinlikle iyiki varsınız...❤ guzel grup olduk ya bizAllah ailemizin eksikliğini göstermesin. Burdaki kızlar da cok hoslar. :);Kızlar hepinize ben cok ısındım. Guzel Enerjinizi ben burdan hissediyorum. Bağımlılık yaptı bende KK, bu topik. :)
Gunaydin tatlim,kiyamam yaGunaydin kuzular sadece 2 saat uyayabildim vah halime ALLAHIM herkese benimle birlikte sifa versin INŞALLAH halimize bin şükür RABBIM hepimizi korusun ELHAMDÜLİLLAH❤
Ucurtma avcisini biliyorum ama okumadim,filmini de yapmis adamlar o da cok guzelmis.masal3487 gerilim aksiyon korku ve pskolojik duygusal seviyorum...sadece askli konulari sevmem... mesala duygusal kitaplardan ucurtma avcısı ve kizim olmadan asla bu kitaplari okurken hungur hungur aglamistim okumanizi öneririm❤ gerilim alanindada tess greetsen tercihim canim❤
Valla bana cok faydasi oldu,diyorumya enerjik ve cok pozitiftim,benimki belkide dozaji cok yuksek olmadigi icin uyusturmadi bilmiyorum,ama bitki caylari fayda etmemisti.Antidepresan kullanıp da enerjik hisseden cok duymadım cevremde kullananlar var ama. Ne guzel sen uyuşukluk hissetmemissin. Psikolojik de olabilir belki uyuşukluk. Bilemedimm ki. Rabbim yar ve yardımcı olsun.
Harika canim:)Aynen oyle. Yemedim vallah :)) sarı mercimek çorbası bi kase, 2 dilim k.ekmek, bi tabak salata :) şiştim yani bunlarla bile. Midem mi küçüldü acaba
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin.Merhaba kizlar kalp carpntsyla uyandim bu sabah esim apar topar isten geldi hastaneye gittik ekg cektiler oksijen ritm kontrolü yaptılar nefesim daraldi kendimi hastaneye zor attim kizlar cok kötü oldum elim ayagim titredi uyustu hastanede yattim simdi gonderdiler bin şukur kalbimde bi sorun cikmadi ALLAHIMA hamd olsun❤
Eki Görüntüle 1995176 ağır tranvadan dolayi anksiyete bozukluğu cikti acilen psikiyatrise görünmemi soyledi doktor agir derece atlatiyormusum bu hastalik hakkında bilginiz var mi kizlar aglama nöbetleri kalp agrisi nefes alamama uykudan sicrayarak kalp carpntisyla uyanma kendi kendine konusma bu takim seyler var bendenapicam kizlar bana yardim edin
Canım bence istikrarlı bir şekilde kendi diyetine uy. takip edemedim ama sporunu hala çok fazla mi yapıyorşun. Yapmıyor isen bunun etkisi olmuştur. senenin başında gittiğim doktor demişti. 6 da sonra birşey yememek çözüm değil vücudu çok aç bıraktığınız için yediği her beşini yag olarak depokuyo diye. o yüzden saat 10 da tarçınli süt vermişti. Uyku düzeni de çok önemli 8 saat uyumak gerekiyor. yani bunlar bende etki etmişti.Ama benim kaçamağım yok ki...
Aksine akşam yemeklerini genellikle çok hafif geçirdim ve 6 da falan bitirdim yeme işini. Moralim bozuk...
AMiN ALLAH razi olsun canimÇok geçmiş olsun canım allah şifa versin.
Canım benim ne kadar sevindim anlatamam. Hadi inşallah bir kaç hafta sonra 80 i göreceksin.GEcen hafta 90.2
Bu haftaaaa 87.7
Fark 2.5
Kizlar 8leri gordummm yaaaa cok cok cok mutluyum moral oldu banacok şükür ❤ darisi 7lere iNŞALLAH
masal3487 masalim
Canim gevherbanu sanirim bir sure gelmeyecekmis.Ama lorelai yi bilmiyorum,isi var herhalde mutlaka yazardi,aksam etiketledim ama cevap vermediLorelai gevherbanu. Nerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?