Canim biz seni listeye eklememisiz,sanirim sen farkli gun tartildigin icin.Hiç yazasım yok,başaranları tebrik ediyorum arkadaşlar...
Maşallah ikişer üçer vermişsiniz...
Bu hafta hiç beklememiştimCanim biz seni listeye eklememisiz,sanirim sen farkli gun tartildigin icin.
Canim ben de defalarca arti oldum,karamsarliga kapilmak yerine elimizden geleni yapalim bence umutsuzluk yok.
Hemen kotu dusunme canim, belki bir enfeksiyondan dolayi lenf bezlerin sismistir ilacla hemen gececek bir sey olabilir. Sonuclari haber verirsinKızlar selam biraz canım sikkindi,boynumda ele gelen bı şişlik var ve ben çok korkuyorum bu tarz şeylerden sakın kalamiorum.ptsi doktora gitcem ama ultrason fln belli olması baya bı süreyi bulur.tam eşim gelecekken heyecanliyken moralim sıfır oldu.sizleri tebrik ediyorum herkes çok güzel vermiş okuyabildigim kadarıyla
Evet olabilir sağ tarafta çenenin hemen altında şişkinlik var, enfeksiyona bağlı olanlar ağrılı oluomus benimki agrisiz ondan korkuyorum.tabi hbr veririm hemen.ben yine artiyim çok umrumda olmasa da 53.9Hemen kotu dusunme canim, belki bir enfeksiyondan dolayi lenf bezlerin sismistir ilacla hemen gececek bir sey olabilir. Sonuclari haber verirsin
Çoooook geçmiş olsun canım,inşallah mühim birşey çıkmaz. Gönlünü ferah tutKızlar selam biraz canım sikkindi,boynumda ele gelen bı şişlik var ve ben çok korkuyorum bu tarz şeylerden sakın kalamiorum.ptsi doktora gitcem ama ultrason fln belli olması baya bı süreyi bulur.tam eşim gelecekken heyecanliyken moralim sıfır oldu.sizleri tebrik ediyorum herkes çok güzel vermiş okuyabildigim kadarıyla
Ben de ne zaman ateşlensem o tür bir şişlik oluyor çenemde. Ve ağrısız oluyor... inşallah basit bişeydirEvet olabilir sağ tarafta çenenin hemen altında şişkinlik var, enfeksiyona bağlı olanlar ağrılı oluomus benimki agrisiz ondan korkuyorum.tabi hbr veririm hemen.ben yine artiyim çok umrumda olmasa da 53.9
Stres yapmis olabilirsin canim, benim gecen hafta yaptigim gibi rahat ol biraz.
Tatlim korkma olaliyor oyle seyler,benimde basimda var mesela ben de cok korkuyorum gitmedim bir turluKızlar selam biraz canım sikkindi,boynumda ele gelen bı şişlik var ve ben çok korkuyorum bu tarz şeylerden sakın kalamiorum.ptsi doktora gitcem ama ultrason fln belli olması baya bı süreyi bulur.tam eşim gelecekken heyecanliyken moralim sıfır oldu.sizleri tebrik ediyorum herkes çok güzel vermiş okuyabildigim kadarıyla
Canım biraz morallendim,eşim beni çok iyi tanıyor sabahtan beri ordan yapmadığı şey kalmadı ama moralimi düzeltti.cesaretimi topladım yarın gidicem artık iyisiyle kotusuyle.hepinizi tekrar tebrik ediyorum masallah çok bereketli bı hafta olmuş süpersiniz.ben de yetiscem size gelecek hafta insallah
Toparlanmana sevindim canim,emin ol onemli bir sey degildir ama tabiki ihmal etmemek lazimCanım biraz morallendim,eşim beni çok iyi tanıyor sabahtan beri ordan yapmadığı şey kalmadı ama moralimi düzeltti.cesaretimi topladım yarın gidicem artık iyisiyle kotusuyle.hepinizi tekrar tebrik ediyorum masallah çok bereketli bı hafta olmuş süpersiniz.ben de yetiscem size gelecek hafta insallah
Geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey çıkmazKızlar selam biraz canım sikkindi,boynumda ele gelen bı şişlik var ve ben çok korkuyorum bu tarz şeylerden sakın kalamiorum.ptsi doktora gitcem ama ultrason fln belli olması baya bı süreyi bulur.tam eşim gelecekken heyecanliyken moralim sıfır oldu.sizleri tebrik ediyorum herkes çok güzel vermiş okuyabildigim kadarıyla
Yumurtlama olunca iki çizgide koyu olması lazım diye biliyodum ben ama. Yanlıs mı?Gunaydin canim hayir olsun ya gurupca erkenciyiz,uykumuz kacti tarti heyecani midir nedir:)
Valla tatlim benim basima hic gelmedi yerlesme kanamasi da olabilir,yumurtlama da,zaten yumurtlama olinca ovu testi siluklesir canim,ama biz guzel olani dusunelim insallah bebistir:)
Ben 68.600 um canım onu artık guncellesek :)masalım. : 92.9 **** 87.7------ -5.200
gevherbanu. :90.2.**** 88.3------ -1.900
mirayhanim. :85.8. **** 80.8------ -5.
sincerelyesra. :83. **** 80.9------- -2.100
kez23. :80.9.**** 79.6------- -1.300
Kokunhuzurmuş:72.1*** 70.7----- -1.400
masal3487. :68.4.**** 65.4-------- -3.000
suveybe13. :73. **** 65.2-------- -7.800
kakaovanilya. :68. **** 64.5-------- -3.500
LoReLaiii. :55. **** 53.9-------- -1.100
Kızlar umarım birini atlamamisim dir.
Canım benim kurusa bakma ben listeyi hazırladıktan sonra sen söylemiştin geçenlerde. o yüzden yazmamistim. Aklımda idin unuttum yine. Dur düzenleyip yeniden atayımBen 68.600 um canım onu artık guncellesek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?