Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen leslie yapıyordun di mi? acaba farklı bir spor mu denesenKızlar bu diyet sayesinde ödemimin sebebini anladım bulgur dün çiğ köfte yemiştim hemen bugün parmaklarım şiş şiş olmuş zaten kabızlıkta var
Her gün 1 saat spor yapıyorum nereye gidiyor bu spor
Kısmetse ben önce 60, daha sonra da 57 ye inmek istiyorum.Canim senin hedef kacti?
Canim bulgur kimine yaramiyor bana da malesef azicik yesem bile hemen arti oluyorum,mesela gecen hafta hic tuketmedim hemen etkisini gosterdiKızlar bu diyet sayesinde ödemimin sebebini anladım bulgur dün çiğ köfte yemiştim hemen bugün parmaklarım şiş şiş olmuş zaten kabızlıkta var
Her gün 1 saat spor yapıyorum nereye gidiyor bu spor
Evet canım dışarda yürüyemiyorum onun yerine Leslie yapıyorumsen leslie yapıyordun di mi? acaba farklı bir spor mu denesen
Çiğ köfteyi çok seviyorum yoksa başka yerde aramam hiç yemesem sıkıntı yapmam.anladım ki hiç yememem Laz'ım bakalım nasıl sabredicemCanim bulgur kimine yaramiyor bana da malesef azicik yesem bile hemen arti oluyorum,mesela gecen hafta hic tuketmedim hemen etkisini gosterdi
İyi yolculuklar Cnm kendini çok mahrum etme,etleri fln ekmeksiz götür nolcak.zaten gezerken eritirsin.tatli olayını da bilemiyorum artık kolay gelsin sana o konuda :))Selam kizlar biz yola ciktik,sabit ciktim sabah ama donuste nasul olur bilmiyorum
Canim,benim kilom sabit zaten sizlerinkini pazar yaparim bi de bir arkadas girmisti onu da ekliycem.masal3487 canım sen bugün kilo güncellemesi yapıcak mısın
Sagol tatlim,Antepte belki bir dilim falan baklava yerim o kadar,zaten tatliyla aram yok benim ama etleri iyi gotururumİyi yolculuklar Cnm kendini çok mahrum etme,etleri fln ekmeksiz götür nolcak.zaten gezerken eritirsin.tatli olayını da bilemiyorum artık kolay gelsin sana o konuda :))
Benim hedef 55 canim ama kisa vadede 60Kısmetse ben önce 60, daha sonra da 57 ye inmek istiyorum.
Senin hedefine kaç var?
hayırdır canımkizlar bana yine geldiler![]()
Icimde sıkıntılar bar kuzum yaaa hap icmiyim diyorum ama sanirim icmem lazımhayırdır canım
Ah kuzum keske yarin yapsaydin kacamagini kuzumbenim motivasyon alt üst oldu
geçen haftada veremedim bu haftada kaçamaklar
benim hedef hayal oldu