- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
Olsun canim sukur isimiz gucumuz var:)Evey calisiyorum canim.bir cumartesi rahat birakmiyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canim sukur isimiz gucumuz var:)Evey calisiyorum canim.bir cumartesi rahat birakmiyorlar
Kuzum benim cok iyi oldu benim için ❤ kuzu ya bugün yürürken cok zorlandim mefes nefese kalıyorum bu normal muuO zaman kolay gelsin canim,sen calisiyor muydun?
Hayatim kilo verme,cilt guzelligi,zihin berrakligi,dinc olma,pozitif olma.........
Boyle uzar gider bu liste o yuzden karar verip uygularsan sen kazancli cikarsin:)
Ozellikle 11 den gece uce dorde kadar leptin(zayiflama hormonu)salgilanirmis.
Bende yapicam canim benim önerin cok sagol❤1 hafta dayanio, 8.gune marullar kirmizilasti hafif test ettim.bu arada akşam menüsü 1 buçuk kase çorba ve 1 dilim ekmek oldu dayanamadım az daha yedim ama olsun spor yapcam enerji lazim
Afiyeet olsun hic bisi olmaz onlardan canimkzılar çok acıktım 1 küçük salatalık ve 1 çeri domates yedimmm
aynen canım sonradan diyet bisküviye saldırmıyım diye attım ağzımaAfiyeet olsun hic bisi olmaz onlardan canim
Tatlim cok mu tempolu yuruyorsun acaba,aslinda biraz zorlanmak normal canim ben de zorlaniyorum esim bazen kiziyor bana ben de ona diyorumki 15 kilo fazlam var sen elinde 15 kiloluk agirlik alsan bakalim boyle yuruyebilecek misin:)Kuzum benim cok iyi oldu benim için ❤ kuzu ya bugün yürürken cok zorlandim mefes nefese kalıyorum bu normal muu
Afiyet olsun kuzum:)kzılar çok acıktım 1 küçük salatalık ve 1 çeri domates yedimmm
Ben seni ogrenci saniyordum:) mulakata falan girecem yazinca yeni mezunsun diye dusunmustum:)işinizden çok yakınmayın kızlar beterin beteri var şekil a ben sabahın 4ünde bile kalkıp gitmek zorunda kalabiliyorum![]()
Çorum ben canimKizlar hangi sehirlerdesiniz merak ettim![]()
Evet kuzum kilodan sanirimTatlim cok mu tempolu yuruyorsun acaba,aslinda biraz zorlanmak normal canim ben de zorlaniyorum esim bazen kiziyor bana ben de ona diyorumki 15 kilo fazlam var sen elinde 15 kiloluk agirlik alsan bakalim boyle yuruyebilecek misin:)
Yani malesef biraz fazla kilo demek fazladan agirlik demek o da vucudu zorlar.
Sen temponu zayif insanlara gore biraz daha azalt hic bir sey olmaz merak etme yani kilosu fazla olanlar icin en guzel spor yuruyus bence.
Afiyet olsun kuzum:)
Ben de Elazig:)Çorum ben canim
Kuzucuklar sasircaksiniz ama ben yatıyorumyibbiii guzel bi uyku cekicemmm ❤ hayirli geceler
![]()
Off ya çok zor Allah kolaylik versinişinizden çok yakınmayın kızlar beterin beteri var şekil a ben sabahın 4ünde bile kalkıp gitmek zorunda kalabiliyorum![]()
yok canım 30 yaşındayım benBen seni ogrenci saniyordum:) mulakata falan girecem yazinca yeni mezunsun diye dusunmustum:)