Akşam hareketli olmaya çalış Cnm hatta oynayabilirsin hafif hafif bakalım ne olcak ben de merak ettimHamuru inceydi ama yarin eksi göremeyebilirim.inş vücudu şaşirtma diyoruz ya öyle bişey olmuştur
Çaresizlik neler düsündürüyor
Zaten baya çok yürudum de yinede yatmadan eve gidince spor yapmaya ugrasacam bakalimAkşam hareketli olmaya çalış Cnm hatta oynayabilirsin hafif hafif bakalım ne olcak ben de merak ettim
Tatlim malesef hamur isiyle vucut sasirmaz seni uzmek istemem ama guzel bir eksi goremeyebilirsin yarin umarim yanilirimHamuru inceydi ama yarin eksi göremeyebilirim.inş vücudu şaşirtma diyoruz ya öyle bişey olmuştur
Çaresizlik neler düsündürüyor
Çatlağı hiç bilmiyorum Cnm ya YouTube da bı sürü formül var ama kaçı ise yario acaba bende çatlak yok ama selülit var işte bakalım ne sonuç çıkacakBen de bi ara catlak icin krem alsam mi dedim ama catlak gecmez diye almadim. Cok erken yasta regl olup kilo alinca catlaklar olusmustu, sanki 20-30 kilo almisim gibi catlak oldu sinir oluyorum valla, cok kilolu oldugu halde catlagi olmayan insanlar var ve ben o donem 50li kilolara cikmistim o kiloda catlak oldu saka gibi
Selulit bende de var malesefÇatlağı hiç bilmiyorum Cnm ya YouTube da bı sürü formül var ama kaçı ise yario acaba bende çatlak yok ama selülit var işte bakalım ne sonuç çıkacak
Insallah sonuc alirsin canim, kadinlarin derdi bitmiyor ya :))Çatlağı hiç bilmiyorum Cnm ya YouTube da bı sürü formül var ama kaçı ise yario acaba bende çatlak yok ama selülit var işte bakalım ne sonuç çıkacak
Walla ya kilosu bı dert çatlağı bı dert tüyü bı dert amannnnInsallah sonuc alirsin canim, kadinlarin derdi bitmiyor ya :))
İyi geceler Cnm eksilerde grsrz insallah yarın :))Eve geldim cok yorgunum yatip dinleneyim herkese iyi geceler
Şu iç biraz karnı şişirip bastırıo :)) ben de gececiyim bugunCok acim karnim gurulduruyor, erken uyumamak cok kotu
Iciyorum su an, aslinda hosuma gidiyo guruldamasi, iskence cekiyor olsam da icim rahat :)Şu iç biraz karnı şişirip bastırıo :)) ben de gececiyim bugun
Çok iyi Cnm yarın gene eksi gorcez gibi sende☛ Sabah (10.00)
Menemen
Yulaf kepekcim
1 bardak şekersiz çay
☛Öğlen(15.00)
(Disardaydik kuzular hem masum olarak)
Tavuk şiş
Ayran
☛Akşam (18.00)
Ton balıklı salata ❤
Spor
3 saat durmadan yürüdük ✔
Alışverişte de yürüdüm kuzular bugun guzel geçti hamd olsun ❤
Su 2.5 litre
Merak ettim seni goremeyince:)ohh miss ya ne guzel gezip tozmussunuz menun de cok iyi umarim yarin guzel bir eksi gelir.☛ Sabah (10.00)
Menemen
Yulaf kepekcim
1 bardak şekersiz çay
☛Öğlen(15.00)
(Disardaydik kuzular hem masum olarak)
Tavuk şiş
Ayran
☛Akşam (18.00)
Ton balıklı salata ❤
Spor
3 saat durmadan yürüdük ✔
Alışverişte de yürüdüm kuzular bugun guzel geçti hamd olsun ❤
Su 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?