- 3 Kasım 2016
- 514
- 763
- 103
- 35
Akşam misafirim var ve söylemesi ayıp patlıcanlı kıymalı yarımca (gözleme) yapıcaz :))) yiğenlerim istiyor ben De özledim bi kaçırcam 2 tane falan.Canım simit için üzülme bence 2 dilim ekmek yerine geçiyor. Akşam yeme ekmek dengele
Ozaman yulaf kepeği kullanabilirsin Cnm krep fln yap hem yumurta o şekilde farketmeden yemiş olursun yiyebiliosan tabi.masalim yapio sanırım yulafli biseyler onun menülerinde olup hepKeşke haftada 1 kilo verseydim. Teşekkür ederim. Yumurta sadece sarısını yiyebiliyorum beyazını hiç ağzıma almadım haşlanmış olarak. Ekmekciyim de ben2 ye düşüreyimm inş onu da.
Benimde kiyafet ihtiyacim var ama suan almak istemiyorim zayifliycam diye:)Süpersin Cnm aynen ben de şuan üstümde bol bı pantolonla isyerindeyim, yenisini almak istemiyorum çünkü daha vermem gerek parama yazık çünkü o da bollasacak.bir an önce verelim de alışveriş yapalım tiril tiril yazliklar.masallah sana bu hafta da 1 gider belki
Canim hepimizin dayanamayacagi yiyecekler var malesefKızlar ben tartıldım dün akşam 600 gr vermişim perşembeden perşembeye. Az değil mi ?? 2 gün oldu salona gideli öncesi 1 gün 1 saat yürüdüm evde leslie yaptım her gün paxar hariç sabahları hareket yaptm 15 dk hızlo tempoda.yediklerime dikkat etmeye çalıştım.
... 600 gr gitti diye dün akşam salçalı makarna ve 4 5 tane lahana dolması , salata yedimmakarnaya hamur işine hiç dayanamıyorum. İnşallah onu da aşarım.
Evet canimOzaman yulaf kepeği kullanabilirsin Cnm krep fln yap hem yumurta o şekilde farketmeden yemiş olursun yiyebiliosan tabi.masalim yapio sanırım yulafli biseyler onun menülerinde olup hep
İhtiyacı olana ekmek krep tarifi verebilirim kuzummm❤Evet canim_Masalim_ yapiyor yulaf unundan krepler
Hadiya kiyamam yaKuzularimmmm feciii grip oldumbas agrisi kulak agrisi dis agrisi bogaz agrisi hepsi bi arada
Çabuk koş yağmur başlamadan :)))Kizlar hava cok guzel benim koca geldi biz yuruyuse cikicaz gelince toplu menumh yazicam.
Geçmiş olsun canimKuzularimmmm feciii grip oldumbas agrisi kulak agrisi dis agrisi bogaz agrisi hepsi bi arada
Sagol balimGeçmiş olsun canim
Agzinin tadimi yok .nezle olunca insan hiç bir şeyden tat almiyor.aslinda iyi bir şeye vesile olabilirKizlar bu saat oldu hic bisi yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?