Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Akşa
Canım simit için üzülme bence 2 dilim ekmek yerine geçiyor. Akşam yeme ekmek dengele
Akşam misafirim var ve söylemesi ayıp patlıcanlı kıymalı yarımca (gözleme) yapıcaz :))) yiğenlerim istiyor ben De özledim bi kaçırcam 2 tane falan.

Öğlen yemeğimi cok hafif yedim :) bi bardak süt bi kase kırmızı meyveli special k :) 13.30

Keşke haftada 1 kilo verseydim. Teşekkür ederim. Yumurta sadece sarısını yiyebiliyorum beyazını hiç ağzıma almadım haşlanmış olarak. Ekmekciyim de ben 2 ye düşüreyimm inş onu da.
Ozaman yulaf kepeği kullanabilirsin Cnm krep fln yap hem yumurta o şekilde farketmeden yemiş olursun yiyebiliosan tabi.masalim yapio sanırım yulafli biseyler onun menülerinde olup hep

Benimde kiyafet ihtiyacim var ama suan almak istemiyorim zayifliycam diye:)

Canim hepimizin dayanamayacagi yiyecekler var malesef o nedenlw onemli olan dengelemek bir cok yenildiyse ertesi gunu az yemek.

600 gr hicte kucumseme canim,simdi baslangic kilon kac seni listenin basina ekleyeyim.

Ara ogün. 10.30
6 tane erik
Öğlen. 14.00
7 tane mantı. 2 kaşık yani.
1 dilim ekmek. 2 kaşık yoğurta parçalanmış şekilde.

Bugün gerçekten çok çok iyi motive oldum. Pazartesi diyetisyene gittiğimde inşallah 79 dan aşağı düşerim diyorum ama hayal tabi ki. Bende kendime küçük beden bir kıyafet aldım. Zayıflayinca giyeceğim diye.

Merhaba kizlar.bende ara bildirim yapmiycam.pazar günu yaparim.sanki öyle motivasyonum daha yuksek oluyo.
Bugün malesef benim menü biraz karbonlu oldu.
8 de bir elma
10 da yarim simit,3 zeytin,2kk peynir
Ögle2de.5 kaşik ketcapli makarna,3 k patlican yemegi, yarim kase yogurt,salata 2 tane biskuvi
Akşam daha yemedim ama firinda 1 alabalik bir kase mercimek çorbasi.
Sporum yok kayinvalidem gelecek akşama ancak temizlik yaptim.

Kizlar esim tartimi bozmus ya dambil koymus ustune kac kilo diye,tarti da kafayi yedi ben kizinca ugrasip durdu ama olmuyor sanirim.
Yarin Malatyaya gidicez ordan yeni bir tarti alayim,bunu netten almistim sizce nerden ve hangi marka alayim onerilwrinizi bekliyorum.
Bu arada sabah +300 cikmistim yazmayi unutmusum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…