Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Cnm teşekkür ederim desteğin için. Şöyle ki stresli olunca ne yedigini bilmeyen insanlar olurya ben öyle biriyim. Kafama bişey takılırsa diyete kesinlikle odaklanmıyorum. Biliyorum size göre fazla ama bu benim için iyi bile bu aralar. Enaz haftada 1 kilo alırım yoksa. En azından onu engellemek için burdayım

Bugun arkadasa davetliydim,manti,tatli,pogaca,patates salatasi vardi ben sadece patates salatasi yedim bes alti kasik.
Walla hayranım iradene,gerçi ben de fena sayılmazdim ama şu son iki gün kendime çok kizdim.senjn gibileri görüp gaza gelcem süpersin Cnm.reglden dolayı fazla çıkabilirsin bu hafta inşallah gelecek ay olmazsın :))) gelsin bebisler

Lahana corbasi ALLAH'IN gücüne gitmesin ama icemedim
Cnm ben lahanasini daha az koyup içine soğan sarımsak kabak karnabahar maydonoz ve havuc koyarak yapıyorum,bide haslamalik et alıp et suyuna yapıyorum etleri de didikliorum içine bol da baharat.ben sevdim şahsen o haliyle damak zevki tabi

Stres durumunu başka birseye yoneltmeyi denesen.elbette kilonu koruman bile güzel ama anlattığına göre stresinle basetmek için biseyle avunman gerekio,yerine başka bişey koy.sunu yapabilirsin salatalık ve marul al yanına böle açlık bastırınca kalorisi 0 olan şeyler ye yeme isteğin de geçer böylece.seker yedikce yiyesin gelir kek yersen kendini durduramazsın ama salatalık 10 tane yesen de sıkıntı olmaz

Canim senin anlatiign cok lezetli geldi

Tıpkı ben gibisin. Diyet yaparken kilo alıyorum

Canim istedigin kadar burda yazabilirsin bizim icin asla sorun degil,ben senin icin diyorum menun kotu degildi zaten hatta guzeldi ama iki defa tatli yemek seni sabit yapmaz aksine kilo alirsin tatliyi biraz azaltirsan daha iyi olur

Günaydın kızlar dün misafirliğe gittim. O yüzden yazmadım çok yorulup uyudum gelince.
Bütün yazdıklarıni okudum. Tek tek cevap veremedim. . 1 1.5 ayda bu kadar kilo veren arkadaşları hayret ile tebrik ediyorum. Spor ve plates yapanlarida. Ben bu kadar spor yapamam ya. Sevmiyorum ki.
Bir çatal patates değil bir tabak yerdim herald birgün den birşey olmaz diye. Baklava da aynı şekilde

Yaratılan yokmu
Günaydın kızlar
Dün akşam menümü yaşamadım yeşil mercimek yemeği ve salata yedim
Sütlü kahve içtim yemekten 2 saat sonra
Bugün sabah aynı kahvaltımı yaptım
Çok iyi Cnm maşallah, kızlar tartılan yokmu ya

Olmazmi Cnm oluo ben hemen farkettim mesela dün spor da kurtarmadı.hic bozmadan yapmak lazım.Spora da başlayınca devamı gelio hem kim sever ki kaslarını ağrıta ağrıta çalışmayı ama sonucu düşünüp motive oluosun.bide bı sure sonra sorumluluk haline gelio yapmadan için rahat etmio.yuruyus en güzel ve kolay spor hiç bişey yapamıyorsan yuru Cnm

Bugün ara tartı günü
Hadi bakim görelim
Bi kaç gündür kendimi kaybettim gibi
Yasaklılardan yemesemde biraz kaçırdım
3 Nisa'nda başladım 3 Mayıs'a 65 olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…