• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Antidepresanları insanlar hic kullanmasın istiyorum. :KK43: yıllar once seminerde bi hocamız bahsetmişti. Antidepresanlar beyni uyusturuyor. Mahvediyor demisti. Melisa çayı icin falan demisti. Ne kadar mantıklı ya da dogru bilemiyorum. Yani antidepresan dışında baska tedavi yok mudur. _Masalim_ _Masalim_ Rabbim yardımcın olsun. Şifa versin en kısa zamanda bütün bekleyenlere. Yanls bisey yazdıysam affola.
Kuzum bende o haplar hakkında iuo seyler duymadim simdi bi doktora gidiyim ama ben sanirim kesin hapligim agir dedigine gore :KK43: kuzu melisa cayi yada papatya cayi rahatlatirmi beni uyku yönünde AMIN ALLAH razi olsun bitanem ❤

Merhaba kizlar kalp carpntsyla uyandim bu sabah esim apar topar isten geldi hastaneye gittik ekg cektiler oksijen ritm kontrolü yaptılar nefesim daraldi kendimi hastaneye zor attim kizlar cok kötü oldum elim ayagim titredi uyustu hastanede yattim simdi gonderdiler bin şukur kalbimde bi sorun cikmadi ALLAHIMA hamd olsun❤

Eki Görüntüle 1995176 ağır tranvadan dolayi anksiyete bozukluğu cikti acilen psikiyatrise görünmemi soyledi doktor agir derece atlatiyormusum bu hastalik hakkında bilginiz var mi kizlar aglama nöbetleri kalp agrisi nefes alamama uykudan sicrayarak kalp carpntisyla uyanma kendi kendine konusma bu takim seyler var bende :KK43: napicam kizlar bana yardim edin
geçmiş olsun tatlım ihmal etme doktorun dediklerini kendine çok iyi bak
evde durmak insana hiç iyi gelmiyor keşke çalışabilsen

_Masalim_ _Masalim_ kendini bırakma kuuzu. İnşallah daha iyi olcaksın.
Yaygın anksiyete bozukluğunda etkisi gösterilmiş olan terapi türü bilişsel davranışçı terapidir. İlaç tedavisine ek olarak uygulanabilecek psikoterapi ile kişinin olumsuz düşünce ve davranış biçimlerinin değiştirilmesi ve hastalıkla mücadele etmesi için daha aktif olması amaçlanır. Terapi 6-12 seans kadar sürmektedir.
Bilişsel davranışçı terapide hasta öncelikle hastalığının ne olduğu ve sebepleri konusunda eğitilmektedir. Bunun yanı sıra nefes alma ve çeşitli gevşeme egzersizleri, stresle başa çıkma yöntemleri ile kişinin rahatlaması sağlanır. Bunun yanı sıra çeşitli ödevler verilerek kişinin kaygı verici durumlara karşı duyarsızlaşması sağlanır.
Saglik olmayınca hic biseyin tadi olmuyor hamd olsun her halimize ama doktorun tavsiyeleriyle INŞALLAH atlatirim surec zoe guclu olmaliyim rahatlayici müzikler falan guzel aktivitelrde sevdiğim seyleri yapmakta iyi olmami sağlar dimi ? Cok teşekkür ederim kuzum ❤

Şimdi okudum önceki yazışmalarınızı
Canım _Masalim_ _Masalim_ ,cok gecmis olsun. Allah gönlğne ferahlık versin,ne diyeyim. Herkes kendi imtihanını yaşıyor tabi ama burası da imtihan yeri.
Bence de doktorunun tavsiyesini dinle canım,hemde hiç vakit geçirmeden...
ALLAH razi olsun canim ❤

41 dk yuruyusumu yaptim geldim kizlar, simdi dus alip cikicam evden. Aksami cok hafif gecirmeye calisicam, 64.9 bile olsa 64u ucundan gormek istiyorum yarin :KK200:
INŞALLAH olur canim bende kendimi erimis gibi hissdioyrum gobekten bisi yiyemedim bu hafta bakalim ne olcak❤

Kizlar ALLAH hepimizden razi olsun❤ INŞALLAH hersey cok guzel hepimiz icin once saglik sonra hersey geliyor ALLAHA sigindim kuzular hayirlisyla ailemin destegiyle sizin gibi kıymetli dostlarımın desteğiyle atlaticam INŞALLAH cok cok cok sagolun❤

Antidepresanları insanlar hic kullanmasın istiyorum. :KK43: yıllar once seminerde bi hocamız bahsetmişti. Antidepresanlar beyni uyusturuyor. Mahvediyor demisti. Melisa çayı icin falan demisti. Ne kadar mantıklı ya da dogru bilemiyorum. Yani antidepresan dışında baska tedavi yok mudur. _Masalim_ _Masalim_ Rabbim yardımcın olsun. Şifa versin en kısa zamanda bütün bekleyenlere. Yanls bisey yazdıysam affola.
Canim ona bakarsan tum ilaclarin yan etkileri var,hepsi bir yeri tamir ederken baska bir yere zarar verebilir.

Ben de bir donem kullandim antidepresan hic uyusmus hissetmiyordim aksine enerjim tavandi kendimi inanilmaz iyi hissediyordum.

Kullanirim kuzum ne gerekiyorsa INŞALLAH geçer buda baska bi rahatslziklikmis bazen aglayip bianda gulmek falan gecer dimi :KK43:
Tatlim gecer neden gecmesin,anksiyete gunumuzde cogu insanda var emin ol,anksiyete bir nevi kaygi bozuklugu ve cogu insanda var kisa sureli bir tedavi ya da terapiyle gecer canim merak etme

Kizlar sabah uyandigimda dokuz gibi bir kase cilek.

Kahvalti.11.00 dort kasik lor,roka,7 yesil zeytun,1 omlet,3 ceviz ve cay.

Ara ogun.14.00 bir kucuk kase kuru erik(bagirsaklari inanilmaz calistiriyor)

Aksam:16.45 alti tane kofte,salata ve yarim kase cacik.

2.5 litre su,45 dk yuruyus.

Back
X