• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Kızlar döndüm turp gibiymisim masallah, moral bozuklugundan hiç bişey yiyemedim doğru dürüst.bugun ufak bı alışveriş yaptım walla ne giysem yakıştı kilo vermek cokkk güzel.persembe inşallah 52 yi gorcem.ama sağlık çok önemli ömrümden omur gitti walla sağlıklı günlerin tadını çıkarıp şükretmek ve dolu dolu yaşamak lazım.
Hadi gozun aydin canim,neden olmus peki doktor ne dedi? Maaallah kilon gayet iyi zaten tabiki ne giysen yakisir.

Kızlar bugün ve yarın okulumuzda kermes var:KK17:
Bahçeye çıkmamam Laz'ım ama aklımdan sürekli sarma geçiyor:skandal:
Yardım edin bana birşey diyin

kızlar öğlen yeşil mercimek yemeği yedim bir kepçe bir kepçede yoğurt bu kermes beni çok gerdi ondan öğlen yeme ihtiyacı duydum

Tarti gununden beri 200 gr aldim hic veremedim regl oldum diye boyle oldu dicem ama ben reglken de kilo veririm normalde :( son 1 ayda 1 kilo falan verdim, sanki hic 50leri goremicem gibi hissetmeye basladim ve umutsuzluga kapildim.

Canim spora gitme bence,hafif tempoda yuruyus yap.kac gunun kaldi adete test mi yapsan acaba,varsa doktora gidersin dusuk riski varsa onlemini alirsin.
9 gunum kaldı cnm. Bugun hic bi ağrım sancım kanamam yok. Kesildi.
Tarti gununden beri 200 gr aldim hic veremedim regl oldum diye boyle oldu dicem ama ben reglken de kilo veririm normalde :KK43: son 1 ayda 1 kilo falan verdim, sanki hic 50leri goremicem gibi hissetmeye basladim ve umutsuzluga kapildim.
Ben de çok üzgünüm. Moralim sıfır. Ya spora gidemiyorum. Yürüyüşe de çıkmadım zaten yeni kendime geliyorum. Yediklerime dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum almıyorum da takıldım kaldım. Yarın doktora gidecem. Bakalım duruma göre devam edicem spora. Yoksa yürüyüs. Artık toparlamam lazım. Salon da günüm de boşa gidiyor. Bi halsizim elimi kolumu kaldırasım yok. Adete daha 8 gun var. Az da değil ki. Of of.

Kızlar merhaba. Paylaşım yapamadım bi kaç gündür. Menülerime diikkat ediyorum. Ama spor yapamıyorum. Yarın doktora gidecem, son7 kalıyor adete. Duruma göre yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum. Oturduğum yerde kilo gitmiyor tabii. ama mecburi benim ki. :(
Oturdugu yerde işe yarayan tek varlık tavukmus ;)

Canim ben de bosluk pek yok,hatta genital bolge altindaki ust bacak birbirine degiyir:KK43:
kakaovanilya kakaovanilya Benim ki de öyle hiç boşluk yok :)) zaten sağlıklı olanı da boşluğun fazla olmaması. Cnm thigh Gap modası baslamış :)) ama o görüntüyü sevmiyorum kendi adıma. Sanırım sen de fazla açık istemiyorsundur ? benimki de biraz açılsa daha iyi olur gibi.

K kokunhuzurmus evet canım çok istemiyorum, sadece dar kot ya da mayoda bikinide biraz boşluk görünsün istiyorum, öyle aşırı açık itici geliyor bana.
kilo vermenin durması çok sinir bozucu ya ama 59lara tek haneli rakamlar kaldığı için ne yapıp edip bırakmamamız lazım. senin de tek hane kalmış 59lara :) bence şu anki kilomuzdan itibaren iki ay dişimizi sıksak güzel bir görüntüye kavuşuruz. tavuk konusunda da çok haklısın :)) ben neredeyse hiç spor yapmıyordum, son 1 ayda falan haftada 3 gün yürüyüşe başladım ve spor olmayınca sıkılaşma falan olmuyor. diyetin başından beri spor yapıyor olsam kesin 2-3 kilo, belki 4 kilo bile daha zayıf görünebilirdim, vücudum toparlanırdı, bacaklarım daha ince görünürdü falan ama şu an hiç sıkı değilim maalesef :KK43: doktordan sonra sen de sporuna dön canım bir an önce

Tarti gununden beri 200 gr aldim hic veremedim regl oldum diye boyle oldu dicem ama ben reglken de kilo veririm normalde :KK43: son 1 ayda 1 kilo falan verdim, sanki hic 50leri goremicem gibi hissetmeye basladim ve umutsuzluga kapildim.
Ben de 400 gr aldim, ama pazar gunu biraz sapittim, ondan beri de kendimi diyete tam veremiyorum, 80 lere bir turlu inemiyorum zaten onun da etkisi var, insanlara kotu ilham vermeyeyim diye yazamiyorum da yediklerimi, yarindan sonra toparliyorum ama kendimi :) oyle zor gecilen kilolari seviyorum ben, onlardan inmesi de cikmasi da zor oluyor, vucudun saglikli kilo noktalari gibi geliyor.

Son düzenleme:
kakaovanilya kakaovanilya Benim ki de öyle hiç boşluk yok :)) zaten sağlıklı olanı da boşluğun fazla olmaması. Cnm thigh Gap modası baslamış :)) ama o görüntüyü sevmiyorum kendi adıma. Sanırım sen de fazla açık istemiyorsundur ? benimki de biraz açılsa daha iyi olur gibi.
ne tigh gapi:) bu yil, yazi rahat gecirmek icin anneme onu etekli sortlardan diktirecegim, su an modasi yok galibsa, hic bir dukkanda bulamiyorum. pisik sorunu fena valla

Back
X