• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Ben de 400 gr aldim, ama pazar gunu biraz sapittim, ondan beri de kendimi diyete tam veremiyorum, 80 lere bir turlu inemiyorum zaten onun da etkisi var, insanlara kotu ilham vermeyeyim diye yazamiyorum da yediklerimi, yarindan sonra toparliyorum ama kendimi :) oyle zor gecilen kilolari seviyorum ben, onlardan inmesi de cikmasi da zor oluyor, vucudun saglikli kilo noktalari gibi geliyor.
sen en son 80lerde değil miydin? 79a çok az kalmıştı diye hatırlıyorum, birkaç hafta önce haftaya 79u görürüm diyordun sanki. benimki tam sapıtmak sayılır mı bilmem ama iki gündür regl oldum diye canım acayip tatlı çekiyor, eti formun meyveli ve bitter çikolatalı biskivülerinden yedim birer paket kahve yanında :))

Tarti gununden beri 200 gr aldim hic veremedim regl oldum diye boyle oldu dicem ama ben reglken de kilo veririm normalde :KK43: son 1 ayda 1 kilo falan verdim, sanki hic 50leri goremicem gibi hissetmeye basladim ve umutsuzluga kapildim.
Canım ümitsizliğe kapılma bence Pazar'a kadar verirsin sen
Ben bu hafta sadece 100 gr verdim ama iki gündür eksi görüyorum bu hafta gitmese bile haftaya hızlı verirsin

sen en son 80lerde değil miydin? 79a çok az kalmıştı diye hatırlıyorum, birkaç hafta önce haftaya 79u görürüm diyordun sanki. benimki tam sapıtmak sayılır mı bilmem ama iki gündür regl oldum diye canım acayip tatlı çekiyor, eti formun meyveli ve bitter çikolatalı biskivülerinden yedim birer paket kahve yanında :))
79lari bekliyorum evet, ama bakalim ne zaman gorulur. regl zamani hepimiz oyle oluyoruz, yine hasarsiz atlatmissin.
sen gecen hafta cok verdin zaten , bu hafta kendine cok yuklenme

cok moda olmamasi o kadar onemli degil, rahat mi rahat

valla etekle yurunmuyor hic. bana beni kurtarici olacak bir sey gibi geliyor.
ben de modaya pek takılmam kafama göre giyinirim ama bu sene yırtık kot içine file çorap modasına bayıldım onun için bir an önce zayıflamak istiyorum :)) zaten senin bahsettiğin model kötü duran bir model de değil. pişik olayı kötü ya, o yüzden çare thigh gap :KK48:

kızlar bir de akşam üstü falan herkes burdayken saç kesimi için fikir alıcam sizden uzun ve kısa saçlı fotomu profil fotosu yapıp sizce kestiriyim mi kestirmiyim mi diye. aile ve arkadaşlarım ikiye bölündü kesme sakın diyen var kes diyen var çok kararsız kaldım :)

ben de modaya pek takılmam kafama göre giyinirim ama bu sene yırtık kot içine file çorap modasına bayıldım onun için bir an önce zayıflamak istiyorum :)) zaten senin bahsettiğin model kötü duran bir model de değil. pişik olayı kötü ya, o yüzden çare thigh gap :KK48:
benim vucut yapim uygun degil tigh gap icin 47-48 kilo olmam lazim :))

evet yirtik kot modasini ben de sokakatan takip ediyorum, yakistirip yapanlar var hakikaten

Kizlar bugunku menum

Sabah:10.30 dort kasik lor,3 ceviz,4 zeytin,2 has yum,marul ve yesil cay.

Ara ogun bir elma.

Aksam:16.30 bir kase tarhana,dort kasik firinda patates yemegi.

2.5 litre su,45 dk yuruyus (esim gelince saat alti gibi cikicaz ins)

Kızlar bugün bende geç geldim
Sabah domates salatalık peynir. 2 dilim ekmek.
Ara da 2 tane muz yedim. 4 hurma ile birlikte
Akşam 1 kase şehriye çorbası 2 kaşık patlıcan yemeği. 1 Dilim ekmek.

Kızlar suyu çok az içiyorum bu arada. 10 dk da dans yaptım. Ya spor işini nasıl yapacağım bilmiyorum. hiç sevmiyorum. artık yolumu eve gelirken uzatayim . asansör kullanmayayim diyorum. Başka türlü olmayacak. Spor eziyet gibi geliyor. Gerçi zayıflamak ile ilgili herşey öyle geliyor da

sabah: bir çay tabağı küp kesilmiş kaşar, kepekli galeta, kahve
ara: kahve + 1 paket eti form bitter çikolatalı bisküvi
akşam: yarım kase yoğurt, haşlanmış tavuk, 1 haşlanmış yumurta, 1 paket altınbaşak kepekli bisküvi

iki gündür diyet bisküvilere dadandım :KK43: yarın da eksi göremezsem birkaç gün protein günü yapıcam. başım sıkışınca protein gününe başlıyorum :))

2 litre su, 3 olur. bugün yürüyüşe çıkmak istiyorum, en son pzt yürüdüm, gün aşırı yürüsem çok iyi olacak ama ne yapsam da yürüyüşü düzene oturtamadım bir türlü. haftada 3 gün grup kuralı olduğu için 3e tamamlarım tartı gününe kadar ama ben 5 gün yürüyebilmeyi istiyorum :KK43:

Kızlar suyu çok az içiyorum bu arada. 10 dk da dans yaptım. Ya spor işini nasıl yapacağım bilmiyorum. hiç sevmiyorum. artık yolumu eve gelirken uzatayim . asansör kullanmayayim diyorum. Başka türlü olmayacak. Spor eziyet gibi geliyor. Gerçi zayıflamak ile ilgili herşey öyle geliyor da
aynen bana da eziyet geliyor ya :) spordan nefret edip de tiryakisi olan birkaç arkadaşım var, onlardan birine sordum nasıl böyle oldun diye, o spor salonuna gidiyor, birkaç ay biraz zorla devam ettim ve vücudumdaki değişiklikleri gördükçe bağımlı oldum dedi. 500 metre uzaklıktaki markete bile arabayla giden biriydi, şimdi 6 gün spora gidiyor ve sixpackleri çıkmış :))

Ben de toplu yazım bari
Kahvaltı: menemen 2 yumurtalı,2 dilim tam buğday,muz
Akşam: 1 tabaktan fazla yoğurt çorba,1 dilim ekmek, çoban salata
Thigh gap genetiğe çok bagli benim popom kalmaz mesela ona kassam.bacaklarim biraz kalın yapacak bişey yok ama en azından pantolon araları asinmio artık :))

canım spor neysede suyu ihmal etme 3 lt az içmemeye çalış
ben suyu azaltınca kilo veremediğimi farkettim
3 lt içmeye çalış şişelerde iç insan bardağı alıp damacanadan su doldurmaya üşeniyor

canım spor neysede suyu ihmal etme 3 lt az içmemeye çalış
ben suyu azaltınca kilo veremediğimi farkettim
3 lt içmeye çalış şişelerde iç insan bardağı alıp damacanadan su doldurmaya üşeniyor

kızlar altın çörek aldım bugün çok yemek istiyorum 164 kalori yesem mi yemesem mi kahvaltıda

Back
X