• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet/spor/saglik, hadiiii kizlarrr,hep beraber zayiflayalim

Antepte mi? Unlu guzel bir yerse kesin gideriz:)) Antep yemeklerine bayiliyorum zaten bildigim bir sehir
normalde antepte cok unlu bir yer mi bilmiyorum, ama adam youtube videolariyla unlendi, sonra bir kac blogger gordum, antepte tostcuerola giderken diye, o yuzden aklimda:) gerci o buyuklukte tostlari kim yer bilmiyorum, alip 2-3 kisi paylasiriz falan diye konustuyduk

Iyi Antebe yolum duserse, senden kebapci tavsiyesi alirim.

Kardesim Adana'da bir otobus firmasina proje yapiyordu, sokak yanindaki kebapcilar bile harika diye anlatiyordu, umarim bir gun yolum duser valla

Benim bugun regl son gunu, bitti gibi bir sey ve 100 gr eksi ciktim. Cogu insan gibi regl sonrasi buyuk bir eksi goremiyorum hicbir zaman. Herkes 1 kg civari fazla cikiyor reglde genelde, ben hep ayniyim, cok nadir 100-200 gr fark ediyor sadece, bu biyolojiye aykiri degil mi ya :)
Aynen canim ben de oyleyim regl sonrisi buyuk eksiler gormuyorum malesef:( benimde bugun 3. Gun hala eksiy3 dusmedim:(

normalde antepte cok unlu bir yer mi bilmiyorum, ama adam youtube videolariyla unlendi, sonra bir kac blogger gordum, antepte tostcuerola giderken diye, o yuzden aklimda:) gerci o buyuklukte tostlari kim yer bilmiyorum, alip 2-3 kisi paylasiriz falan diye konustuyduk

Iyi Antebe yolum duserse, senden kebapci tavsiyesi alirim.

Kardesim Adana'da bir otobus firmasina proje yapiyordu, sokak yanindaki kebapcilar bile harika diye anlatiyordu, umarim bir gun yolum duser valla
Adana kebaplarinin ustune kebap tanimam ama Antebin de ozellikle yoresel yemekleri o numara,patlicanla en az on cesit yemek yapiyorlar,nohut durum de cok meshur ama ben sevmiyorum.

Valla ozellikle guneydogu yemeklerini cok seviyorum benim damak tadima cok uyuyor,etli,acili,bol baharatli ohhh miss

ben de antep yemeklerine bayılırım, özellikle kuru patlıcan dolması ama tabii ki en çok baklava. 5-6 tane rahat yerim bir oturuşta. benim annemin babası yunan, bir ara baklava bizim diyorlardı ya yunanlar, o da bizim derdi, sonradan aslında bizim olduğu tescillendi :)) yunanistanda da yedim, o da lezzetli ama bizimki kadar değil.

Merhabalar herkese.
Bugün sabah tartıldım 63.3 olmuşum. -700 yani.
Güzel haber :)
Diyete devam ediyorum. Dün şehirdışındaydım. Elimden geldiğince dikkat ettim bakalım pazar gününe 62 rakamlarına inebilecek miyim?

Bu sabah 2 dilim tahıllı kızarmış ekmek, biraz tulum peyniri 2 dilim domates ve yeşilçay içtim.
Suyu az içiyorum ben bu ara canım istemiyor havalar da serin gittiği için.

ben de antep yemeklerine bayılırım, özellikle kuru patlıcan dolması ama tabii ki en çok baklava. 5-6 tane rahat yerim bir oturuşta. benim annemin babası yunan, bir ara baklava bizim diyorlardı ya yunanlar, o da bizim derdi, sonradan aslında bizim olduğu tescillendi :)) yunanistanda da yedim, o da lezzetli ama bizimki kadar değil.
Baklava bizimdir bizim kalacak:-)
Allahtan o kadar sevmiyorum maksimum 2 tane yerim ama kuru patlican biber dehset yapiyorlar zamanin da cok yedim Antepli arkadaslarimda.

Baklava bizimdir bizim kalacak:-)
Allahtan o kadar sevmiyorum maksimum 2 tane yerim ama kuru patlican biber dehset yapiyorlar zamanin da cok yedim Antepli arkadaslarimda.
benim yedigim yunan baklavalari cok karisik icliydi, fazla buyuk kesimliydi, bir de hamurlari bizimki kadar ince acilmamis oluyordu, o yuzden ben de bizim baklavayi bir tik daha ustte bulurum.
bir de bizim afyon kaymaginin cakmasini yapiyorlar, ama onlarinki baya inorganik tatli bir sey, a

sabah 1 haşlanmış yumurta, 4-5 tane küp kesilmiş kaşar, kahve
öğle kahve, 1 paket limon lifli kepekli bisküvi
akşam ızgara bonfileli salata + 1 haşlanmış yumurta

1.5 litre su

bugüne kadar ne zaman protein günü yapıcam desem hiç yapamadım, araya illa ki bir karbonhidrat girdi :) yarın yapıcam inşallah, 300 gram falan da olsa bir eksi görmek istiyorum. tartı gününe az kaldı, 100 gr eksim var sadece. dün çok kötü gök gürültüsü ve yağmur vardı, hava durumuna göre 1-2 saat içinde yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum

sabah 1 haşlanmış yumurta, 4-5 tane küp kesilmiş kaşar, kahve
öğle kahve, 1 paket limon lifli kepekli bisküvi
akşam ızgara bonfileli salata + 1 haşlanmış yumurta

1.5 litre su

bugüne kadar ne zaman protein günü yapıcam desem hiç yapamadım, araya illa ki bir karbonhidrat girdi :) yarın yapıcam inşallah, 300 gram falan da olsa bir eksi görmek istiyorum. tartı gününe az kaldı, 100 gr eksim var sadece. dün çok kötü gök gürültüsü ve yağmur vardı, hava durumuna göre 1-2 saat içinde yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum
Canım ben de 2 gün protein ya da detoks yapcam biraz arastirim bakalim,Seyda coşkunun detokslari var ama çok sağlıksız duruo ya ful çilek fln yedirio tüm gün

Sabah : muz,füme hindi ve peynirli sandviç,sütlü filtre
Aksam: 80 Gr kadar şekersiz fındık ezmesi 500 kalori maalesef ,150 Gr yağini aldim sucuk.
Eve çok aç geldim ondan böyle saçma oldu biraz dinlenip kosucam.ya kızlar bide karın kalça kol hepsi az çok halloldu ama bacak arkam çok fena napcam bilmiorum hala öbek öbek yağ var

Canım ben de 2 gün protein ya da detoks yapcam biraz arastirim bakalim,Seyda coşkunun detokslari var ama çok sağlıksız duruo ya ful çilek fln yedirio tüm gün
ben de detoks yapmak istiyordum aslında ama hep meyve sulu listeler buldum, protein en azından tok tutuyor diye protein yapayım dedim. bir de şunu buldum şimdi sen şeyda çoşkun diyince; http://www.hayatimdiyet.com/2014/04/08/3-gunde-3-kilo-3-gun/
balkabağını hiç sevmem, ne tatlısı ne çorbası, midemi bulandırır acayip bir şekilde ama yapsak mı acaba :) diğer iki gün yapılabilecek şeyler var.

Sabah : muz,füme hindi ve peynirli sandviç,sütlü filtre
Aksam: 80 Gr kadar şekersiz fındık ezmesi 500 kalori maalesef ,150 Gr yağini aldim sucuk.
Eve çok aç geldim ondan böyle saçma oldu biraz dinlenip kosucam.ya kızlar bide karın kalça kol hepsi az çok halloldu ama bacak arkam çok fena napcam bilmiorum hala öbek öbek yağ var
spor salonuna gitme şansın yok mu, hocayla alet çalışmaya başlasan çok güzel kas yaparsın bence

Back
X