- Konu Sahibi tourmaline
-
canım ya çikolata isteğimi nasıl bastırıcam tek dayanamadığım o, bu saydığın şeyleri yapana kadar benim elim çikolataya gidiyor direk..aslında sanırım en pratiği şey olucak; yovitanın meyvelisinden alıp yemek..ama yine de bu çikolata isteiğimi karşılamayacak...bu akşam işten gelir gelmez yemek yaparken tuzlu fıstık yedim bir sürü,üzerine aşure getirdi komşu onu yedim ama tatlıya doydum mu hayır, üzerine de tadelle biter çikolata yedimsonra yemeği hazırlayınca da çok az yemek yedim çok pişmanım çook ama işten gelince acaip acıkmış oluyorum ve o anda da yemek hazır olmuyor doğal olarak
Kızlar diyet yaparken en büyük sorunum tatlı isteğini bastırmak oluyor..Tatlı isteklerinizi neyle karşılıyorsunuz ? Ama bana meyve demeyin lütfen meyve bana tatlı gelmiyor..
bir de gündüz çok acıkmıyorum ama akşam eve geldiğimde deli gibi acıkmış oluyorum ya
tv de bi diyetisyenden dinlemiştim,tatlı isteğiniz geldiğinde süte tarçın katarak için,kesilir,yada tatlıyı sütle tüketin ki devamını istemesin canınız demişti,ben tarçını denedim ve gerçekten kesti isteğimi ama biraz da bilinçaltının yememeliyim demesiyle alakalı da olabilir,denemenizi tavsiye ederim.
evet canım aslında bu da benim çok yaptığım şeylerden biri ama..bu akşamki tatlı krizim çok ani geldi o anda birşeyler atıştırmalıydım..
akşam yemeğinden sonra bal+su+sirke karşımı içtim bir bardak..spor da yaptım 30 dk eliptik bisiklet, yine de pişmanlık var
haha aynı benayni benim derdim, Allah kahretsin ya, biktim kendimden, mesela tatli yemiyeyim diyorum canim tatli çekince,
1)sütlü kahve içiyorum tatlandiricili
2)su içiyorum bol bol
3) kuru meyve yiyorum
4) misir gevregi yiyorum
5) az $ekerli bir bisküvi veya kek yiyorum (biraz ve az $ekerli)
TÜM bunlari yiyorum hala canim tatli istiyor!!!! vee son olarak
6) nutella yiyorum
yani demek istegigim $u ; canim ne zaman tatli istese bunlarin hepsini yiyorum sirf nutella yememek için ama yinede tatli ihtiyacimi gidermedigi için o kadar kalori aldiktan sonra üzerine nutella yiyorum, yani en iyisi canim tatli çekince ya evden uzakla$mak yada direk nutella yemek malesef...
k-flakes'in meyve parçalı tatlıları var.hem kalorisi düşük hem de gayette tatlı ihtiyacımı gideriyor.ya da form'un tatlı kurabiyeleri filan var onları da deneyebilirsin
Ben diyet yaparken canım ne istiyorsa onu muhakkak yiyordum o şekilde 85 kilodan 55 kiloya düştüm.Doyumluk olmadı hiç bir zaman ama tadımlıktı beniimkisi.
Benim de öyle yaptığım oluyordu bir sonra ki öğünü az yiyordum bu sefer:)tadımlık yemek mantıklı, ama çikolata söz konusuysa tadımlık başlayıp sonra geri kalanını da yiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?