Diyetime yoldaşlık edecek arkadaşa ihtiyacım var...

Kilo bildirimi: geçen hafta 70.4 bu hafta:70.2 giden maalesefki 200 gram vücudum ne kadarda direniyor bir türlü kıramadım her hafta ancak 200 gram gidiyor ve ben çok üzgünüm ((((((

200 gram - ise güzel birşey ya + olsaydı? Şuan dikkat ediyoruz ya istiyoruz aylarca yiyerek aldığımıZ kilolar 2 haftada gitsin ama ne yazık ki olmuyor

:)

kılo bıldırımı gecen hafta 66 bu hafta 65 gıden 1 kılo hedefe 7 kılo kaldı
Tebrik ederim canım helal olsun..Maşaallah

Vay be süpersin

Canım sen bu hızla 55i göreceksin gibime geliyo

enumu yazayım hemen
sabah:6 fındık,2 tam buğday,1 tatlı k bal,kkpeynır,domates,salatalk ve sekersz cay
ara:1 etı form
öğle:4 yk bulgur pılavı ve ayran
ara:3 hurma
akşam:6 yk barbunya,3 yk yoğurt
ara:5 erik
2 kupa yesıl çay
1 lıtre su
kızlar bbugun çokk yorgunumyemınle sabah 6 dan beri temzlk yapıyom bahar temzliği malım henüz bıtmedı bıkacgune kadar böyle sabahtan akşaa kadar calışcam okuldan geldikten sonra devam işe onu spordan sayıyorum yanı

Menü bildirimi: sabah :sınırsız menemen az yağda yaptım,3 çatal soslu sosis ekmek yok hepsi bu,öğlen bişey istemedi canım belki meyve yerim,akşamda iş yerinde ne olursa... baktımda pek menü bildirimi yapmamaışım uzun zamandır artık toparlanma zamanı geldi....Arkadaşlar siszide bekliyorum düzenli menü bildirimine...

kızlar dun menü bıldırımı yapamadm hemen yapıyorum
sabah:2 tam buğday ekmek,1 tatlı k bal,domates,sekersz cay,kk peynir
ara:1 etıform
öğle:6 yk barbunya ve 1 bardak ayran
ara:3 tane yanı paket değil etı form ve sekersz cay
akşam:1 kase çorba,salata ve 4 yk bulgur pilavı
ara:5 tene yenıdunya

1 eti form derken paketin hepsi mi?

Menü bildirimi:sabah 1 tane baklava,1 domates,1 tatlı kaşığı sürme beyaz peynir,2 el içi kadar lavaş,1 haşlanmış yumurta...

menü bıldırımı
saabh:2 dılım tam buğday ekmek,1 tatlı k bal,kk peynır,domates,6 fındık
ara:1 etı form yanı paket
öğle:6 yk barbunya,1 bardak ayran
ara:3 hurma
akşam:6 ykfasulye,salata,3yk yoğurt
ara:5 yenıdunya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…