Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu akşam ilk defa içtim.bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı koydum ( sen ne kadar koyuyorsun canım) diyet şekeri koymadan içemedim çok ağır geldi midem bulandı yaaaa...
GÜnaydınnnnnnnnnnnn sevacım,pariscim,ecemcim,vuslatipekcim ve adını şu an hatırlayamadığım arkadaşlarımmmmm:)
Bu sabah tartı beni çokkkkkk mutluuuu ettiiiii:)) Amaaaa az önce feci bir kahvaltı ettim,diğer öğünler az yiyerek arayı kapatacağım.
9 da uyanıp 12 de kahvaltı edersem öyle olur tabiiiiiii( sabah eşimle market alışverişine çıktık,çocuklarara poğaça aldım arabada yediler,çocuklar tok nasıl olsa diyerek,hadi oğlumu okula göndereyim öyle ederim hahvaltımı dedimmmm,sonuççç çokkkkk yedimmmmmmm
(
Şuuu hafta sonunuda güzelll geçirirsem pazartesi çokkk güzelll birrr kilo bildirrimi yapabilirimmmm:))
Görüşmek üzere fıstıklarrrrrrrr:))
sevacım ben de kakaonun faydasını gördüm sanırım canım. bugün regl oldum tartıya çıktım hiç kilo fazlam çıkmadı ( her reglimde şişkinlik olur ve en az 1 kilo fazla gösterirdi) bu sefer hatta 300 gram eksik çıktı. günde bir kez içmekmi gerekir yoksa 2 kez içebilirmiyiz acaba? bu arada ben tek küp şeker atıyorum içine.. atmasam daha iyi ama
bu akşam da oğlumun doğumgününü kutlayacağız, akşam yemeğini yemesem onun yerine pasta yesem olurmuki kızlar?
canım bende bu gün reql oldum ve tartı beni 4 gün önce 73.200 gösterirken dün 72.200 bu gün sabah 72.000 gösterdi canım çok sevindim bence gerçekten faydasını gördüm şimdi sendende olumlu haber duyunca emin olmağa başladım. mutlaka devam etmeye çalış tadından hoşlanmasak dazayıflamak hatrına deyer bence
evet canım yazılanları sende okudun günde bi kes çünkü abartırsak sonra zararlıola biliyor baş ağrısı kalb çarpıntısı yapar[/
demek sende de fark etmiş sevacım, çok sevindim. demekki bu kakao vücut şişkinliğini cidden alıyor.. hergün düzenli içelim o zaman, bir bardak yeterli zaten.. ikinciyi içmek istemiyorum, şöyle sütlü ve şekerli olsaydı ne güzel olurdu... ama abartılacak gibi de kötü gelmedi bana. içemeyenler şekersiz yapıp yanında çok küçük olacak şekilde bitter çikolatadan kırıp yiyerek de içebilir bence..
kizlar kilo kaybedenlerin listesini yapan biri varmi???