Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

selam kizlarr
bu sabah
1 bardak su
2 dilim k.ekmegi beyaz peynirli +papatya cayi

ara
1 seftali

öglen
cok az makarna ama yaninda 3 tane köfte

aksam
makarnadan yedim yine ve yanina 2 köfte :(

sonundada yesilcayy

ve 1.5 litre su tükettim

kızlar bende bugün 68,5 kg ile diyete başlıyorum,ben special k yicem 2 öğün,sonra 14 günün sonunda sizin diyetinizle devam edeceğim...haydi hepimize başarılar....:nazar::8::10:

selam kizlarr
bu sabah
1 bardak su
2 dilim k.ekmegi beyaz peynirli +papatya cayi

ara
1 seftali

öglen
cok az makarna ama yaninda 3 tane köfte

aksam
makarnadan yedim yine ve yanina 2 köfte :(

sonundada yesilcayy

ve 1.5 litre su tükettim

bende yazayım bari

sabah çay sebze domates 1 galeta 1 azca peynir

ögle
1 haşlanmış potates 1 haşlanmış yumurta sebze yoğurt
akşama haşlanmış et veya tavuk yemeyi düşünüyorum:49::49:

iyi akşamlar kızlarrr..
uzun zamandr yoktum
ben en son 62 yew dusmustum bu sıra bıraz aldım ramazan bayram derken 1 kılo aldım ama daha fazla almıs gıbı hıssedıyorum yarn acıulen tekrar dıkkat etmeye baslıyorummm

bugün bende aycnın birinci listesine harfien uydum gibi akşam sadece bi kaçtane erik ve kavun yedim bakalım 1 hafta sonra ne olacak çok heyecanlıyım ya 2 kg vermiş olmakb istiyorum .

selam kızlar.. bayram dönüşü herkes burda galiba.. yeni gelenler hoş geldiniz..

bugün annem bende kahvaltıdaydı

2 dilim ekmek biraz sucuk peynir ve çikolata çay..

öğleyin meyve ve çerez

akşamda kızımla makarna yaptık ketçap ve ayran eşliğinde..

şimdi bunun neresi diyet mönüsü diyeceksiniz ama zaten bugün bayram dönüşü bi tatil yaptım yarından itibaren kesin dönüş yaptım diyetime

bu arada ramazanda ben hep kilo alırdım bu sefer 2,5 kiloya yakın vermişim yuppi

selam kızlar.. bayram dönüşü herkes burda galiba.. yeni gelenler hoş geldiniz..

bugün annem bende kahvaltıdaydı

2 dilim ekmek biraz sucuk peynir ve çikolata çay..

öğleyin meyve ve çerez

akşamda kızımla makarna yaptık ketçap ve ayran eşliğinde..

şimdi bunun neresi diyet mönüsü diyeceksiniz ama zaten bugün bayram dönüşü bi tatil yaptım yarından itibaren kesin dönüş yaptım diyetime

bu arada ramazanda ben hep kilo alırdım bu sefer 2,5 kiloya yakın vermişim yuppi

allah iyiliyini versin yazdığını sonadek okumamamışken şok olacakdım bunun neresi diyet diye:52::52:sonadek okudum ve anladım ayrıca kilo almadığın için çok şanslısın bende bu arada biraz düştüm 66.500 oldum:49::49:

kızlar nasılsınız ben bugün tekar basladım diyete tabi sporada 2 ay yapamadım kilo almadım ama asırı gevsedim toparlanmam lazım tekrar suanda 74 kiloyum 11 kilo vermiştim simdide hedefim 10 kilo vermek kurban bayramına kadar desteklerinizi bekliyorum

ac kalarak kesınlıkle dıet yapmayın bırkere o hatayı yaptım ve hastalıktan basımı alamıyorum resmen bagısıklık sıstemım coktu yıllardır derdıyle ugrasıyrm :72:bence en ıyı zayıflama yontemı sekerı azaltıp proteını arttırmaktan ve posalı kepeklı urunler yemekten gecer ama spor olmadan hıc bırı bı işe yaramaz kılo versenız bıle sarkarsınırz yada catlarsınız:72:

ben bugün tartildim 83,5 olmusumm
kendime diyet cikolata aldim haftada birdefa kücük parca yiyecem
cünki arkadasim hakliymis böyle demisti tamammen kesme cikolatayi yoksa birgün girisirsin tatlilara dedi
ve evet kendimi haftalardir zor tutuyordum cikolata yememek icin ama dün basima geldi dayanamadim evde bir paket cikolatali bisküvileri bitirdim
birde regl de olacam...

selam kızlar nasılsınız ne haber kızlar diyet nasıl gediyor:49:

askimsin_99 bence evde çıkolatlar bulundurman yanlış bi şey ben mesela çok sevdiyim amma
benim için zararlı olacak yiyecek ve tatlıları evde saklamıyorum

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız ne haber kızlar diyet nasıl gediyor:49:

askimsin_99 bence evde çıkolatlar bulundurman yanlış bi şey ben mesela çok sevdiyim amma
benim için zararlı olacak yiyecek ve tatlıları evde saklamıyorum

evet bende tatli cips abur cubur gibi seyleri artik almiyorumm
ama ogün canim öyle bi istediki tatliyi anlatamam dolaplari karistirdim ettim ve bisküviyi buldum
haftada 1 defa ufak parca cikolata yemem bana iyi geliyor en azindan regl dönemimde :)

selam kizlar,

nasilsiniz? diyetler nasil gidiyor? bende dikkat etmeye calisiyorum. kalan su bi kac kiloyuda verebilseydim. pazartesini sabirsizlikla bekliyorum bakalim kac kilo cikcam. yine sabirsiz bir donemimdeyim. diyeti uygularken artik onceki kadar zorlanmiyorum fakat kilolar hizli hizli gitsin istiyorum. tartiya ciktigimda artik haftada bi kilo degilde 400 veya 500 gram gittigini gorunce azmim kiriliyor.
dun carsiya ciktim kendime gore kiyafet bulabilmek ne kadar guzel. allah herkese bol bol sabir versin :)

bu diyeti yapıp bırakınca tekrar alanlar oldu mu ya ???
ben bıraktım canım 2 ay kadarr ara verdim ama almadım kilo hatta 2 kiloda öyle diyetsiz verdim ama 1,5 kilosunu geri aldım
benım zamanım kısıtlı sen nekadar ve nasıl spor yaptın ?

canım ben günümün 1 saatini spora ayırıyordum 30 dk yürüyüş 20 dk plates 10 bisiklete biniyordum

Back
X