Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

seva kilo 69-600--68.200--68.300--67.00--67.900-68.400--67.400-68.400-67.600--66.800
asude04 kilo --70--- 68,9-- 68.8
limon14 kilo 71,900--70.200--69,300--70.500
papatya (19.11.2012) kilo-63.7--62.9--61-4--60.900---58.7--59.4--58.9--58.2
melek48(26.11.2012 )kilo64- 62,800--62.800
pamuada (11.12.2012 ) kilo--66
elifyetkin-kilo--56.200--55,900 --55,100
asbelove (01.12.2012)kilo-64-62.500
Aygul25 (01.11.2012 kilo 85) (09.12.2012 de 76,800 )01.01.2013 ?
dorstiko (14.12.2012)kilo82.8--79.00-76,5--76 .000
Drya_gul kilo 63.100-62.100--62,300
cemrem29 -(29.11.2012) kilo85.800(13.12.2012 )kilo 82.400--82.400--82.00
mehay (31.12.2012)kilo 64.5--61.8
sirine_44 kilo64..700--(31.12.2012)-63.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
geceninmavisiydi kilo 67,700--65,800
denizx66 -kilo 64.00--62.00
hayattefee kilo 69.5 --67.6
kittyy (10.11.2012) kilo -74
kikirikli kilo 72
best kilo--89
dagyolu kilo 69
se_zen kilo 55
balsevgi kilo 62.9
seylagazi kilo --72,6--71,2--71,8--69,7
kardelenyad kilo 66

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?kilo veren her kesi tebrik ediyorum ve size :nazar:deymesin diyorum ben kaç gündür iyi diyet yapamadım misafirlerim vardı diye amma bu sabah spor yaptım ve tam qaz devam ediyorum diyetime

kızlarr bugün 1. haftam bitti 62 kiloydum 59 görülüo şuanda. gerçi 2 kilosu su kaybı kesin. bir haftada öle 3 kiilo yagdan gitmes mümkün degil. istikrarlı bi şekilde devam bakalım bir ayın sonunda ne olucak

kızlar beni de yazarmısınız lütfen..ben de bu diyete başlıyorum yarın lütfen bana da destek olun... kilo 76 :(

kahvaltı yapmadan zayıflamak mümkün değilmi kızlar ya. ben sabah zaten gözümü zor açıyorum bide kahvaltı mı edicem?
kilo 63.700, boy 1.64, hedef 55
68 kilodan 63 kiloya soğan suyu içerek geldim (başka sebeplerden dolayı).
diyet listesi bana göre çok geldi ben daha az yiyorum sanki:) ama ekmek biraz fazla.
birde illaki ızgara veya köfte yiyecekmiyim? çalışıyorum öğlen gidip ızgara yapamam veya canım istemezse?

Vücudunuzun direncinin düşmesine izin vermeden sağlıklı bir şekilde haftada 3 kilo verebileceğiniz diyetin sırrını Diyetisyen Dilara Koçak açıklıyor. Eğer daha fazla kilo vermek istiyorsanız bunu 2-3 hafta uygulamanız gerekir. 2-3 hafta sonunda ise direncinizden dolayı bir süre sonra yavaşlayabilir. Böyle bir durumda bir süre duraklayıp 1 ay sonra devam edin.İşte sihirli diyetiniz.

PAZARTESİ Kahvaltı: 2 yemek kaşığı yağsız labne peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık
Ara öğün: 2 kuru kayısı ve 2 ceviz
Öğle yemeği: 1 su bardağı haşlama makarna, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 30 gr yağsız beyaz peynir
Ara öğün: 1 kutu meyveli yağsız yoğurt
Akşam yemeği: 200 gr. ızgara balık veya 150 gr tavuk ızgara, salata
Ara öğün: 1 adet mandalina ve 1 adet portakal

SALI Kahvaltı: 1 yumurta ile yapılmış bol sebzeli menemen, 1 dilim tam buğday ekmek, domates, salatalık, yeşil biber, 5 adet zeytin
Ara öğün: 1 kivi veya 1 elma
Öğle yemeği: 80 gr diyet ton balığı, 1 dilim ekmek, salata
Ara öğün: 1 dilim peynir, 2 kepekli grisini
Akşam yemeği: 1 adet az yağlı kabak dolma (pirinç yerine bulgur daha iyi bir seçim olur), salata, 1 kase yoğurt
Ara öğün: Yarım nar

ÇARSAMBA Kahvaltı: 1 parmak az yağlı dil peyniri, 1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, maydanoz, yeşil biber
Ara öğün: Yarım paket diyet bisküvi
Öğle yemeği: 1 kase mercimek çorbası, 1 tabak kıymalı sebze, 1 kase yoğurt, salata
Ara öğün: Yarım muz, 10 adet fındık
Akşam yemeği: 150 gr ızgara tavuk, salata, sote veya haşlama sebze
Ara öğün: 1 adet kivi ve 1 adet elma

PERŞEMBE Kahvaltı: Kepekli yağsız tost, yeşil biber, domates
Ara öğün: 2 adet mandalina
Öğle yemeği: 1 tabak etsiz sebze yemeği, 1 dilim ekmek, salata, 200 gr light yoğurt
Ara öğün: 3-4 adet kestane ve 2 adet kuru kayısı
Akşam yemeği: 5 yemek kaşığı bulgur pilavı, salata, buharda brokoli, yağsız yoğurt ile yapılmış 1 kase cacık
Ara öğün: 1 adet portakal

CUMA Kahvaltı: 125 gr probiyotik yoğurt, 3 adet ceviz, 2 adet kuru kayısı
Ara öğün: 1 adet kivi veya 1 adet elma
Öğle yemeği: 1 kase mercimek çorba, salata, 150 gr ızgara et veya köfte
Ara öğün: Yarım simit, 2 light karper peyniri
Akşam yemeği: 6 yemek kaşığı az yağlı sebze yemeği, 1 dilim ekmek, 200 gr yoğurt, salata
Ara öğün: 1 adet elma veya 1 adet portakal

CUMARTESİ Kahvaltı: Yarım simit, yeşil biber, domates, 50 gr az yağlı kaşar
Ara öğün: 2 adet kuru kayısı
Öğle yemeği: Salata, 50 gr beyaz peynir, 2 yemek kaşığı mısır
Ara öğün: 1 adet elma, 2 adet ceviz
Akşam yemeği: 150 gr ızgara köfte, salata, 4 yemek kaşığı piyaz
Ara öğün: 2 adet mandalina

PAZAR Kahvaltı: 1 yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, domates, salatalık, 5 adet zeytin, 1 dilim az yağlı peynir
Ara öğün. 1 adet mandalina
Öğle yemeği: Sütlü kahve ve 1 dilim yağsız kek veya 1 kase sütlü tatlı
Ara öğün: 1 adet elma, 1 adet mandalina
Akşam yemeği: 6 yemek kaşığı kıymalı mercimek, 1 kase yoğurt, salata
Ara öğün: 1 adet armut

Diyeti uyguladıktan sonra koruma programına uymanız gerekiyor. Yani her besin grubundan besinleri yeterli ve dengeli olarak almalısınız.

Diyet yaparken unutmamanız gerekenler:

-Her gün 2 litre su için. Çok fazla diyet içecek tüketmeyin.

-Salatalarınıza 1 kaşık zeytinyağı ekleyin.

-Düzenli olarak egzersiz yapmalısınız.

ALINTIDIR:nazar:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?kilo veren her kesi tebrik ediyorum ve size :nazar:deymesin diyorum ben kaç gündür iyi diyet yapamadım misafirlerim vardı diye amma bu sabah spor yaptım ve tam qaz devam ediyorum diyetime

Merhaba,

Burada ismi geçen bir sürü arkadaşı tebrik ediyorum başarılarından dolayı. Yeni başlayanlara, devam edenlere ve başlamayı düşünenlere kolay gelsin :)
Benim boyum 1,70 kilom 79,8 ve 20 kilo vermem lazım. Allah nasip ederse yaza evlenicem, nişanlım yurtdışında ve her akşam internette benim aldığım kiloları eleştirip moralimi bozuyor.
Ben de diyete başlamayı düşünüyorum reglimin bitişini takiben ( inşallah 1-2 güne kadar ). Ama sormak istediğim birşeyler var. Yardımcı olursanız sevinirim.

1. Bu diyeti uygulayıp kilo veren arkadaşlar spor da yapıyor mu, yapıyorsa süresi - türü - sıklığı nedir ? ( Örneğin her gün yarım saat koşuyorum gibi )
2. Videoyu izlediğimde diyetisyen hanım sadece sabah kahvaltısında yiyeceklerin yanında şekersiz çay dedi. Bense gün içinde en az 8-10 bardak ( kupa ) çay içiyorum ve şekersiz içmem mümkün değil, ne yapacağım tatlandırıcı serbest mi, serbestse hangisini kullanmalı ve herhangibir miktar sınırlaması var mı ?
3. Bir de ; bu kadar ekmek tüketmeyen biri olarak diyetteki ekmekleri yersem sonu daha kötü olmasın ?

merhaba bende 68 kiloyum hedefim 55 olmak doğumdan sonra zayıflamak gerekiyo hadi herkese bol şans herkes ne kadar kilo verdiğini yazsında birbirirmizi gaza getirelim az yiyeli:)))

Merhaba,

Burada ismi geçen bir sürü arkadaşı tebrik ediyorum başarılarından dolayı. Yeni başlayanlara, devam edenlere ve başlamayı düşünenlere kolay gelsin :)
Benim boyum 1,70 kilom 79,8 ve 20 kilo vermem lazım. Allah nasip ederse yaza evlenicem, nişanlım yurtdışında ve her akşam internette benim aldığım kiloları eleştirip moralimi bozuyor.
Ben de diyete başlamayı düşünüyorum reglimin bitişini takiben ( inşallah 1-2 güne kadar ). Ama sormak istediğim birşeyler var. Yardımcı olursanız sevinirim.

1. Bu diyeti uygulayıp kilo veren arkadaşlar spor da yapıyor mu, yapıyorsa süresi - türü - sıklığı nedir ? ( Örneğin her gün yarım saat koşuyorum gibi )
2. Videoyu izlediğimde diyetisyen hanım sadece sabah kahvaltısında yiyeceklerin yanında şekersiz çay dedi. Bense gün içinde en az 8-10 bardak ( kupa ) çay içiyorum ve şekersiz içmem mümkün değil, ne yapacağım tatlandırıcı serbest mi, serbestse hangisini kullanmalı ve herhangibir miktar sınırlaması var mı ?
3. Bir de ; bu kadar ekmek tüketmeyen biri olarak diyetteki ekmekleri yersem sonu daha kötü olmasın ?

selam canım hoş geldin evvela bilmen gereken sadece yeşil çayı günde 3.5 bardak içe bilirsin siyah çay ise sadece 1.2 kere kullana bilirsin çünkü siyah çay vucudunuzdakı suları dışarı atar ve o ise ki zayıflamak içon bol suya ehtiyacımız var su derken 3 fazladan fazlasıda zararlıdır zaten amma 2.litre mecburidir bunu bil :49:gelelim ekmek konusuna günde 3 dilim ekmek mutlakdır bunu tüm diyetsiyenler söylüyor:49:amma en fazla 4 dilim olacak:49:tatlandırıcılar zaten kilo aldırıyor kullanmaman gerekiyor diyelim ki çay içerken boş içemiyorsunuz o zaman cıkolata yerine 1 kaysı kurusu ve ya 5 taneye kadar üzüm kurusu yiye bilirsin ve ya kalorisi onlara eş bi yiyecek yani kendi ellerinde kilo vermen canım:49:spor konusuna gelince ise yaptığın her spor yapmamakdansa çok daha iyidir:49:

canım nişanlın konusuna gelince ise evvela kendin için zayıfla sonra onu düşün nişanlın bi şey söylemese yani kilolarınla barışık kalacakmısın?tez ve ya hec başına bela olacak kilolardan yavaş-yavaş bizimle zayıfla kurtul canım başarılar sana

Son düzenleme:
merhaba bende 68 kiloyum hedefim 55 olmak doğumdan sonra zayıflamak gerekiyo hadi herkese bol şans herkes ne kadar kilo verdiğini yazsında birbirirmizi gaza getirelim az yiyeli:)))

canım bir kaç gün önce 66.800 idim bu sabah 68 gösterdi yine lanete gelmiş tartı :9:ya ben hep böyleyim aylardır 68 ve 67 arası gedib gelmek alın yazım gibi olmuş sanki taze 66.800 olmuşken yeniden yaptığım kaçamaklar yüzünden 68 oldum her neyse ikimizde 68 kiloyuz ikimizede başarılar canım hoş geldin pazarerteleri tartılma günleridir ve kilo bildirimi yapmak gerekiyor :49:

Son düzenleme:
bu listeyle ayda 7 kilo veren var mi? ekmek ten dolayi doyurucudur bence.uygulamak icin diyet ariyorum ve bu bana mantikli geldi.

kızlar uzun zamandır kilo bildirimi yapmayan arkadaşların isimlerini listeden sildim kusura bakmasınlar amma aylardır silmedim belki nete girememişler veya nese problem yüzünden yazamamışlar :49:bu bi zayıflama sitesi bayanlar sitesi her kesi istediyi topike katılmasında serbest amma topikten hoşlanmadıysa ve ya başka topiki terciye etdiyse en azından bunu yazarak bildire bilir deyilmi?listeden silinmesi için:49:

kızlar uzun zamandır kilo bildirimi yapmayan arkadaşların isimlerini listeden sildim kusura bakmasınlar amma aylardır silmedim belki nete girememişler veya nese problem yüzünden yazamamışlar :49:bu bi zayıflama sitesi bayanlar sitesi her kesi istediyi topike katılmasında serbest amma topikten hoşlanmadıysa ve ya başka topiki terciye etdiyse en azından bunu yazarak bildire bilir deyilmi?listeden silinmesi için:49:

merhaba kızlar topiği çok sevdim ve burayı bırakmayı düşünmüyorum.kilo bildirimi ve diyet yapamıyorum.2 haftadır hastanede yatıyordum yeni çıktım.ani ve ölümcül bir hastalık atlattım.zorunlu olarak 5 gün oral hiçbirşey yemedim.yağsız ve sıvı beslenmem gerekiyor artık.mart sonu gibi ameliyat olduktan sonra tekrar aranıza katılmak isterim.o zamana kadar beni listeden çıkarabilirsiniz.ama sizi herzaman takip edicem.görüşürüz.

Merhaba. Bu sayfayı yaklaşık 2 aydır takip ediyorum. başta dukan diyetine başladım fakat 2 hafta sonra sağlık sorunları nedeniyle bırakdım. Yarın itibariyle bu beslenme sekline başlıyarak vermem gereken 14 kiloyu vermeye çalışacağım. Sizlerin de deneyimlerinden de faydalanmak istiyorum, sizlerdende benim bıraktığım bu diyeti deneyen var mı?

Back
X