Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Merhaba hanımlar:3:
Aranızda bu diyeti uygulayıp da kilolar veren var mı?
Deneyimli arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim.

Merhaba hanımlar:3:
Aranızda bu diyeti uygulayıp da kilolar veren var mı?
Deneyimli arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim.

merhaba cnm ben yeni başladım sayılır ama inan ki kilo veriyorum he öle aman aman diete tam uyamayabiliyorum bazen ama genede gr gr veriyorum
bu da beni çok mutlu ediyo hiç vermemektense az az vermek bile güzel:16::16:
zaten ticker da yazıyo kaç kilo verdiğim:17:

Arkadaşlar adetim ve canım feci derecede tatlı istiyor siz bu dönemi nasil atlati yorsunuz yok böyle bişey ya bide eşim dün akşam duyunca bu akşam bana çikolatalı gofret almış yedim ya ınanamiyorum resmen gözüm döndü ve şu an nasil yedim diye kendime hatta eşime kızıyorum ya zaten adet haftası kilo vermek zor offfff offfff

canım benim seni çok iyi anlıyorum :49:amma bu kişiden kişiye deyişir mesela ben canım tatlı istediyimde 1 dilim ayva yanında 2.ceviz veya3.4 badem yiyorum ve bana yardım ediyor bazende çay ve erik ve ya heç kendimi tutamazsam 4.5 tane hurma yiyorum çayla birlikde 4 hurma yaklaşık 58 kalori eder:49:çayın ise heç kalorisi yok yani anlıyacağın bir dilım pasta veya kek en az 200.300 kalori ederken ben 58 kalori ile kurtula biliyorum

Son düzenleme:
kızlar yarın kilo bildirimi yapmayı unutmayın:49:

evet cnm günaydınn nasılsın
yarın büyük gün yaniiiiii
bakalım kaç kilo olmuşuzzzz gerçi ben biraz hafiflik hissediyorum ama
hiç belli olmaz bide +ları görmeyeyim de:18::9:

canım benim seni çok iyi anlıyorum :49:amma bu kişiden kişiye deyişir mesela ben canım tatlı istediyimde 1 dilim ayva yanında 2.ceviz veya3.4 badem yiyorum ve bana yardım ediyor bazende çay ve erik ve ya heç kendimi tutamazsam 4.5 tane hurma yiyorum çayla birlikde 4 hurma yaklaşık 58 kalori eder:49:çayın ise heç kalorisi yok yani anlıyacağın bir dilım pasta veya kek en az 200.300 kalori ederken ben 58 kalori ile kurtula biliyorum

Doğru söylüyorsun canım bu ay geçti ama bidahaki ay dediklerini dikkate alicam tavsiyelerin icin teşekkür ederim.

arkadaşlar yeni üyeyim bu siteye ve yorumlarınıza bakınca bende diyete başlamaya karar verdim haziran sonu mezuniyetim var tombik olmak istemiorum o gün :( yarın başlıcam inş hiç kaçamak yapmadan harfiyen uyucam artık çok sıkıldım bu kilolardan boy:1.63 kilo:65 hedef:58
bol kilo vermeler...

arkadaşlar yeni üyeyim bu siteye ve yorumlarınıza bakınca bende diyete başlamaya karar verdim haziran sonu mezuniyetim var tombik olmak istemiorum o gün :( yarın başlıcam inş hiç kaçamak yapmadan harfiyen uyucam artık çok sıkıldım bu kilolardan boy:1.63 kilo:65 hedef:58
bol kilo vermeler...

Aramıza hoşgeldin kardeş. 7 kilo hedefin çok kolay kesin verirsin bence. Ama buradan kopma fırsat buldukça gir paylaş herşeyi. Bir de diyetle birlikte spora da başlarsan süper olur. Yarın kilo bildirim günümüz sağolsun Seva_10 hepimizin pazartesileri yaptığı kilo bildirimlerini takip edip birarada yayınlıyor. Sen de yarın tekrar bildir istersen
Hadi kolay gelsin...

selam arkadaslar bende yarın baslıyorum ıns bu dıyete ıns bu defa sonuc alırım arkadaslar bısy sorucam burda sabah ve öglen yemek saatını verıyo ıkındı aksam ne zaman yıyosunuz ara ogunlerı ne zaman yıyosunuz ceva verırısenız sevınırım :7:

Aramıza hoşgeldin kardeş. 7 kilo hedefin çok kolay kesin verirsin bence. Ama buradan kopma fırsat buldukça gir paylaş herşeyi. Bir de diyetle birlikte spora da başlarsan süper olur. Yarın kilo bildirim günümüz sağolsun Seva_10 hepimizin pazartesileri yaptığı kilo bildirimlerini takip edip birarada yayınlıyor. Sen de yarın tekrar bildir istersen
Hadi kolay gelsin...

saol canım bildiricem yarından itibaren :)

Aarkadaşlar verdiğiniz adresten kilo izlemesini oluşturuyoruz ama singapur ayarları diye bişey yok kullanıcı kontrol panelinde profil düzenlemeye girdim yok nereye yapıştırılan adresinin

bol kilo vermeler...

selam arkadaslar bende yarın baslıyorum ıns bu dıyete ıns bu defa sonuc alırım arkadaslar bısy sorucam burda sabah ve öglen yemek saatını verıyo ıkındı aksam ne zaman yıyosunuz ara ogunlerı ne zaman yıyosunuz ceva verırısenız sevınırım :7:
kızlar hoşgeldiniz inş sağlıklı bol bol kilo veririsiniz
cnm ikindi derken mesela benim 4 buçuk 5 arası oluyo ikindim yani nalıcan onu sen ayarlarsın
Ya bende tablet var hızlı yazıp gönderdim kendinden otomatik yazıyor signatur ayarları yazacaktim nerde bulamıyorum kızlar ya

cnm ben ne demek istediğini anlamadım eğer tickerden yapıp yapıştırmayı soruyoorsan o en allttaki yeri alıp kullanıcı panelin çizelge yerine
kopyala ve en alltan değişikşliği kaydet de umarım dediğim şieyi soruyorsundur

cnm ikindi derken mesela benim 4 buçuk 5 arası oluyo ikindim yani nalıcan onu sen ayarlarsın

cnm ben ne demek istediğini anlamadım eğer tickerden yapıp yapıştırmayı soruyoorsan o en allttaki yeri alıp kullanıcı panelin çizelge yerine
kopyala ve en alltan değişikşliği kaydet de umarım dediğim şieyi soruyorsundur

Teşekkürler canım şimdi oldu hep url ile başlayani kopyaliyordum olmuyordu sağol

Sen de hoşgeldin aramıza. Bence saatlere çok takılma ara öğün karnının acıktığını hissettiğinde ye. Zaten yiyeceğin çok bişey olmıycak , akşam yemeğini de çok geç yememeye çalış, yani 7 den sonraya pek bırakmasan iyi olur.
Hadi sana da kolay gelsin :))

saol canım ıns gidicek bu kılolar su an 86 kıloyum yaza kadar ıns bı 15 kılo daha fazla gıtse daha hos olur yarın ıns buyuk gun :52:

Sen de hoşgeldin aramıza. Bence saatlere çok takılma ara öğün karnının acıktığını hissettiğinde ye. Zaten yiyeceğin çok bişey olmıycak , akşam yemeğini de çok geç yememeye çalış, yani 7 den sonraya pek bırakmasan iyi olur.
Hadi sana da kolay gelsin :))

hosbuldum canım yanı yemege karsı ıstahım yok zaten hanı ılla sunu yıcem cok yıcem gıbı bı gun yemek yemesem aramam bendekı hamılelık oncesı ve sonrası kaldı ıns bu defa olucak cunku kılo cabuk verı cok cabuk alıyorum boyle sapkın bı bunyem var saolsun :37:

Back
X