- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
Haklısın canım sütlü tatlı da çok mantıklı çok teşekkür ederim tavsiyelerin için
ne demek cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım sütlü tatlı da çok mantıklı çok teşekkür ederim tavsiyelerin için
Merhaba hanımlar
Aranızda bu diyeti uygulayıp da kilolar veren var mı?
Deneyimli arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim.
Arkadaşlar adetim ve canım feci derecede tatlı istiyor siz bu dönemi nasil atlati yorsunuz yok böyle bişey ya bide eşim dün akşam duyunca bu akşam bana çikolatalı gofret almış yedim ya ınanamiyorum resmen gözüm döndü ve şu an nasil yedim diye kendime hatta eşime kızıyorum ya zaten adet haftası kilo vermek zor offfff offfff
kızlar yarın kilo bildirimi yapmayı unutmayın![]()
canım benim seni çok iyi anlıyorumamma bu kişiden kişiye deyişir mesela ben canım tatlı istediyimde 1 dilim ayva yanında 2.ceviz veya3.4 badem yiyorum ve bana yardım ediyor bazende çay ve erik ve ya heç kendimi tutamazsam 4.5 tane hurma yiyorum çayla birlikde 4 hurma yaklaşık 58 kalori eder
çayın ise heç kalorisi yok yani anlıyacağın bir dilım pasta veya kek en az 200.300 kalori ederken ben 58 kalori ile kurtula biliyorum
arkadaşlar yeni üyeyim bu siteye ve yorumlarınıza bakınca bende diyete başlamaya karar verdim haziran sonu mezuniyetim var tombik olmak istemiorum o günyarın başlıcam inş hiç kaçamak yapmadan harfiyen uyucam artık çok sıkıldım bu kilolardan boy:1.63 kilo:65 hedef:58
bol kilo vermeler...
Aramıza hoşgeldin kardeş. 7 kilo hedefin çok kolay kesin verirsin bence. Ama buradan kopma fırsat buldukça gir paylaş herşeyi. Bir de diyetle birlikte spora da başlarsan süper olur. Yarın kilo bildirim günümüz sağolsun Seva_10 hepimizin pazartesileri yaptığı kilo bildirimlerini takip edip birarada yayınlıyor. Sen de yarın tekrar bildir istersen
Hadi kolay gelsin...
arkadaşlar yeni üyeyim bu siteye ve yorumlarınıza bakınca bende diyete başlamaya karar verdim haziran sonu mezuniyetim var tombik olmak istemiorum o günyarın başlıcam inş hiç kaçamak yapmadan harfiyen uyucam artık çok sıkıldım bu kilolardan boy:1.63 kilo:65 hedef:58
bol kilo vermeler...
kızlar hoşgeldiniz inş sağlıklı bol bol kilo veririsinizselam arkadaslar bende yarın baslıyorum ıns bu dıyete ıns bu defa sonuc alırım arkadaslar bısy sorucam burda sabah ve öglen yemek saatını verıyo ıkındı aksam ne zaman yıyosunuz ara ogunlerı ne zaman yıyosunuz ceva verırısenız sevınırım![]()
Ya bende tablet var hızlı yazıp gönderdim kendinden otomatik yazıyor signatur ayarları yazacaktim nerde bulamıyorum kızlar ya
kızlar hoşgeldiniz inş sağlıklı bol bol kilo veririsiniz
cnm ikindi derken mesela benim 4 buçuk 5 arası oluyo ikindim yani nalıcan onu sen ayarlarsın
cnm ben ne demek istediğini anlamadım eğer tickerden yapıp yapıştırmayı soruyoorsan o en allttaki yeri alıp kullanıcı panelin çizelge yerine
kopyala ve en alltan değişikşliği kaydet de umarım dediğim şieyi soruyorsundur
selam arkadaslar bende yarın baslıyorum ıns bu dıyete ıns bu defa sonuc alırım arkadaslar bısy sorucam burda sabah ve öglen yemek saatını verıyo ıkındı aksam ne zaman yıyosunuz ara ogunlerı ne zaman yıyosunuz ceva verırısenız sevınırım![]()
Teşekkürler canım şimdi oldu hep url ile başlayani kopyaliyordum olmuyordu sağol
ne demek cnm ne güzel olmuş inş heppp eksi kilolarını yazarsın ticker e![]()
kızlar hoşgeldiniz inş sağlıklı bol bol kilo veririsiniz
cnm ikindi derken mesela benim 4 buçuk 5 arası oluyo ikindim yani nalıcan onu sen ayarlarsın
saol canım ıns gidicek bu kılolar su an 86 kıloyum yaza kadar ıns bı 15 kılo daha fazla gıtse daha hos olur yarın ıns buyuk gun![]()
Sen de hoşgeldin aramıza. Bence saatlere çok takılma ara öğün karnının acıktığını hissettiğinde ye. Zaten yiyeceğin çok bişey olmıycak , akşam yemeğini de çok geç yememeye çalış, yani 7 den sonraya pek bırakmasan iyi olur.
Hadi sana da kolay gelsin :))