Başak cım ben şöyle düşünüyorum; önce bi depoları boşaltalım, ideal kilomuza kavuşalım. Ondan sonra yediklerimizi dengeleyerek kilomuzu koruyabiliriz. Ama bu depolar varken ve biz onları boşaltmaya çabalarken, azcık kaçamağımızı vücudumuz hemen azalan depoya koymaya çalışıyo.
Bi de yavaş yavaş bilinçleniyoruz da bence, örneğin bol kalorili bir yemek yediğimizde bu kaloriyi yakmak gerekeceğini , yoksa kilo alacağımızı düşünüyoruz artık, ben eskiden hiç düşünmezdim böyle şeyleri. Nasıl olsa zayıftım canımın istediğini istediği kadar yiyordum. Ama şu iki aydır kendimi o kolay kolay aldığım kiloları vermek için ne kadar zorladığımı gördükten sonra, artık bir oturuşta 1 büyük pizzayı ölsem yemem herhalde hem de gecenin bir yarısı![]()
Evet hurma pahalı maalesef , ama tatlı krizlerine iyi geliyor kalorisi düşük . Bol bol yemek bütçeyi aşabilir de , bir tane idare ediyor beni mesela her gün değil o da canım çok tatlı istediğinde...
haklısın canım ya.
dediğin gibi bir şey yiyeceğim zaman daha bilinçli yiyorum.pizzaya bende bayılırdım.dım diyorum ne zamndır yemiyorum.ama şu an canımda istemiyor.tek baş etmekte zorlandığım şekerliye karşı duyduğum istek.ama onun önüne geçmek için elma ve hurma yiyeceğim.gitmeden haftaya 63 ü görsem.döndüğümde 1 kilo alıp dönsemde çok moralimi bozmam.çünkü hızlı alınan kiloda çabuk gidiyor.hızla verilen kiloda gerçi çabuk alınıyo
imdat diyeti diyorsunuz ya ,o imdat 1 haftada 5 kilo diyeti mi:))
valla süper olurdu.vermem gereken 5 kilo.oda 1 haftada hoppp uçup gitse:))bende mutluluktan uçardım