oğlum kaç gündür kötü hastalandı doktora götürdüm amma iyileşeceyine dahada kötü oldu bu yüzden nete fazla giremiyorum amma elimden geldiyi kadar takib etmeye çalışacağım siz kilo bildirimlerinizi yazmayı unutmayın kendimden başlıyorum
65.700
Günay kitabını alsan daha iyi ama kabaca anlatim fazla kilona göre 3-5-7 gün atak yapıyosun sadece protein yiyosun lıght peynir yumurta lıght süt tavuk et köfte baharat kullanabilyosun sonraki evre yanlış hatırlamıyosam güçlendirme onda da 1 gün sebze proıtein bi gün protein bu şekilde vermek istediğin kiloya kadar devam ediyosun sonra koruma evresi falan var yani uzun süren bi diyet
nasıl beğendin di mi :13:
keyifli o egzersiz yaa kadın biraz çok konuşuyo ama konuşmasa da zaman geçmicek belki sıkılıcaz, iyisi mi onu hem dinleyip ayak uydurmaya çalışırken vakit geçiyo
başladığına sevindim canım devam
baslangic olarak cok iyiydi canim kadin hem konusuyo hem spor yapiyo spor sirasinda esim aradi su an konusamiycam deyip kapattim:26:
oğlum kaç gündür kötü hastalandı doktora götürdüm amma iyileşeceyine dahada kötü oldu bu yüzden nete fazla giremiyorum amma elimden geldiyi kadar takib etmeye çalışacağım siz kilo bildirimlerinizi yazmayı unutmayın kendimden başlıyorum
65.700
günaydın arkadaşlar ..
Adanadan selamlar:)
CAnım merhaba,çok kısa nete girebileceğim için sadecekısa kısa yorumlar yapayım bari:)
canım 1. si bence güzel ama düğün için gelinlik anlamında basit kalıyor.2. si çok şık ve güzel.ne yapıp edip göbiş ve basen biraz küçülürse fıstık gibi olursun.onun için sen pilatese bugünden başla canım.sıkı bir vücut lazım.
canım ben yokum çünkü
goncacım iyi temennilerin için teşekkür ederim.özledim valla sizi.neyse ankaraya döndüğümde kahve muhabbetlerine devam:))
kızlar slm bi kaç haftadır yoktum ama inanın nedenim var eşimle bebek düşünüyoduk ve küçük bi ilaç tedavisi uygulamam gerekiyodu bu sırada diyeti bırakmak zorunda kaldım ama değdi hamileyimmmyupiiiii
Ooooo çok sevindim senin adınaaa , maşallah
gözünüz aydınn tebrik ederiimm
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım.
Boşver diyeti miyeti , bebeğini sağlıklı beslemek ve doğurmak için ne gerekiyorsa onu yap,
ama arada bize de gelişmelerden haber ver
kızlar slm bi kaç haftadır yoktum ama inanın nedenim var eşimle bebek düşünüyoduk ve küçük bi ilaç tedavisi uygulamam gerekiyodu bu sırada diyeti bırakmak zorunda kaldım ama değdi hamileyimmmyupiiiii
kk fena bağımlılık yapıyor di mitabletimin sarzi bozuldu sukur bugun aldik 3 gunde yazdiklarinizi okumak icin sirf 1 saat gitti naptiniz kizlar canim cikti ya bisey kacirmiyim diye mahvoldum goncacim 2. de cok guzel ama 1. fark yaratmayan isteyenlere iste bu dedirtecek cinsten ama sen hangisini begendiysen onu tercih et hepinizi ozledim valla 3 gun buhrandi
biz de seni özledik canımmneyse çabuk hallettiğinize ve aramıza döndüğüne sevindim :13:
bir ara bayaa ir muhabbeti koyulaştırmıştık ama şu haftasonu girdi araya herkesler kayıplarda :85:
ben ikisini de beğendim de nereme giycem asıl dert o !!
dünya turuna çıkmayı planlıyorum o gelinliklerin içine girebilmek için, xc9 dedi ki fitnaz seni paklamaz, dünyayı 3 kez turlaman lazım
şimdi çıksam nikahıma yetişir miyim bilmiyorum vallaa naapsam :26:
Dostluk iki yürek arasında akan bir nehir gibidir , Gittiği yeri de temizler, geldiği yeri de :13:
melike demirağ arkadaş | İzlesene.com Video
seni melankolik gördüm bugün hayrolaGeceler, katran karası geceler
Ellerim tütün kokar gecelerde
Geceler, olmaz olası geceler
Açılır yelkenleri yalnızlığın
Vurur dalga sesleri yüreğimde
Geceler yarı yar
Dört duvar efkar
Vurulur zincirlere
Çareler gecelerde
Bir damla bir damla daha
Düşer zindanlara
Gözyaşlarım
merhaba canım buralara bahar gelmiş di migünaydın arkadaşlar ..
Adanadan selamlar:)
çok geçmiş olsun canımoğlum kaç gündür kötü hastalandı doktora götürdüm amma iyileşeceyine dahada kötü oldu bu yüzden nete fazla giremiyorum amma elimden geldiyi kadar takib etmeye çalışacağım siz kilo bildirimlerinizi yazmayı unutmayın kendimden başlıyorum
65.700
kadın çok iyi gaza getiriyor ama senin kocan şehir dışında değil miydi yazık adama yabaslangic olarak cok iyiydi canim kadin hem konusuyo hem spor yapiyo spor sirasinda esim aradi su an konusamiycam deyip kapattim:26:
tebrikler canım alllah tamamına erdirsin bundan sonra diyet değil sağlıklı beslenme programı uygularsın artık bebiş içinkızlar slm bi kaç haftadır yoktum ama inanın nedenim var eşimle bebek düşünüyoduk ve küçük bi ilaç tedavisi uygulamam gerekiyodu bu sırada diyeti bırakmak zorunda kaldım ama değdi hamileyimmmyupiiiii
Forumu sürekli takip ederdim bugün üye olup resmi olarak aranıza katıldım :) Okuduğum kadarıyla herkes diyetin faydasını görmüş bir kaç güne başlamayı hedefliyorum 65 kiloyum 57 yada 58 e insem süper olur Polikistik over olduğum için kilo almamam gerekiyor ve artık bebiş düşünüyorum bunun içine bir ön çalışma olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?