Valla diyeti tam anlamıyla yapınca gerçekten tok tutuyor.Bu arada bende çok istiyorum yemek kursuna gitmek nerdesin sen nereye gidiyosun ücretlimi?
Selam arkadaşlar, benim de diyet tam gaz devam ama henüz tartıya çıkmadım, bugun bir fransız atasözü buldum, onu paylaşmak istedim:)
"bir kruvasan ağızda 30 saniye kalır, midede 30 dakika kalır, kalçada ise 30 yıl" gel de ye şimdiiiiiii
Gerçekten güzelde haklısın diette çok zor olur öyle bir kurs iyi dayanıyorsun valla.cnm artvin adanuçtayım ben halk eğitim merkezinin açtığı bir kurs eğlenceli ama ben kendimi zor tutuyorum yememek için:)))))
Kızlar benim diet sallana sallana gidiyor yarında kalabalık misafir var bakalım napıcam pazartesi tartı bana gülmez böyle giderse.
Bu arada sahili ile ayça kayanın zayıflattığı bir kızla tanıştık bize dietini anlattı hiç yasak yokmuş 43 32 yapıyolarmış buda 4 tahıl 3 et 3 süt 2 meyva demekmiş isterseniz mantı lahmacun hamburger dahi yenebiliyomuş önemli olan sayıların üstünene çıkmamakmış bana biraz zor geldi ama paylaşıyım dedim.
Şunu öğrencez lahmacun sanırım 2 tahıl 1 et grubuymuş yedimiz şeyin hangi gruptan kaç tane ettiğini biraz zorlayıcı ama öğrenince kolaydır heralde mesala yazmışlar 1 halley 2 tahıl ediyomuş gibi.Gerçekten güzelde haklısın diette çok zor olur öyle bir kurs iyi dayanıyorsun valla.
aman doktorr gülüm doktor derdime bi çareeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))
kızlar sabah kahvaltımı yazıorum dün akşamdan beri açımmm dün akşam yine akşam ögünümü atladımm..
pazartesi tartılıcam bakalım kaç kilo vermişim yüzüm biraz süzüldü gibi inanırmısınız ilk defa bi diyette bukadar ıstikrarlıyım sayenızde
hepinize çoook teşekkür ediyorum doping oluorum motive oluorum buraya yazmak çok iyi geliıyor..
2 dilim ekmek
yarım kibrit kutusu peynir
çay (biraz şekerli)
öglen yine yazıcammmmmm hepinizi öptümmmm
Hoşgeldin canım umarım hep beraber vericez kiloları.Hepinize merhaba arkadaşlar ben de bugün itibariyle bu diyete başlamaya karar verdim.Şu anda 92 kiloyum.Umarım bu forumun bana faydası olur.Birlikte yaparsak daha güçlü olacağız.Asıl hedefim 60 . Şİmdi hedefim 80'lere inmek .Bakalım neler olacak?
Ne güzel bak bir dieti severek yapmak daha fazla verim alırsın gerçekten yediklerini yazmak çok faydalıaman doktorr gülüm doktor derdime bi çareeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))
kızlar sabah kahvaltımı yazıorum dün akşamdan beri açımmm dün akşam yine akşam ögünümü atladımm..
pazartesi tartılıcam bakalım kaç kilo vermişim yüzüm biraz süzüldü gibi inanırmısınız ilk defa bi diyette bukadar ıstikrarlıyım sayenızde
hepinize çoook teşekkür ediyorum doping oluorum motive oluorum buraya yazmak çok iyi geliıyor..
2 dilim ekmek
yarım kibrit kutusu peynir
çay (biraz şekerli)
öglen yine yazıcammmmmm hepinizi öptümmmm
Kandiliniz mubarek olsun Allahım tüm dualarınızı kabul etsin.
evet canm benimde ilk istikrarlı diyetim bende müsli yedim içinede kayısı dogradım yedım çok tot tutuyo acıkıncada tost yapıcam inşallah pazartesi tartıldığımda vermiş olurum sporda yapıyorum artık yatmadan yarım saat :)))))))))
müsli ne arkadaşım bak ilkdefa duyuyorum onu bi bilgilendirirmisin beni ?
Hoşgeldin canım umarım hep beraber vericez kiloları.
Ne güzel bak bir dieti severek yapmak daha fazla verim alırsın gerçekten yediklerini yazmak çok faydalı
3 kofte yerine tavuk gogsunu tost makinasinda yaparsak ne kadar yiyebiliriz acaba? bilen varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?