Maaşallah senin adına gerçekten sevindim.. ben sürekli 58 - 61 arası idim..Çikolata kisti yüzünden 8 9 ayda 15 kg aldım ameliyat oldum..evlendim.. 75 ile hamile kaldım..22 aldım 97 doğuma gittim..1 ay sonra 14 verdim 83 oldum.. sonra 76 düştüm..Dukan yaptım , bıraktım 6 kilo geri aldım..tekrar 82 sonra 78 düştüm..Ama bu dönemde doğum kontrol hapı kullandım tekrar 82- 83 gidiyor valla.
Çok karışık oldu =)))
ama geçmiş böyle şuan 44 - 46 beden giyiyorum son aldığım 2 pantalon 44 beden..Tekrar 38 beden olamam gibi geliyor ama en azından 40 giysem süper olacak
sonra 2. bebek olur inşallah
Teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah. İnsan azmiyle her şeyi başarabilir. Sizde başarırsınız, ortalama bir kiloyla hamile kalırsanız, daha sonra tekrar verebilirsiniz hamilelikte alacağınız kiloları . Bizim tek derdimiz sıkıntımız bu olsun yeter ki, sağlık olunca her şey olur.
Amin inşallah :))
Bel fıtığı da var bende çok zorluyor beni kilo aldığımda fark ediyorum ayak bileklerim bile ağrıyor belimde sürekli kesilmeyen ağrı..Kilo düşman((
Merhaba kızlarHayırlı Cumalar...
Dünkü menüme akşam da uyabildim :)
Eve giderken domates-salatalık aldım 1 tabak yağsız salata yedim valla bundan sonra öyle yapacağım geçen yıl da yapıyordum hiç üşenmeden ama son zamanlarda iyice salmışım kendimi, yine ve yeniden diyerek tam gaz devam
bu arada sabah kahvaltımdaki ekmekler çok küçüktü 1 parça da haşhaşlı çörekten yedim arkadaş getirmiş bi de ben bir dilim ekmekle sabahı geçiştiremiyorum yaaaa
şimdi de elma yiyeceğim ara olarak biraz araları sıklaştıracağım uzun süre aç kalamıyorum
Bu arada Sevda, aramıza hoşgeldin
Estağfirullah ne kusuru? Ben de acaba her öğünde 2şer dl ekmek verdiği liste vardı da ben mi kaçırdım diye düşündüm:44:
canım ramazanda insan birazcık kaçırsa alıyo yanii ben hep alırdım bu sene 1 kilo verdim.
sende başla destek olarak ilerleyelim benim gayet iyi gidiyo
sabah 4 kaşık yulaf ezmesi,1 bardak yarım yağlı süt ve elma yedim
öğle:6 kaşık fasulye,3 kaşık yoğurt,1 dilim tam buğday ekmeği ve domates salatalık yedim
ara öğüne 40 dakika var 1 bardak süt ve 10 badem yerim yada badem yerine meyve yerim :)
hepimize başarılarrr bırakmıycam sıkılınca ilk listeye geçerim:))
kızlar bu yulaf ezmesini kepeğini nasıl yiyorsunuz ben afedersiniz çıkaracak dereceye geliyorum yogurtla karıştırıyorum ama ı ıh yine de faydasız ...
Mrh seva sana da banada dün icin gecmis olsun aksama kadar her seyi harfiyen ugdaladim ama aksam mahvettim herseyi aksam yemeginden sonra arkadasa gittim bir tabak manti yedim bol tereyagli bayildim tadi harikaydi bide yetmezmis gibi 1dilim pasta daha neler sanki aylarin acisini cikarirmis gibi yedimyeni gelenler hepiniz hoş geldinizinş gelişiniz uğurlu olur bizim için ya kızlar yazmayada utanıyorum aslında dün ne kadar kaçamak yaptığımı amma işde insan doğum gününe davetli olunca ve o kadar tatlı yiyecekleri bi arada görünce ve arkadaşların israr etmeklerine dayanamayınca olanlar oluyor bu haftam çok berbat keçdi bu yüzden gr bile vereceyimi sanmıyorum yarında pazar amma pazarertesi deyil yarın sabahtan sil baştan başlarım inş
kızlar bu yulaf ezmesini kepeğini nasıl yiyorsunuz ben afedersiniz çıkaracak dereceye geliyorum yogurtla karıştırıyorum ama ı ıh yine de faydasız ...
Mrh seva sana da banada dün icin gecmis olsun aksama kadar her seyi harfiyen ugdaladim ama aksam mahvettim herseyi aksam yemeginden sonra arkadasa gittim bir tabak manti yedim bol tereyagli bayildim tadi harikaydi bide yetmezmis gibi 1dilim pasta daha neler sanki aylarin acisini cikarirmis gibi yedimcok pismanim ama ne fayda olan oldu bence bende vermemisimdir almiyayimda kaldigim yerden devam edeyim
Mrh seva sana da banada dün icin gecmis olsun aksama kadar her seyi harfiyen ugdaladim ama aksam mahvettim herseyi aksam yemeginden sonra arkadasa gittim bir tabak manti yedim bol tereyagli bayildim tadi harikaydi bide yetmezmis gibi 1dilim pasta daha neler sanki aylarin acisini cikarirmis gibi yedimcok pismanim ama ne fayda olan oldu bence bende vermemisimdir almiyayimda kaldigim yerden devam edeyim
olan olmuş artıkçok üzülsekde elimizden bi şey gelmez daha dikkatlı olmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?