kızlar benim diyetim iyi gediyor ya sizde durumlar nasıl?
Merhaba kizlar bikac gundur forumu takip ediorum bende bu dieti pazartesiden itibaren uygulamak istiorum ama daa once hic diet yapmadim kilolar aldi basini gidio boyum 160 kilom 62 hergecen gun hizla artio ogretmen olduum icin gune cok erken basliorum arti okulda kofte ve tosttan baska tercih yok bu dieti sevdim ilkini uygulayabilirim gibi gerci gunde 4 dilim ekmekle umarim verebilirim :))
Cavdar ekmegi demek istedimHosgeldin verirsin ins ben bu ayca kaya listelerini dõnüsümlü uyguladim 3ayda 13 kilo verdim 4dilim ekmekle evet ama kepekli ekmek ben ekmeklerimi tam tahili olankarindan tüketiyorum
canım benim ya kilodan tez bi zamanda kurtulmak istediyini çok iyi anlıyorum amma olmaz ki böyle sen diyetsiyene getsen kendine iyilik etmiş olursun hem sağlıklı hem cocuğunun süt hakını elinden almamış olarak doğru şekilde zayıflarsın bence çünkü böyle zor olucak senin için inş üzülmedin yazdıklarımdan dolayı ammacım sadece doğru yola yönlendirmek çünkü benim vermek istediyim kilo 5 bunun için diyetsiyen gerekmez sağlıklı beslenerek vermek mümkün amma daha fazla kilo olunca işler deyişiyor amma yinede sen bilirsin canım benimArkadaşlar ben yine kaldım 96 da yine kilom gitmedi ama listeyi uygulayamadığım için sanırımemzirme de olsa muhakkak listeyi uygulamak gerek harfi harfine o zaman kilo gidicidir eminim
yemek yemeden zayıflamak olmaz heç duymadınmı sen canımHerkese iyi aksamlar bende 15 gundur bu diyeti uyguluyorum eksigi var fazlasi yok 2 kilo verebildim spor yaptugim halde.. ama ben gunde iki ogun yiyorum sabahlari saat10gibi kahvalti 2 dilim ekmek vs. Ara da meyve sut aksamlari 5-6 gibicorba salata yogurt ekmek dahi yemiyorum ona ragmen iki kilo acaba saati saatine uymak mi gerekir bilgisi olan yardimci olyrsa sevinirim
Gercekten arkadaslar neredesiniz seva sende nerdesin yoksa vazmi gectiniz diyettenKızlar nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz??????????????
Kızlar nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz??????????????
Gercekten arkadaslar neredesiniz seva sende nerdesin yoksa vazmi gectiniz diyetten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?