geçmişi şimdi okudum malum 10 gundur giremiyorum
bu pazartesi haftada 3.5kg listesine başlama kararı almışsınız ben ancak haftaya aranıza katılabilirim haberiniz olsun
Bugun başladım bakalım ne kadar uyabilirsem artık elimden geldiğince yapacağımtamam canım aslında çok fazla fark yok listeler arasında
Merhaba herkese :)
Benim tek uyum sağlayabildiğim diyet listesi bu listeİlk sayfada yer alan yeşil yazılı olan yani.Bugün başladım.Şuan tostumu yiyorum
inşallah başarılı olurum bu defa
Kilo =84
Arkadaşlar merhaba ben de bu gruba katılmak istiyorumGeçen sene buna benzer bir diyet listesiyle 13 kilo vermiştim ve çok memnun kalmıştım.Şu anda şehir değişikliği sebebiyle çalışmıyorum ve depresyon halindeyim..Bunun da bana kilo aldırdığını düşünüyorum.Elektronik bir tartım vardı ama taşınırken onu getirmediğim için şu an kaç kilo olduğumu bilemiyorum.Yalnız kilo verdiğimde popomdan düşen mikrofiber eşofmanın (hani şu esnek olmayanlardan) popoma girmemesiyle kilo aldığımı anladım.Kilo verdiğimde 68 kilo civarında idim.4 kilo almış olsam şu an 72 civarında olmalıyım..Yine de güvenilir bir baskül bulursam kilomu düzeltirim..Şu saat itibariyle 72 kilo olarak diyete katılıyorum..
Çok teşekkür ederim hoş buldukBugun başladım bakalım ne kadar uyabilirsem artık elimden geldiğince yapacağım
Hoşgeldin aramıza
Bu listeye başlayıp istikrar sağlayanın veremeyeceğini düşünmüyorum inşallah birlikte başaracağız:118:
Kilolarımız yakın sayılır biraz yarış gibi olacak bizim için
Öncelikle aramıza hoşgeldin
Evde durdukça kilo almak maalesef ki bir alın yazısıı gibi ve senin için hem şehir değişikliği hem eve tıkılıp kalmak hem de eşofmanının olmadığını hissetmen ister istemez seni psikolojik olarak etkilemiştir. Canın sıkıldıkça yaz buraya, sonuçta bu topik sadece liste paylaştığımız değil aynı zamanda da birbirimize moral olarak da destek olduğumuz bir platform.
Kaç kilo olduğunu da bir eczaneye gidip tartılabilir ve öğrenebilirsin. Annem de kilo vermeye çalışıyor (ayrı şehirlerdeyiz) o da evde tartı olmasına rağmen hep aynı eczanenin aynı tartısında tartılıyor. Sen de öyle yapabilirsin
hoş geldin canımMerhaba herkese :)
Benim tek uyum sağlayabildiğim diyet listesi bu listeİlk sayfada yer alan yeşil yazılı olan yani.Bugün başladım.Şuan tostumu yiyorum
inşallah başarılı olurum bu defa
Kilo =84
hoş geldin birlikde başarırız inşArkadaşlar merhaba ben de bu gruba katılmak istiyorumGeçen sene buna benzer bir diyet listesiyle 13 kilo vermiştim ve çok memnun kalmıştım.Şu anda şehir değişikliği sebebiyle çalışmıyorum ve depresyon halindeyim..Bunun da bana kilo aldırdığını düşünüyorum.Elektronik bir tartım vardı ama taşınırken onu getirmediğim için şu an kaç kilo olduğumu bilemiyorum.Yalnız kilo verdiğimde popomdan düşen mikrofiber eşofmanın (hani şu esnek olmayanlardan) popoma girmemesiyle kilo aldığımı anladım.Kilo verdiğimde 68 kilo civarında idim.4 kilo almış olsam şu an 72 civarında olmalıyım..Yine de güvenilir bir baskül bulursam kilomu düzeltirim..Şu saat itibariyle 72 kilo olarak diyete katılıyorum..
seva kilo 65.400-66.500-67.00-66.500
btyg kilo 64,8-64.0-63,5- 62,5
Bekleyenx kilo 58.4.56.6
candy5 kilo 67
bahired kilo 96
tekinberrin kilo 78-76.3
zehragrbzdrn kilo 84
prometheus kilo 72
bende bende katılmak istiyorum...tam 1 senedir diyet ve yürüyüş yaptım. doğum sonrası tam 17 kilo verdim. ta ki 2 ay önce diyeti bırakana kadar. tam 2 ayda 7 kg aldım maalesef(( moralim çok bozuk. daralttığım pantolonlarıma giremiyorum. an itibariyle 72 kg yum. öğlenleri 1 saat yürüyorum. beni de aranıza alın. belki hırslanır. tekrar diyete başlama istiyorum.
tartıldığln zaman ne gösterirse onu yaz amma mutlaka sabah tualet bitdikden sonra ne gösterirse doğrusu odur regle 1 hafta kalmış deyilse demek ke tartıda gösterilen rakam doğrudur çünkü yalnızca regle 1 hafta kalmış 1.2 kilo ödem toplana biliniyor
ben de kilomu yazmak isterdim ama dünle bugun arasında 2kg oynadı:44: ödem topladı sanırım vücudum
o yuzden net bilemiyorum haftaya pazartesi bildirimimi yaparım başlangıç ve o günkü kilomu olur mu?
bende bende katılmak istiyorum...tam 1 senedir diyet ve yürüyüş yaptım. doğum sonrası tam 17 kilo verdim. ta ki 2 ay önce diyeti bırakana kadar. tam 2 ayda 7 kg aldım maalesef(( moralim çok bozuk. daralttığım pantolonlarıma giremiyorum. an itibariyle 72 kg yum. öğlenleri 1 saat yürüyorum. beni de aranıza alın. belki hırslanır. tekrar diyete başlama istiyorum.
Sevacım
Normalde aç karnına ve wc sonrası tartılınca en doğru kiloyu gösterir ama benim regl haricinde de vücudum çok ödem toplar yani o yüzden net birşey diyemiyorum
1 günde 2 kg almak çok normal birşey değil hele ki tıka basa yememişken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?