Merhaba kızlar bende zayıflamak istiyorum pazartesi. Başladım motive ihtiyacım var boyum 160 kilom 61 eski kilom dönmek istiyorum 50 kilo hedefim leslie. Ve julian micheal. Yapıyorum hamilelikten dolayı sarkan gobegim. İçin.
Bugün kahvaltıda 5 zeytin domates peynir şekersiz çay ictim öğlen piyasa yemeği bir kaç kasık doğma pilavı yoğurt yedim akşam makarna var salata yoğurt
Merhaba birakma bence pisman oluyorum ben daha önce beş kilovermistim kendimi salmisim geri aldım altmış beş olmuştum suan 60.400 kilom inat ettim kendime sozum var yaza elli kilo olacagim
Mrb ben de ayca kayanin 1 haftada 3.5 kilo diyetini yapmaya calisiyorm.diyetlr benzer zaten.ben onu tetcih ettim cunku kisa surede sonuc slabildgm seyleri seviyorum.simdilik ii gidiyor.destek olalim birbirimize dersen beklerim oraya da.kolay gelsin
merhaba arkadaşlar. bende bugün diyete başladım haftada 3 gün sporla yapıcm. bir buçuk ay sonra gelin oluyorum 10 kiloya yakın vermem gerek. Destek olalım burdan birbirimize.
merhaba arkadaşlar. bende bugün diyete başladım haftada 3 gün sporla yapıcm. bir buçuk ay sonra gelin oluyorum 10 kiloya yakın vermem gerek. Destek olalım burdan birbirimize.
bende bugun basladim diete sabah yumurta 3-4 zeytin oglen 3kasik patates yemegi 2 dilim borek yedim aksam makarna yedim ins sonra baska bisey yemem :))
Merhaba yoldaşlar bende uzun diyetlerden sonra bubdiyette karar kıldım ve inat ettim. Kilo 66 boy 164 bugün başladım bu diyete desteklerinizi bekliyorum sonucu degisikce yazacagim hedefim 55