su cok onemlı eft bende gunde 3lt ıcıyorum bıde leslıe ıle yuruyus bugun ıtıbarıyle tam 1.8 kılo vermıs bulunmaktayım 6. gunun sabahındayım. burası benı cok motıve edıyor buraya menuyu yazmak sanırım ıyı gelıyor, kacamaksız yenı bır gun ve hafta dılıyorum hepımıze :))) hafıfleme hıssı cok guzel
kızlar 3 günde tam 1.400 gr gitmiş
14 şubat salı,çarş,perş 3 günde 82,5 ten 81,1 kg olmuşum
ama kimse benim (çevremdekiler) eşim bile kilo verebileceğime inanmıyor senin vücudun kilo almaya müsait deyip teselli veriyorlar ama bu bana daha çok motive olma sağlıyor
seni motive etmeye çalışıyolardır yoksa sinir bozucu olurdu..süper 3 günde 1,4 harika maşallah bende başladım spor yapıyomusun..
kesinlikle menüyü yazmak ve buradan kilo verenleri görmek insanı daha çok motive ediyor
ben bugün tatil olduğu için ve kilo verdiğim için kahvaltıda kendime 3 dilim börek ve 1 tatlı kaşığı nutella ödül verdim
öğle yemeği yemedim su içiyorum ve günlük ev işleri işte görüşürüz herkese kolay hafiflemeler...:))
bugun kendimi coook kotu hissediyorum. galiba bugun cok yedim:
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 2 zeytin, maydanoz, yesil cay
oglen: mandalina
ikindi: 6 kucuk kofte, salata, 1 yk yogurt, yesil cay, mandalina
aksam: 1 kase corba, 1 dilim borek, 3 kucuk kofte, 2 yk pilav
ara: 6 badem, 3 incir
cokmu abartmisim???
yok cnm o kadar abartmamıssın 2 porsıyon meyve yemıssın bıde ekstra badem ve ıncır ama sunu solemelıyım nacızane ıncır yerıne kuru kayısı yesenız daha dogru olucak, cunku ıncır seker deposu oldgu ıcın Glısemık ındeksı yuksek grube gırıyor helede kurusu. 1 tanesı 50 kalorı cıvarında yanlıs hatırlamıyorsam eger....
masumcum bunu tüm samimiyetimle söylüyorum burada beni en çok motive eden ve diyet yapmamı sağlayan sen ve senin diyet yolculuğundai 25 kiloluk zaferin oldu.. kesinlikle devam edicem ve lütfen desteğini eksik etme benden.. geçmişi okumadım çok fazla sen spor yapıyo musun peki..?
İnşallah canım artık yarın sıkı başlıyorum tekrar.olsun cnm yeterki bırakma, bazen ınsan umıtsızlıge kapılsada yılmadan devam etmeli , bu sefere el bırlıgıyle verıcez bu kıloları yılmak yok :)))
bende listedeyim aama bitürlü başlayamadım ama artık tamam hamilelikten kalan 14 kg var şuan 75 ilk hedefim 69:)
Bende lapa dietini araştırıyorum alıma yattı bir gün yapılabilir.nasıl yapılıyo bu diyet..sabahtamı lapa
İnşallah canım artık yarın sıkı başlıyorum tekrar.
başla cnm başla gitsin şu kilolar, ben sızın sayenızde basladım bu dıyete hep beraber devam edelım hem forumu canlı tutalım hemde motıvasyon olalım bırbırımıze :)))
Yarın bende başlıyacam kıtlıktan çıkmış ibi yiyorum aç olmasamda yiyorum.Yedikçede mutsuz oluyorum mutsuz oldukça yiyorum 73 kiloyom 59 olmak istiyorum benim acil motive olup diyet yapmam lazım.sağlıklı bi diyet onun için yarın başlamaya çalışacam bana da destek verin bi başlasam gerisi gelir.59 u görmek istiyorum tartıda.
3 gündür bu konuyu takip ediyorum. benimde 8 kilo fazlalığım var. kilo verenleri okudukça beni cesaretlendirdi.
bu dıyette ac kalınmadan tek cesıt beslenme olmadan rahatlıkla uygulayabılrsınız , umarım herkes tartıda ıstedıgı rakamları gorur
inşallah. kıyafetlerim üzerime olmuyor
ben buna benzer bi diet duymuştum, ayda 10 kilo verdiriyo diye, 2 hafta yaptım 6 kilo vermiştim tabi salak gibi geri aldım, yarın buna başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?