bende kilo vereyim diyorum ama iş yerim çok hareketli öğlen yemeklerini ayarlayamıyorum maalesef
gerçi 1 ay da 8 kilo veriliyorsa 1 ay boyunca öğlen yemekleri evden getirilebilir sankim
gerçekten bu diyeti yapıp 8 kilo veren var mı kızlar aranızda[/
sanırım cıddı olarak yapıp 1 ayı tamamlayan henuz yok ama ben 12 gunde 4.5 kılo verdım. daha onceden hıpoglısemı gecmısım oldugu ıcın seker durumunu cok ıı bılırım, muhakkkak ara ogun yap ve meyvanın yanında grısını fln ye kı bırden seker dusup yukselmesın tekrar kolay gelsın cnm...
kayısı yıyebılırsın cnm ama uzumun glısemık endeksı yuksek sanırım yemesen daha ıyı, ara ogun ıkındıde tost var bırde ıkıncı beslenme seklınde badem fln..
ama ıstersen kahvaltı sonrası 2 3 saat sonra bır elma yada portakal sanrım dıyetı bozmas nıtekım arada bende oyle yapıyorum tostunu ıhmal etme kolay gelsın...
hııımm
ben bi videoyu evde izleyeyim bakayım bana uygun olmayan yerleri olabilir
iş dolayısıyla yapamayacağım şeyler varsa hiç başlamayayım
tamam cnm , ama vıdeodada besın degısımlerını anlatıyor ayca hanım, ama butun dıyetlerde ogun saatlerı ve ara ogunler cok onemlıdır..
bende kilo vereyim diyorum ama iş yerim çok hareketli öğlen yemeklerini ayarlayamıyorum maalesef
gerçi 1 ay da 8 kilo veriliyorsa 1 ay boyunca öğlen yemekleri evden getirilebilir sankim
gerçekten bu diyeti yapıp 8 kilo veren var mı kızlar aranızda[/
sanırım cıddı olarak yapıp 1 ayı tamamlayan henuz yok ama ben 12 gunde 4.5 kılo verdım. daha onceden hıpoglısemı gecmısım oldugu ıcın seker durumunu cok ıı bılırım, muhakkkak ara ogun yap ve meyvanın yanında grısını fln ye kı bırden seker dusup yukselmesın tekrar kolay gelsın cnm...
valla 12 günde 4.5 kilo süper
fark etmiştir kesin görsel olarak
yok yok ben kesin deneyeyim bu diyeti
ara öğünde sıkıntı yok onu hallederim bi şekilde ama o ikindi de ki tost olayı beni bitiriyo
ofisteki tepkeileri görebiliyorum zaten şişmansın bi de tost mu yiyosun diye muhabbet ederler
insanlara laf anlatmaktan yorulur zayıflarım belki
bende pazartesi bu diyete başlamak istiyorum. 10 kilo fazlam var zaten. 1,5 ayda yaklaşık veririm eğer gerçekten işe yararsa. var mı benden başka yeni başlayacak. birlikte ilerleyelim????
ben varım!
pazartesi yediklerimi yazarım!
sevgiler
merhaba,
kılo fazla olunca daha kolay verılebılıyor bı muddet, ama sonra elbettekı duracaktır. uzun bır yol benımkı muhtemelen 3 4 ay daha devam etmek zorunda kalıcam, aslında dıyetın sakıncalı bır yanı yok hızlı kılo elbette ıyı degıl ama muhtemelen bır kısmı odemdır verdıgımın. bu dıyette ac kalınmıyor ara ogunde yapıorum sorun olmuyor, bendde reglım bıtınce baslamstım daha ıyı anlayayım dıye kılo verme durumumu, benım sorunum yemekler degıl tatlı krızlerımdı. henuz bı krız gelmedı ama gelırse de elmayı ıkıye bolup fırına atıp ıcıne bıras toz seker (esmer) atıp ustune tarcın dokup yıyecegım, ayrıca ayca hanımın web sıtesınde sekersız tatlı onerılerı var sende deneyebılırsın sorun tatlı kacamakları olursa :) kolay gelsın cnm...
canım selam,
tatlı krizine bir öneri de benden gelsin:
tercihen yağsız 1 bardak süte -sıcak,soğuk,ılık,farketmez- dilediğin kadar tarçın ilave edip iç,kandaki şeker oranını düşürüp tatlı krizlerine iyi geliyor,tavsiye ederim.
ben yaklaşık 8 ay boyunca diyetisyene gittim (1,5 sene önce 82 kiloydum),o zaman tatlı krizime karşı her akşam gece öğününde bir meyve ile bu sütü tüketiyordum,iyi geliyordu.
kolay gelsin,
canım selam,
tatlı krizine bir öneri de benden gelsin:
tercihen yağsız 1 bardak süte -sıcak,soğuk,ılık,farketmez- dilediğin kadar tarçın ilave edip iç,kandaki şeker oranını düşürüp tatlı krizlerine iyi geliyor,tavsiye ederim.
ben yaklaşık 8 ay boyunca diyetisyene gittim (1,5 sene önce 82 kiloydum),o zaman tatlı krizime karşı her akşam gece öğününde bir meyve ile bu sütü tüketiyordum,iyi geliyordu.
kolay gelsin,
şimdi kaç kilosun tatlım peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?