• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

kızlar kabızlık sorunu olanlar için yazıyorum lahana salatı istifade edin bağırsakları çok iyi çalıştırıyor

bide şişkinlikten şikayetçi olanlar günde2 kes rezene çayı içmeye çalışın çok iyi geliyor şişkinliye

bence çok kafana takma normal bi durumdur bu her kesin başına gelir doktor konuştuğunda duymuştum yeni başlandığında diyete her kes hızlı kilo vermeye başlıyormuş sonradan bi ara bu kilo vermek hızı duruyormuş amma keçici olarak devam etmek lazım çünkü bu sadece bi ara için böyle sonradan başlanğıcdakı hızına geri dönüyorsun
sen tarçını limonu biberini çokalt yemeklerinde

teşekkür ederim canım önerilerin için bırakmıyacam kendimi ama nasıl bi liste yapsam kendime bilemedim :44:

merhaba kızlar, bugün annemle alışweriş merkezine gittik, kendisi rahatsız kemoterapi felan görüyor da, bazen dışarı da çıkabiliryoruz gezmeye, bilinen bütün giyim mağazalarını dolaştım, heryer yaz indirimine girmiş, bi çok şey denedim, 44 beden den aşağıya hiçbişe olmadı , '' hanfendi biraz basenlerden sıktı, yok efendim biraz sardı gibi sizii , bi beden büyüğünü verelim mi '' gibisinden cümlelerle karşılaştım, annem ordan diyo '' yawrum alsana bak çok güzelmiş '' çıldırcaktım artık, hiçbişe almadan geri geldim, almak mesele değildi benim için, içine girebilmek ve güzel görünmek meseleydi, moralim bozulsa da diyetimi bozmadım, şişkinliğim devam ediyo, rezene çayını içicem, olmadı kekik yada yeşilçay da içiyorum zaten , alışweriş merkezinden çıkarken ahdettim :14: 1-2 ay sonra gene gelicem diye kendime söz verdim :14: biraz kötü olsa da motivasyonumu tavan yaptırdı, bununla beraber kuzenimin sonbaharda düğünü var ve mükemmel olmam lazım :6: abiye modeller varsa elinizde şık şeyler, benle paylaşın lütfen,,,konuyu daha fazla dağıtmadan,,, bugünkü mönüme döniyim ben :9:

uyanınca: 2 bardak su
kahwaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 1 katı yumurta , dmates salatalık , çay
öğlen: ızgara köfte, karışık buharda sebze ( brokoli fasulye ve kereviz felan )
akşam bişe yemicem acıkana kadar, acıkırsam da salata cacık felan yiycem
bi de yürüyüş yaparım su felan içerim, aahhh ahhh içime oturdu elbiseler miniler :14::14:

merhaba kızlar, bugün annemle alışweriş merkezine gittik, kendisi rahatsız kemoterapi felan görüyor da, bazen dışarı da çıkabiliryoruz gezmeye, bilinen bütün giyim mağazalarını dolaştım, heryer yaz indirimine girmiş, bi çok şey denedim, 44 beden den aşağıya hiçbişe olmadı , '' hanfendi biraz basenlerden sıktı, yok efendim biraz sardı gibi sizii , bi beden büyüğünü verelim mi '' gibisinden cümlelerle karşılaştım, annem ordan diyo '' yawrum alsana bak çok güzelmiş '' çıldırcaktım artık, hiçbişe almadan geri geldim, almak mesele değildi benim için, içine girebilmek ve güzel görünmek meseleydi, moralim bozulsa da diyetimi bozmadım, şişkinliğim devam ediyo, rezene çayını içicem, olmadı kekik yada yeşilçay da içiyorum zaten , alışweriş merkezinden çıkarken ahdettim :14: 1-2 ay sonra gene gelicem diye kendime söz verdim :14: Biraz kötü olsa da motivasyonumu tavan yaptırdı, bununla beraber kuzenimin sonbaharda düğünü var ve mükemmel olmam lazım :6: Abiye modeller varsa elinizde şık şeyler, benle paylaşın lütfen,,,konuyu daha fazla dağıtmadan,,, bugünkü mönüme döniyim ben :9:

Uyanınca: 2 bardak su
kahwaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 1 dilim peynir, 1 katı yumurta , dmates salatalık , çay
bi de yürüyüş yaparım su felan içerim, aahhh ahhh içime oturdu elbiseler miniler :14::14:

canım çok iyi anlıyorum seni ya inan bana işde bu yüzden ya başaracaksın ya başaracaksın ya zayıflıyacaksın ya
zayıflıyacaksın başka yolu yok :49:

merhaba kızlar, bugün annemle alışweriş merkezine gittik, kendisi rahatsız kemoterapi felan görüyor da, bazen dışarı da çıkabiliryoruz gezmeye, bilinen bütün giyim mağazalarını dolaştım, heryer yaz indirimine girmiş, bi çok şey denedim, 44 beden den aşağıya hiçbişe olmadı , '' hanfendi biraz basenlerden sıktı, yok efendim biraz sardı gibi sizii , bi beden büyüğünü verelim mi '' gibisinden cümlelerle karşılaştım, annem ordan diyo '' yawrum alsana bak çok güzelmiş '' çıldırcaktım artık, hiçbişe almadan geri geldim, almak mesele değildi benim için, içine girebilmek ve güzel görünmek meseleydi, moralim bozulsa da diyetimi bozmadım, şişkinliğim devam ediyo, rezene çayını içicem, olmadı kekik yada yeşilçay da içiyorum zaten , alışweriş merkezinden çıkarken ahdettim :14: 1-2 ay sonra gene gelicem diye kendime söz verdim :14: biraz kötü olsa da motivasyonumu tavan yaptırdı, bununla beraber kuzenimin sonbaharda düğünü var ve mükemmel olmam lazım :6: abiye modeller varsa elinizde şık şeyler, benle paylaşın lütfen,,,konuyu daha fazla dağıtmadan,,, bugünkü mönüme döniyim ben :9:

aynı sorun benim başımada çok geldi canım ok iyi anlıyorum seni. alışverişe çıkıyordum bütüm moralim alt üst olup hiç bişey almadan geliyordum :19: ama yaza kadar gidecek inşallah :9: :9:
bu arada annene allahım acil şifalar versin inşallah.

canım aynı duyguları bende yaşıyorum :14:hep kendimi eski bedenimle hayal ettiğim için şuan üstüme giydiğim en güzel elbiseyi bile yakıştıramıyorum :19:ama bunların hepsigeçecek dediğin gibi 1-2 ay sonra istediğimiz bedenlere kavuşacağımıza eminim çünkü birbirimize olan desteğimiz ve motivasyonumuz süper:kkk::nazar: herkes büyük bi kararlılıkla listesini uyguluyor hergün hedefe biraz daha ulaşıyoruz:34: ben şimdilik bu kıyafetlerimle idare edicem istediğim bedene geldiğimde istediğim herşeyi almadan çıkmıycam o mağazadan:8::9::10::16::31::54::12:

aaa geçekten de işe yarıyo mu soğan kürü ?
tedavi oldum ama aşılamaya geçmeden yarı bıraktım
ara verdim bakalım soğan kürü inş işe yarar..
ben evlenemden önce çok rahat regl olurdum aksamazdı ama evlendikten 1 ay sonra başladı düzensizlik ve hala düzensiz ilaçsız olamıyorum :( bu yüzden soğan kürüne başladım bu arada inş gebe kalırsam çok çok iyi olcak...zayıflamam bu süreci çabuk olmasını sağlıcak diye düşünüyorum ....nasıl başardın ilaçsız regl olmayı ...evlatlarını rabbim bağışlasın sana hayırlı afiyetli evlatlar olmayı nasip etsin inş...

Dediğim gibi oğlum tedaviyle oldu,doğum kontrol hapı kullanıyorum,o halde bile damla damla regl olurdum.tvde gördüm saraçoğlunu pko lular soğan suyu kürü yapsın diyordu ilacı bıraktım soğan suyu içmeye başladım 3 gün geçer 5 gün geçer ben regl olmayı bekliyorum böyle 15 gün içtim regl olmadım buda işe yaramadı dedim adet döngüm geldi geçti, dedim 1 test yapayım ne olur ne olmaz yine d.k.hapına başlayayım yine.test yaptım odaaaa ne hamileyim oğlum 5 yıllık tevaviyle oldu.soğan suyu mucizesi.kızımın doğumundan sonrada emzirme dönemi bitiminde kızım 1 yaşındayken yine başladım,3 -4 ay üst üste adetime 15 gün kala 10 gün içtim.çok şükür ilaçsız oluyorum 1.5 yıldır.ben saraçoğluna mail.attım ne kadar uygulayayım diye kürü,cevapta uzun yıllar pko hastasıysanız 3-4 ay uygulayın dedi.Rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın,sanada 1 tane melek versin inşallah arkadaşım:16::16:

Tam gaz yola devam arkadaşım,hiç moralini bozma.Sana tavsiyem biz bu kiloları 3 günde 5 günde almadık,biraz sabırlı olalım 2-3 ayda fıstık gibi olacağız:16::16::16:

iyi akşamlar herkese. bi kaç gündür giremiyordum. mağlum iş güç. geçen hafta pazartesi başlamış iki gün içinde 500 gr verdim diye sevinç nidalara atıyordum. inanmayanlar bakınız geçmiş sayfalar.:ssz:sonra regl oldum genede dikkat ettim kendimi frenlemeye çalıştım hep. gün içinde aldığım kaloriler ortalam 1500 civarı olmasına rağmen bugün tartıldım hiç bir değişiklik yok.:14: :25: tavsiyesi olan varmı yoksa vazgeçeçem:20:

iyi akşamlar herkese. bi kaç gündür giremiyordum. mağlum iş güç. geçen hafta pazartesi başlamış iki gün içinde 500 gr verdim diye sevinç nidalara atıyordum. inanmayanlar bakınız geçmiş sayfalar.:ssz:sonra regl oldum genede dikkat ettim kendimi frenlemeye çalıştım hep. gün içinde aldığım kaloriler ortalam 1500 civarı olmasına rağmen bugün tartıldım hiç bir değişiklik yok.:14: :25: tavsiyesi olan varmı yoksa vazgeçeçem:20:

canım dur sakın vazgeçme :45::20:regl döneminde kilo verememen normal hepimizde aynı sorunlar oluşuyor:40: sen diyetine tekrar başla ve sabret vazgeçmek yok:130::128:

selam kızlar
daha yeni okudum bu topiği.aslında karatay yapmaya çalışıyordum ama yumurta sevmediğim için kahvaltılar zor oldu.
yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama tabiki hepsini okuyamadım.çok güzel kilo verenler olmuş bu diyetle. başlayabilirsem ben de aranıza katılmak istiyorum öğlenleri işyerinde tost simitten başka bişey yok maalesef. kilo verenler ikindi öğününde tost da yiyorlar mı?Yani harfiyen mi uyguluyorsunuz yoksa ikindiyi kaldırdınız mı onu merak ediyorum.

ah kizlar bugun cok kotu seyler yedim iste böyle aksam oluncada agliyasim geliyor..
sabahtan kötü basladi kahvaltimi gec yaptim
4dilim k.ekmek peynirli salatalik domates.
ara 1 kase cornflakes ve birkac parca cikolata
öglen yemegimde gec oldu 5 gibi
firinda patates ve 2tavuk kanadi
sonra büyük fincan yesilcay yaninda 2tane kepek büskivi
simdide papatya cayi iciyorum
grip oldumm nezleyimm burnum tikali oldugu icin hicbirseyden tat alamiyorum ama yinede cok yiyorum ya nedense.. :19:

selam kızlar
daha yeni okudum bu topiği.aslında karatay yapmaya çalışıyordum ama yumurta sevmediğim için kahvaltılar zor oldu.
yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama tabiki hepsini okuyamadım.çok güzel kilo verenler olmuş bu diyetle. başlayabilirsem ben de aranıza katılmak istiyorum öğlenleri işyerinde tost simitten başka bişey yok maalesef. kilo verenler ikindi öğününde tost da yiyorlar mı?Yani harfiyen mi uyguluyorsunuz yoksa ikindiyi kaldırdınız mı onu merak ediyorum.

Ben listeye çok uyamıyorum ama ayça kaya nın web sitesinden,katıldığı proğramlardan çok takip ettim.Formülü,mantığı çok güzel.sağlıklı beslenin diyor,yasaklı yiyecek yok,sağlıklı hala getirin diyor.ben geçen yaz bu mantıkla 12 kilo verdim.börekde yedim ama kahvaltıda sadece,haftada 1 kendime ödül verdim iskenderde yedim.herşeyden kısınca daha sonra patlama oluyor ve kat kat geri alıyoruz.
Mesela ben bugün 1 saat sporumu yaptım ama akşam yemekten sonra acıktım,birşeyler atıştırdım toplam 200 calori gibi,bisiklet çevirecegim 30 dakika çevirince yakarım.
Sende sağlıklı şeyler ye gerisi gelir zaten merak etme,sık sık az az ye ama metabolizmanı canlı tut ki yağ yaksın,hepimize kolay gelsin:16::16::16:

Akşam yediklerimi yazayımda,bu akşam biraz kaçamağım oldu bisiklet çevirip yakmam lazım şimdi:1::1::1:
Akşam ton balıklı salata 3-4 yemk kaşığı semiz otu,1 bardak kefir, 1 dilim ç. ekmeği.
Birazda kaçamak 1 -2 avuç kuruyemiş,1 kupa yarım yağlı sütle neskafe.Hadi şimdi yakma zamanı:8::8::8::8::8::8::8:
Sabah görüşmek üzereeeeeeeeee:16::16::16::16::16::16:

Ben 60.7 kg acaba bu diyet bana da ayda 4 kg verdirir mi?Ben 4 kg versem yeter..

kızlar bu günkü mönüm:

sabah: 1 dilim kepek ekmeği,1 kk peynir, şekersiz çay

öğle: 1 kase çorba

ikindi: fasulye salatası, 1 kepçe çorba,1,5 dilim ekmek, 1 dilim kek, çay

akşam: 1 küçük portakal,1 elma,1 dilim armut

sanki bugün çok saçma bir mönü olmuş ne dersiniz kızlar

bu arada 2,5 lt su ve yeşil çay içtim sporumu da yaptım

level 3 te 4. günüm bitti

ah kizlar bugun cok kotu seyler yedim iste böyle aksam oluncada agliyasim geliyor..
sabahtan kötü basladi kahvaltimi gec yaptim
4dilim k.ekmek peynirli salatalik domates.
ara 1 kase cornflakes ve birkac parca cikolata
öglen yemegimde gec oldu 5 gibi
firinda patates ve 2tavuk kanadi
sonra büyük fincan yesilcay yaninda 2tane kepek büskivi
simdide papatya cayi iciyorum
grip oldumm nezleyimm burnum tikali oldugu icin hicbirseyden tat alamiyorum ama yinede cok yiyorum ya nedense.. :19:

aynısı benimde başıma geldi dün akşam möhteşem yüzyıl:49: yer gök aşk :49:ve lale devrini :49:bu dizilerin yeni bölümlerini takib ediyorum ve tv karşısında canım mutlaka bi şeyler istiyor mesela dün akşam kendimi saklıyamadım kürü üzüm ve bir kase badem bir azda çips yedim sonradan çok peşiman oldum amma ne fayda:49:diyorum dizileri izlemekden vazmı keçsem acaba?

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar, nasılsınız iyisiniz inşallah ? nası gidiyo diyetler ? bugün ben 2. listeden seçtim kahvaltımı, yani 1 bardak süt, 4 yk müsli, yedim üstüne portakal dahi yiyemedim, pek bi iştahım yok bugün, dün elbiseler beni benden aldı :14: ben yiyeceğimi yedim yani :9::9::9::9::14::14::14:
bugünkü mönümü ilan ediyorum:6:
uyanınca: 2 bardak su içerdim içemedim unuttum :9::9::9:
kahvaltı: 1 bardak süt, 4 yk müsli, şekersiz çay
öğlen: 6 yk semizotu, 1 kase cacık, 1 dilim ekmek, salata yiyeceğim inşallah
ara: yapamam gibi geliyor çünkü öğrencimde olacağım
akşam: 1 tavuk baget, 1 dilim ekmek, çorba içiicem, salata yiycem :34:

ayy kızlar aynen ben de dizi seyrederken illa bişey yemem gerekiyor gibi hissediyorum, hele de hürreme gıcık olunca sinirden yiyiesim geliyo :14: tutucaz mecbur kendimizi başka çaresi yok bunun

kızlar yazdıklarınızı okudum baya herkes güzel kilolar wermiş tam olarak neler yapıyorsunuz banada yardımcı olun bir türlü veremiyorum kilo 65 kiloyum.55olmk istiyorum:18:

Back
X