• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

Bende yazayım bari:)
Kahvaltım 1 yumurta,2 zeytin,1 kk peynir,1 çavdar ekmeği,çay, bol yeşillik.
Öğlen dışardaydım biraz fazla kaçtı,neyse pazartesiye çok var telafi ederim ben:1::1::1::1::1::1::1::1:
Akşam 2-3 yemek kaşığı türlü,2-3 yemek kaşığı yoğurt,1 dilim ç.ekmeği.
9 gibi yeşilçay bide elma yedim FİNİSHHHHHHH:)
Bazen çok süper gidiyor,moralim çok düzgün oluyor,bazen de bıkkınlık geliyor sürekli yediklerime dikkat ederek yaşamak.
Ama biliyorum sabırlı olmam gerkiyorrrrrr:) umarım yarın daha güçlü uyanırım güneeeeee:44::44::44:

canım beyaz lahana hem yağ yakıcıdır hem bağırsakların çalışmasında bir numuradır
beyaz lahananı çok küçük ve ince doğramak lazım içine biraz dere otu 1 salatalık bir domates 1 küçük soğan zeytin yağı ve üzüm sirkesi diyet tuz varsa ondanda kata bilirsin ve iyice karışdır ki lahana yumuşasın ve soyuducuda sakla yemek vaktin geldiyinde yiyeceyin yemeyin yanında bu salatadan bi boşkab yiye bilirsin:49:

sağol canım bende akşam yaptım dediğin gibi bir salata. bu arada kendimi durdurmak için çok zorlanıyorum bazen.. akşam dayanamadım en az kalorisi olan bir çikolatanın ucundan ısırdım gitti valla, öğle akşam yemeğinde de küçük 5 lokma kabak tatlısından yemiştim:50::45:

[video=youtube_share;OZI3RDe0uK4]http://youtu.be/OZI3RDe0uK4[/video]
KIZLAR BEN BU LİSTEYİ KEÇEN CUMA GÜNÜ DOKTORUM PROGRAMINDAN BULDUM
VE BENCE HARİKA Bİ DİYET AMMA TEK BAŞIMA YAPAMIYACAĞIMA GÖRE SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM :16:KIZLAR GELİN BİRLİKDE YAPALIM HEM DİYETSİYENİN VERDİYİ Bİ LİSTE O YÜZDEN ZARARI OLMAZ VİDEO LİNKİ KOYDUM KIZLAR BAKIN
VE KARARLARINIZI BANA BİLDİRİN BENİMLE AYNI GÜNDE BAŞLAMAK İSTİYEN VARMI ?VARSA BİR-BİRİMİZE DESTEK OLALIM HAFTADA 2 KİLO VERDİRİYORMİŞ LİSTE DİYETSİYEN SÖZLERİNE GÖRE 1 AYDA TAM 8 KİLO SUPER DEYİLMİ YA LÜTFEN KIZLAR BİRLİKDE DENEYELİM CEVABLARINIZI BEKLİYORUM[/B]

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız

slm kızlar. bende artık kilo vermek istiyorum. 3 yılda inanılmaz kilo aldım. üstüne bide hamilelik eklenince vay benim halime :25::25::25:
bu diyet listesini uygulayıp kilo veren varmı. yazılanların tümünü okuyamadım malesef.
bende artık bu günden itibaren başlıycam bu listeye.umarım sıkılmadan devam ettiririm. eski kiloma dönmek için 18 kilo vermem gerekiyor. umarım işe yarar. :26:

Son düzenleme:

slm kızlar. bende artık kilo vermek istiyorum. 3 yılda inanılmaz kilo aldım. üstüne bide hamilelik eklenince vay benim halime :25::25::25:
bu diyet listesini uygulayıp kilo veren varmı. yazılanların tümünü okuyamadım malesef.
bende artık bu günden itibaren başlıycam bu listeye.umarım sıkılmadan devam ettiririm. eski kiloma dönmek için 18 kilo vermem gerekiyor. umarım işe yarar. :26:

hoşgeldin :) emin ol işe yarar ben kilo verimimi hızlandırmak için 5 günde 5 kilo diyeti yapayım dedim 2 gün yaptım hem verim alamadım hem sıkıldım hem şişkinlik hissettim bugün hızla bu diyete döndüm ve güne gerçekten mutlu başlıyorum kahvaltım yağsız tosttu gerçi ben ara öğünümü kahvaltı yapıyorum

kızlar tıcker factoryden yapıyorum cetvelı ama neredekı kodu kopyalıcam bulamadımmmm
lilypieden yapıyoru ben genelde ordada yazan kodun hangı bolumunu yapıstırıcam anlamadım

suandada kabak cekırdegı yıyorum umarım cok kalorılı degıldır ama napayım okadarda olsun yaaa

Bende dün akşam dayanamayıp evde mısır patlatma makınasında yagsız ve tuzsuz mısır yedım 1 orta boy kasede acaba ne kadar kalorısı var kabak cekırdegı barsakları calıstır bu tur atıstırmalıklar acaba ne kadar kalori bende bılmıyorum?

Kilo verenler vardir mutlaka peki dieti birakinca geri aldinizmi ? Veya nasil devam ettiniz ? Hepinize kolay gelsin ...

hoş geldin canım ben bu diyetle1 ayda 6.500 verdim amma sonra diyeti bırakdım ve yiyeceklere tambi canavar gibi saldırdım hergün pitza tatlılar hamur işleri felan yani bir ayda çekdiyim zahmet boşa getmiş olduverdiyim 6 kilodan 3 kilosunu geri aldım şimdi yine diyetdeyim

19 mart ve 27mart 02 Nisan 2012, Pazartes iсin olan sonuсlar

seva_10 -- 73,900--- 73,800-------72,200
parissima-Nerqiz kilo 75.900----------------74,400---------73

sirine_44papatya kilo 64---------900qr=63.100

s2000 Lilyum 71.kilo-----------70----------69

suslubaykus 72kq-------------71----------70.2--------------69.8

handan 1976 kilo 59kilo----------58

ecem3306 kilo 69.200 ----- ----69.--------68.600

akasya1612 kilo 60.500---------60.900

serrasultan kilo 77.7-------76.5--------------75.8

asude04 kilo 81-------------80-------------- 78---------77

vuslatipek kilo 79,700 kg ----------79.400-------79-------78.500

cesebe kilo-76.00----------73.100

bak listede her hafta kim ne kadar zayıfıya bilirse hepsi göz qabağındadır amma eminim ki her kes harfı-harfına listeye uysa daha başarılı olur amma her kesin yaşayış şartları farklı çokumuzunda küçük cocukları oldukları için kendimize fazla vakit ayıramıyoruz listeye bide spor ekledinmi o zaman bu diyetle haftada 2 kilo qarantidir

Son düzenleme:
Kilo verenler vardir mutlaka peki dieti birakinca geri aldinizmi ? Veya nasil devam ettiniz ? Hepinize kolay gelsin ...

Sanırım eski yeme tarzımıza donersek ve hareketsız kalırsak yine alırız. Beslenme tarzı olarak benımseyıp yine spor ve yuruyus yaparak vermiş olduğumuz kilomuzu koruruz...

ben şöle bi yorum yapıcam ben uzun süredir yapmıyorum ayrıca öle çok kilo da vermedim ama doktorun videolarını izledm bol bol bu hafta ve mantık şu bu bi diyet deil yaşam şekli yeme alışkanlığı eğer bi süreliğine yapılırsa ( yapılan nasıl bir diyet olursa olsun) verilen kilolar geri alınır ama siz hayatınıza aynı şekilde devam ettiğiniz sürece zaten kilo yapacak şeyler ve belli saatlerden sonra ağır yiyecekler yenmediği için kilo alımı olmayacak benim anladığım buydu:):)

Sanırım eski yeme tarzımıza donersek ve hareketsız kalırsak yine alırız. Beslenme tarzı olarak benımseyıp yine spor ve yuruyus yaparak vermiş olduğumuz kilomuzu koruruz...

Bende geçen sene sene 3 ayda 12 kilo verdim ayça kayanın diyetiyle değilde,tavsiyeleriyle.herşeyi yedim azar azar yedim hiç birşeyi kısmadım.kışın eve kapanınıca,sporu bırakınca birazda yiyince 5 ini geri aldım,şimdi yine başladım 1 ayda yine 3 kilo verdim.diyeceğim oki canım eski alışkanlıklarımıza dönmesek,birgün fazlamı yedik ertesi gün dikkat etsek,haftanın 2-3 günü de spor yapsak almayız verdiğimiz kiloları:)

Günaydınnnnnnnnn:16::16::16::16::16:
Kahvaltım yine klasik kızlar:) zeytin peynir dometes falan filan:1::1::1::1:
Yeşilçay içiyorum şimdi,dün spor yapamadım birazdan 1 saat spor yapacağım,bisiklet-egzersiz.
Ara öğün yoğurt yulaf kepeğiyle yiyeceğim.
Dün biraz kaçırdım yaaaaaa bugün telafi edeceğim.
Öğlen bol salata,2-3 yemek kaşığı türlü,1 dilim ç. ekmeği yiyeceğim.
Akşama karar vermedim henüz:1::1::1::1::1:
Görüşmek üzereeeeeeeee:16::16::16::16::16::16:

Akşamları daha aktıf oluyo bayanlar sanırım tam muhabbetı kaçırıyorumm :)

KAhwaltı da bır tane yumurta, 4 adet zeytin, yarım kk peynır , 1 dilim cavdar ekmeği ve limonlu sirkeli su içtim çünküü çay içemiyorumm artıkk:)

ARada yoğurt yulaf kepeği, öğlen corba ve bir dilim çavdar . Arada meyve aksam yemegınde de sebze yemegı ve bir dilim cavdar yicemm :)

bu arada yeşil çaya da basladımm ınanın muthıs calıstırıyo şok oldum :)

Bİr de ben çavdar ekmeğini hiç sevmezdım sımdı tadı poğaça gibi geliyo bana cok mutluyumm :1:

Son düzenleme:
kızlar kendimi çok kötü hiss ediyorum ögle yemeyinde kendimi saklıyamadım canım istediyi kadar yaprak :49:dolması yedim `şimdi çok peşmanım:49::49:

kızlar kendimi çok kötü hiss ediyorum ögle yemeyinde kendimi saklıyamadım canım istediyi kadar yaprak :49:dolması yedim `şimdi çok peşmanım:49::49:

Haklısın arkadasım afiyet olsun yemıssın ama aksamı daha hafıf bır seylerle gecır salata yap yanına yogurt ye yine devam et.. Bende dolabı actıgımda cıkolataları goruyorum annem sagolsun yıyor bulunduruyorum ıcım gıdıyor ama yememeye calısıyorum ama reglı donemımde ne yaparım bılemıyorum ....

Back
X