teşekkürler arkadaşım.. çizelgemi yaptım, nasıl yükleyeceğimi becerememiştim onu da verdiğin sitelerden okuyup anladım.
rica ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler arkadaşım.. çizelgemi yaptım, nasıl yükleyeceğimi becerememiştim onu da verdiğin sitelerden okuyup anladım.
seva'cım öncelikle doğum günün kutlu olsun ailenle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu senelere canım![]()
arkadaslar cokk mutluyum cokk bukadar verecegimi hic düsünmezdim
bu benim ilk haftamdi ve
söyle baslamistim 86,6
bugünde böyleydi 84,9
sabah tartildiktan sonra yüz ifademi görmeliydiniz..annem bile sasirdi sorup durdu sonra anlattim cok sevindi.
arkadaslar cokk mutluyum cokk bukadar verecegimi hic düsünmezdim
bu benim ilk haftamdi ve
söyle baslamistim 86,6
bugünde böyleydi 84,9
sabah tartildiktan sonra yüz ifademi görmeliydiniz..annem bile sasirdi sorup durdu sonra anlattim cok sevindi.
Merhaba kızlar, yeni bir haftaya başlıyoruz bakalım, ben de kilo bildirimi yapıyorum dikkat dikkat![]()
başlangıç : 19 mart 2012 76 kg
bugün: 75 kgbir kamera şakası olmalı bu, reglim hala devam ediyo
spor yapamadım yeşilçay içemedim
ve de dikkat de edemedim bu hafta
geçen hafta verdiğim 3 kilonun 2 kilosunu almış bulunmaktayım
motivasyonum iyi ama
vericiiiiiiim bu kiloları buna eminim bu hafta daha sıkı yapıcam ve de bundan sonra ,,, demekki kaçamak felan yalan dolan işler![]()
kızlar, ben bugün fenayım ya, midem bulanıyor, üşüyorum, reglim, sol kasığım ağrıyor, dökülüyorum, gece 5 e kadar uyuyamadım, nazar değdi banamidemden bağırsaklarımdan garip sesler geliyor, üşüttüm heralde
sevacım yeni yaşını tebrik ederim, yeni yaşında sağlık mutluluk güzellik hep seninle olsun
vuslat aynen herkes kaçamakların bedelini ödedi, özellikle de ben![]()
cesebe , bende sana yazıodum ki sen bana yazmışsın, aynen kuşum verecez de ben bu hafta ağzımı hiç tutmadım verdiğimi de aldım , şaka gibiama napalım kendimi de paralayamam walla :44: zaten bu hafta reglim rezalet bunalım geçti,, bu hafta da aynı böle başlamak istemiyorum, Allahtan ümit kesilmez
çabalıcam bakalım
![]()
Ben gündüz dikkat ediyorum da ne ouyorsa akşamları oluyor.canım herşeyi istiyor,acıkıyorum.Ben önceden akşamları hiç dikkat etmezdim 10 da olsa saat canım ne isterse yerdim,7 den sonra birşey yemesem süper giderde işte.yemicemmmmmm,yemicemmmmmmmmm![]()
[video=youtube_share;OZI3RDe0uK4]http://youtu.be/OZI3RDe0uK4[/video]
KIZLAR BEN BU LİSTEYİ KEÇEN CUMA GÜNÜ DOKTORUM PROGRAMINDAN BULDUM
VE BENCE HARİKA Bİ DİYET AMMA TEK BAŞIMA YAPAMIYACAĞIMA GÖRE SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUMKIZLAR GELİN BİRLİKDE YAPALIM HEM DİYETSİYENİN VERDİYİ Bİ LİSTE O YÜZDEN ZARARI OLMAZ VİDEO LİNKİ KOYDUM KIZLAR BAKIN
VE KARARLARINIZI BANA BİLDİRİN BENİMLE AYNI GÜNDE BAŞLAMAK İSTİYEN VARMI ?VARSA BİR-BİRİMİZE DESTEK OLALIM HAFTADA 2 KİLO VERDİRİYORMİŞ LİSTE DİYETSİYEN SÖZLERİNE GÖRE 1 AYDA TAM 8 KİLO SUPER DEYİLMİ YA LÜTFEN KIZLAR BİRLİKDE DENEYELİM CEVABLARINIZI BEKLİYORUM[/B]
Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
Merhaba kızlar :)
Bugun tartılma gunuydu sanırım ben gecen hafta basladım 76 ıkı gunde 75 olmustum suan regl donemındeyım 75 im halakaç kilo fazla göruneblrm kı regl dönemnde moralm bozuldu
![]()
![]()