• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

75 olmuşsun tebrik ediyorum, regl döneminde asla nasıl olsa reglim weremicem gibi bahanelere takılma benim gibi, sen gene dietine dikkat et, bol yeşilçay iç, bak gör nasıl verceksin, ben kek börek yedim bu hafta, ondan veremedim, yoksa dikkat etseydim verirdim ,,, en fazla olduğun kiloda sabitlenirsin bişe olmaz:34:

saol cnmm tesellin için :1: yok ben cok dıkkat edıyorum dun kek borek yaptım bır dılım atmadım agzıma . regl dönemını bahane etmıyorum ben dıyetı yasam tarzı olarak goruyorum artık ıyıce yerlestırdım de 75 hatta 76 bazı tartıda sinirim bozuldu :1:

kizlae uzulerek soyluyorum ki ben diyete bugun baslayamadim yarin baslicam kilo bildirimi mi yapmam gerekiyor liste fln gibi bisey okudum ama yardimci olabilir misiniz?:18:

Selam hanımlar ben de aranızda katıldım, 62 kg'yim... Bugun bu diyete basladım...Yalnz bir sey soracağım, tost var ya ikindi menusunde, o tost cavdar ekmeğinden mi kepekten mi?

kızlar bugün astrolog tan dinledim.terazi burcu olanlar bu hafta çok çabuk kilo alıp verebilirmiş...fırsatı iyi değerlendirin teraziler.

kizlae uzulerek soyluyorum ki ben diyete bugun baslayamadim yarin baslicam kilo bildirimi mi yapmam gerekiyor liste fln gibi bisey okudum ama yardimci olabilir misiniz?:18:

kilonu tartar sölersin, çok sayılara takılma ilk hafta, zaten çok kilolu değildin sen ? 1 ayda forma girersin inşallah... listeye bağlı kalmaya çalışıyoruz ve spor yürüyüş yapmaya çalışıoruz işte, bazen kaçamak yapıp verdiğimizi aynen alıyoruz benim gibi :14::14::14:

iyi aksamlar kizlar
öncelikle bu hafta fazla kilo veremeyenlere pes etmeyin demek istiyorum yaz geliyor vermemiz lazim bu kilolari

benim bugunki menüm
ilk haftamdi ve iyi kilo verdigim icin kendimi ödüllendirdm
sabah
2 dilim k.ekmegi diyet salamli yaninda sebze
öglen
4-5bulgur köftesi üzerine fazlasiyla yogurt doymam icin
sonra firinda ekmek pizzasi yaptim 2 tane ondan yedim
ve son olarakta müslimi yaptim ve ödül olarak icine damla cikolata koydum bir avuc
yani anlayacaginiz bugün bayagi cok yedim :1:

kızlar merhaba bu hafta bende bi değişiklik yok aynı yani 78,500 hem kaçamaklar sağolsun hemde reglim yaklaşıyo neyse herkes yaptığı yanlışın bedeleini ödedi sanırım

haftaya bomba gibi olalım bakalım 1. 2. 3. kim olacak

herkes yaptığı yanlışın bedeleini ödedi çok haklısın canım:49:

kızlar, ben bugün fenayım ya, midem bulanıyor, üşüyorum, reglim, sol kasığım ağrıyor, dökülüyorum, gece 5 e kadar uyuyamadım, nazar değdi bana :14: midemden bağırsaklarımdan garip sesler geliyor, üşüttüm heralde

sevacım yeni yaşını tebrik ederim, yeni yaşında sağlık mutluluk güzellik hep seninle olsun:54:

vuslat aynen herkes kaçamakların bedelini ödedi, özellikle de ben :50:

pariscim geçmiş olsun hemen bi rezene çayı yap kendine ağrı için maydonoz suyu da birebir geliyo bana.. bu hafta tam pirinç lapası yapmanın zamanı.. hemen ödemlerinden kurtulursun.. sıkma canını..:54:

Kızlar günaydın hepinize güzel ve kilolarımızı verebildiğimiz bir gün diliyorum... Bugun tartıldım arkadaşlarım gecen hafta çarşamba gunu dıyete başlamıstım 73 kilo gosterıyordum bugun sabah kahvaltıdan evvel tartıldım ve 71 kilo geliyorum... Başladıgımdan berı hiç bozmadan devam ettim... Yalnız diyetisyenler ilk 2 hafta diyete basladıgında spor vermıyor neden bilmiyorum ama sanırım sıkılastırmasın dıye olabılır verılen kıloları gordukten 2 hafta sonra artık günlük 50 dk.lık yuruyusle destekleme programı verıyorlardı ben zaman bu hafta cok kotu griptım ve spor salonuna gidemedım hemde dedım zaten vermıyorlar... Ben cizelge hazırlamayı birtürlü beceremedım ama burdan yazacam kilo olculerımı...
Arkadaslar evımdekı tartı eskı stil bir tartı dijital olmayanlardan tabı kusuratları goremıyorum bana tavsıyede bulunurmusunuz dogru olcen bir digital baskül yag su gostermeyen olsada olur cunku onlar cokda dogru gostermıyormus doktorlarda olan aletler epeyce pahalı ve daha kaliteli seyler aynı özellikleri ev tartılarına veremiyorlar ben sadece ne kadar kilo kaybettıgımı bıleyım bana yeter...

kızlar :1: yalnız benim kilo çizelgeme bakarmısınız :9::9::9::9: giden kilo 1 :9::9::9: gitmesi gereken 20 :9::9::9::9::9:

:14:

Parisima canım oncelıkle geçmiş olsun havada sogudu kendını sıcak tut, nane lımon rezene ıc... ınsallah bugun daha ıyısındır... Bende 73 kiloyum oncelıkle en azında 65 gormek sonrasında 58-60 ı bugun tartıldım ve 71 kılo olmusum 1 hafta ıcınde daha yenı basladım bız bu kıloları 1-2 haftada almadık seneler ıcınde aldık ve tabıkı ıgne ile keşke sondurulseydık bır anda vermıs olsaydık yıne yavas yavas verecegızkı kalıcı olsun artık bu yenı kılolarımız moral bozmak yok yola devam...

sevacım doğum günün kutlu olsun nice yıllara tüm sevdiklerinle...
bende yediklerimi yazayım
sabah:2 dilim kepek ekmeği kk peynir
öğle: 1 kase çorba 1 dilim kepek ekmeği
akşama kısmet artık

Selam arkadaşlar, önclikle sevacım doğum günün kutlu osun,Hayırla huzurla geçireceğin nice uzunn ömürler diliyotum sana sevdiklerinle ve seni sevenlerle birlikte... :54: :54:

eveeet gel gelelim şu diyet mevzusuna...

Moralim çok kötü arkadaşlarr hiç kilo verememekle beraber 400 gr da almışımm...

BU hafta diyet miyet kalmadı bende istanbuldan gelen misafirler,arkadaşlarla gezmeler filan derken iyice çığırımdan çıktım ben anlayacağınızz,offf düğünler nişanlar yaklaştı ben hala veremedim yaaa :14: :14: :18: :18:

Artık giden gün gitmiştir önümüzdeki günlere bakacaz tüm motivasyonum gitmiş olmasına rağmen bu hafta büyük bir umutla tekrar diyete başladımm ve sözzzzz artık liste dışına çıkmayacağımmm... :)))

Herkese kolay gelsinn kızlarr...

Selam arkadaşlar, önclikle sevacım doğum günün kutlu osun,Hayırla huzurla geçireceğin nice uzunn ömürler diliyotum sana sevdiklerinle ve seni sevenlerle birlikte... :54: :54:

eveeet gel gelelim şu diyet mevzusuna...

Moralim çok kötü arkadaşlarr hiç kilo verememekle beraber 400 gr da almışımm...

BU hafta diyet miyet kalmadı bende istanbuldan gelen misafirler,arkadaşlarla gezmeler filan derken iyice çığırımdan çıktım ben anlayacağınızz,offf düğünler nişanlar yaklaştı ben hala veremedim yaaa :14: :14: :18: :18:

Artık giden gün gitmiştir önümüzdeki günlere bakacaz tüm motivasyonum gitmiş olmasına rağmen bu hafta büyük bir umutla tekrar diyete başladımm ve sözzzzz artık liste dışına çıkmayacağımmm... :)))

Herkese kolay gelsinn kızlarr...

Moral bozmak york arkadasım tekrar kaldımız yerden devam... Tabi mısafır, arkadaş gezmesi, hafta sonu kaçamakları olunca fazla kaçıyor ama olsun tekrar diyete devam etmeliyiz aman zaten kilo aldım diyet gitti dersek daha da eklerız kilomuza kilo...
Ama bugun doktorum programında 32 yasındakı kızın 32 kiloluk halıne bakınca halime şükrettim ınan atalarımız bosuna dememıs 1 gram et bin ayıp örter diye kızı psıkolojık tedavı altına aldılar 65 kılo gelen balık etı bır kızcagızmıs cok da guzel bır yuzu vardı yeme ataklarına girerek o kadar cok yıyerek kendını kusturuyormus pısmanlık duyarak teshis anoraksıye blumia zaten ama kızcagızı kurtaramazla durumu vahıp olume dogru yavas yavas yaklasıyor allah hepımızı fazlasından korusun saglıklı kilolar vermek nasip etsin ınsallah... Sok diyetler yaparak baslamıs sadece gunde 1 elma ve cok spor yaptıgı gunler olmus bunlar cok sakıncalı herseyden dengeli alarak yıne spor yaparak kilo vermemız en doğrusu ... sebzesi, meyvesı, eti,tavugu, balığı hatta ekmeği ile...

merhaba kizlar,

:16: sevacim dogum gunun kutlu olsun :54:

bugun yine felaket istahliyim. kahvaltiyi biraz geciktirdim ve beyaz ekmek yedim ve kendimi cok suclu hissediyorum.:50:

neyse artik ogunlerimde dengelemye calisirim.

kızlar bu hafta kaçamak yok dedik ama çok zor durumdayım şuan :23:çikolata fabrikası olan bir müşterimiz 2 koca kutu çikolata göndermiş ofisimize :56:çikolatalar bana ben onlara bakıyorum :5:1-2 parça baktım şölee bi tadına ama diyetteyken insana yapılırmı bu yaaa :19:eve bile almıyordum dayanamam yerim diye şimdi 2 koli karşımda duruyo:19: en iyisi yok etmek bunları yoksa beni diyetten çıkartacak bu masum çikolatalar:18::17::23::31::9::12::16:

Back
X