• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

selam kızlar herkesin diyeti güzel gidiyor galiba bende çok feci hastayım akşamdan beri ağzıma bi lokma bişey koyamadım hapşırmaktan ve burnumu silmekten:2: fırsat olmadı desem daha doğru gözlerimden bile yaşlar akıyor feci bi başağrısı var istirahat edememek de :43:cabası pazar günü düğün var inşallah 1-2 kilo daha verebilsem ne güzel olurdu:31: bu arada sizlerle dr.Ayça Kaya'nın bi sözünü paylaşmak istedim geçenlerde sitesinde okumuştum gerçekten çok yerinde bi söz diyor ki kendileri:40:

'Bir kruvasan ağızda 30 sn , midede 30 dakika , kalçada ise 30 yıl kalır.' bu laftan sonra insanın birşey yiyesi gelmiyor:31::2::12::16:

gecmis olsun canim. :71:

yahu bn bu kılo cetvelını yapamadım yaaa kılom nıye yazmıyo off bı el atın kızlarr

yahu bn bu kılo cetvelını yapamadım yaaa kılom nıye yazmıyo off bı el atın kızlarr

target bolumune kac kilo olmak istiyorsan onu yazcan. yani 55 veya 60 artik senin hedefin neyse

starting a kac kilo ile basladiysan onu yazcan yani 80, 70, veya 64 hangi kilo ile basladiysan onu

currentede bugunki kilonu yazcan.

insallah yardimci olabilmisimdir. herhafta ayarlayinca artik ezberledim hepsini :)

ben zaten onları doldurdum canm amanıye olmadı anlamadım pounds/kılograms dıye bı yer var orası pounds mu olcak bn kılograms yapıyorum

evet umarım ıyılesırız arkadasım en kısa zamandaa:(
bnde oyle yapıyorum canm ama olmuyorr tıcker

İyigeceler kızlar,:54: cesebecim, sevacım, vuslatcım, süslübaykuşum nasılsınız iyisiniz inşallah ? diğer katılanlara da merhabalar...:54:birkaç gündür pc bozuk yazamadım sizlere, ve de zaten hastaydım. pek bişe yiyemedim, normal diyete devam ediyorum, pek iştahım yok ama iyi gidio gibi, idare ediyorum yani, öğünleri bazen kaçırıyorum, canım bazen hiç yemek dahi görmek istemiyor, et-balık-tavuğun kokuları fazla gelmeye başladı, hele hele balık , kokusunu geçtim görmeye tahammülüm yok, tavuğa karşı da bu ara öle bişe gelişti bende, sırf sebze yiyiorum, ama bol ceviz badem tere roka mercimekten felan seçiyorum ara öğün ve yemeklerimi kansız kalmıyım diye ???? anlamadım neden ete karşı böle bi hassasiyet gelişti bende ? 73 e geri döndüm sanırım, nisan bitmeden şu 70 i devirmek istiyorum :14: en kısa zamanda ,,, bay geldi artık bana yani, bi de şu var, artık diyet ve rejim psikolojisini bıraktım, kendimi diette gibi hissetmiyorum, bi yasaklı olaymış gibi değil de normal bi süreçmiş gibi telakki ediyorum,,bu kendiliğinden gelişti...hadi bakalım hayırlısı :34:

İyigeceler kızlar,:54: cesebecim, sevacım, vuslatcım, süslübaykuşum nasılsınız iyisiniz inşallah ? diğer katılanlara da merhabalar...:54:birkaç gündür pc bozuk yazamadım sizlere, ve de zaten hastaydım. pek bişe yiyemedim, normal diyete devam ediyorum, pek iştahım yok ama iyi gidio gibi, idare ediyorum yani, öğünleri bazen kaçırıyorum, canım bazen hiç yemek dahi görmek istemiyor, et-balık-tavuğun kokuları fazla gelmeye başladı, hele hele balık , kokusunu geçtim görmeye tahammülüm yok, tavuğa karşı da bu ara öle bişe gelişti bende, sırf sebze yiyiorum, ama bol ceviz badem tere roka mercimekten felan seçiyorum ara öğün ve yemeklerimi kansız kalmıyım diye ???? anlamadım neden ete karşı böle bi hassasiyet gelişti bende ? 73 e geri döndüm sanırım, nisan bitmeden şu 70 i devirmek istiyorum :14: en kısa zamanda ,,, bay geldi artık bana yani, bi de şu var, artık diyet ve rejim psikolojisini bıraktım, kendimi diette gibi hissetmiyorum, bi yasaklı olaymış gibi değil de normal bi süreçmiş gibi telakki ediyorum,,bu kendiliğinden gelişti...hadi bakalım hayırlısı :34:

Hoşgeldin pariscim,geçmiş olsun canım.Herkes hastayım yazıyor bu ara,umarım banada bulaşmaz sizden:1::1::1::1::1::1:
Benim diyetimde iyi gidiyor,yaaaaaaaaa bende nisan sonuna kadar 70 i devirmek istiyorum.
Başaracağızzzz başka yolu yokkkkkkkkkkkk:9::9::9:

selam kızlar hepimize noldu böyle :5::5: happpşşşuuuuu.........

:nazar:değdirdik galiba kendi kendimize..hepimize geçmiş olsun..

cesebecim sağol tatlım geçecek inş..

selam kızlar .. noldu bize böyle :nazar: mı değdi ne??

hepimiz hasta..:2::2::5:

cesebecim teşekkür ederim geçecek inş..

pariscim aynı durumdayım bende canım bişey istemiyo.. bugün 1 lt su ancak içebildim boğazımdan geçmiyo gece de büyük bardak yeşilçay içtim ancak bu saati bulabildm

koşturmaktan..

sözde hürreme bakacaktım ama nerdeeeee ev işi derken..yarın iş...:6:

en kötüsü de kızım hasta.. ateş burun akıntısı iştahsızlık..:43::43:

neyse kızlar hepinizi öpüyorum toparlanıp spor yapmamız lazım tek taraflı diyet olmuyo ki..

hele bide benim gibi inatçı bir metabolizma için..

19 mart ve 27mart 02 Nisan 09 Nisan 2012 Pazartesi iсin olan sonuсlar

seva_10 -- 73,900--- 73,800-------72,200------------73.200
parissima-Nerqiz kilo 75.900----------------74,400---------73------------75 kg

sirine_44papatya kilo 64---------900qr=63.100

s2000 Lilyum 71.kilo-----------70----------69

suslubaykus 72kq-------------71----------70.2--------------69.8 -----69.2

handan 1976 kilo 59kilo----------58

ecem3306 kilo 69.200 ----- ----69.--------68.600--------68,0

akasya1612 kilo 60.500---------60.900

serrasultan kilo 77.7-------76.5--------------75.8

asude04 kilo 81-------------80-------------- 78---------77-------75

vuslatipek kilo 79,700 kg ----------79.400-------79-------78.500

cesebe kilo-76.00----------73.100 ----------------73.500

askimsin_99 kilo 86,6 ----------------84,9

emelk kilo 83,3------------------82,4
bersemi5333 KILO 78 ---------------77.5

darkblue kilo73-------------------------71
neslii44 kilo 64--------62,5------------61,7

mukayese kilo 66---------66 --------------65.5

renesme kilo 79,

piscus kilo 88

alaraburcu : kilo 63.

bluee kilo 84

Chelzy kilo77.6

mutedeyyin 68.1

t_gunaydin kilo 79

cilekliprenseskilo90.5 ----------88.3

bellanisa:kilo 60
shane kilo 66-----------65.5

aaanqeLkilo 75

ceydaaaa kilo 71----------68

seda01 kilo 68.5---

selam canım keçmiş olsun keçen hafta her kes kaçamak yaptı bu haftada çokunuz hasta bence :49:zayıfladıkca nazara geliyorsunuz parissima canım sen tavuk et hep haşlanmışmı yiyorsun?yoksa izqara felanda yapıyormusun?bence arada deyişiklik yap ki bıkmayasın belkide hastasın diye kokusu seni rahatsız ediyor hastalandığım zaman bende de oluyor böyle yemeye karşı antisimpatiya amma keçiyor sonradan bideki canım mesela sadeceb salata yiyerken içine birazcık kata bilirsin ister et ve ya tavuk o zaman anlamazsın bile kokusunu inş copuk iyileşirsin :49::nazar:

kızlar bu sabah nehayet ki çokdan planladığım amma bi türlü başlıyamadığım spor proqramıma başladım:49:05.30 kalkdım bi bardak su içib evimizin yakınlığında olan parka getdim ve hem yürüyüş hemde belediyienin koyduğu spor aletlerinden istifade edib spor yaptım eve 06.40 da geldim sabah yemeyimi yediml :49:isteye uyqun sebzi domates felan
şimdilik çok iyiyim inş böyle devam eder

kızlar gunaydın herkese gecmıs olsun dıyet yaparken gucsuzmu kaldık nee:27:
ama gercekten havalar cok bozuk hastalanırız tabııı gecen hafta oğlumda ateslendı ama hastalanmadı umarım bnden bulasmaz
yedıklerımden tat bıle alamıyorum burnum kırmızı oldu sılmekten

bu arada sevacım lısteyıduzenlemıssın tatlım elıne sağlık ama ben 67 oldum canm bı kılo daha verdım :34:
aslında ben farketmıyorum ama tartıda ıyı gıdıyorum heralde yavas gıdıyo ama olsun 3 haftada 4 kılo ıyı sayılırr

selam kızlar sevacım haklı nazara geldik galiba hepimiz birden :nazar:pariscim,ceydacım,vuslatipekim hepimize geçmiş olsun :nazar::71:ve diğer tüm hasta arkadaşlarımız bir an önce iyileşelim inşallah :31:oooo sevacım güne mükemmel başlamışsın sabah 5.30 da kalkıp spora gitmişsin süpersin valla :10::8:keşke bende yapabilsem:31: pariscim sevanın da dediği gibi tavuğu hep haşlayarak tüketme bence tiksinmen normal tabi hastalığında etkisi vardır bunda ama bence süper lezzetli bi sote yapabilirsin :28:kuşbaşı göğüs eti,domates,acı sivri biber,taze kırmızı biber,ve diğer baharatlarla dene çok lezzetli oluyor:56: acı olduğu içinde metobolizmayı hızlandırıyor:40: ayrıca göğüs etini alıp ince ince kesip ızgaralık şekilde yani yağsız teflon tavada baharatlayıp kekikleyip yağsız pişirebilirsin o da çok lezzetli oluyor canım :56:,bu arada kızlar dün sabak kahvaltısı haricinde birşey yiyememiştim sadece akşam üstü bi kaç balık kraker atıştırdım oğlumunkilerden:9: akşam 11 de yiyebildim yemek o da pizza bu kaçamak için kendimi affetmiycem :19:ama yedim bi kere yapcak bişi yok :17:onca saatlik açlığın üstüne çok da güzel geldi:56::16::9::12:

Back
X